Автобус...

915 32 2
                                    

~7 частина~
Тим часом Чонгук сидів у своєму кабінеті, а в думках був лише кабінет старшого і стіл😹.
Неочікувано усі його думки перервав стук у двері...
-Привіт,- відкривши двері сказав Чимін.
- Привіт, чого прийшов- різко запитав Чонгук бо той перервав його думки.
- Та в мене питання тут є по роботі, не міг би допомогти? - ніби попросився Чимін
-сідай і показуй.- відповів Чонгук.
Вже кінець дня і завтра зранку вони усі їдуть. Доробивши усе що було потрібно, усі вийшли з чистою душею без ніяких недостач. Останій вийшов їхній новий помічник бухгалтера Джин. Закривши двері сказав: -прощай, скоро побачимся) і посміхнувся.
Наступив ранок. Дев'ята годинна ранку. Усі зустрілись на певній запрвці де вже всі разом сіли у замовлений комфортний для усіх автобус. Їх було 20 не мало і кожен хотів сісти з найблищою йому людиною так як їхати 5 годин. Однозначно вийшло так що Ві з Чонгуком сіли разом. Сіли вони як «поважні» поблище до ліжка, але вони би всеодно в ночі не їхали. Не далеко від них були ще четверо дівчат з компанії. І лише перед ними сиділи Чимін із Шугою. Шуга їхній новенький він стажується у Чиміна. А на переді сидів Намджун із Джином так як всештаки він його бухгалтер... поки що... усі решта розсілись як лише душа забажає.
По дорозі кожен обговорював щось цікаве... Намджун із Джином про роботу лише і думали. Але як настав обідній час Джин одразу витягнув свій обід і пригостив Намджуна. Джин у нас надзвичайно спланована і чітка людина, завжди знає що хоче і має певну мету, що так подобалось Намджуну.
Чимін із Юнгі просто сиділи та фантазували. Також планували і розказували про себе. І виявилось що Чимін давно дружить із Ві, а ще він у курсі всіх справах між ним і Чонгуком («ділових справах»). Був ще один цікавий момент, який він вирішив опустити... Юнгі був розсудливою і справедливою людиною тому ніколи не давав себе в образу, вистоював власну точку зору і вислухував думки інших. Також недавно почав ходити у спортзал. Чимін як про це дізнався надзвичайно зрадів. Він давно вже знайомий з спортзалом.
Чонгук з Ві просто розмовляли про своє минуле . Скільки часу вони провели разом. Стільки усього було, але те що лише недавно це точно не забутні моменти у їхньому житті.
Можливо десь через годину хтось запропонував гру щоб не було сумно усю дорогу, усі погодились навіть не знаючи що це за гра... А вона надзвичайно відома ну прям і дуже...

«Найкращі друзі...»Where stories live. Discover now