shut up

389 35 8
                                    

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

FINN

Én csak forgatni akartam,

Tök jól indult minden: reggel hazamentem Essie-éktől, aztán találkoztam Timmy-vel, és még ő sem volt kiakadva, amiért nem otthon éjszakáztam. Megreggeliztünk, majd döglődtünk egy kicsit a kanapén, mert ez olyan elengedhetetlen dolog.

Még vártam is a forgatást.

Igaz, a rendező nem kedvelt akkor annyira, de még ez sem zavart. Kész voltam teljesen átadni magamat a szerepnek, alig vártam, hogy más ember bőrébe bújhassak. Ja, mégsem.

Timothée kicsit másképp képzelte el a felkészülést, mint én.

Sőt, szerintem az öltözőnk közepén elhelyezett, tök random fotelt sem rendeltetésszerűen használta, mikor hirtelen berántott az ölébe, és szenvedélyesen – már-már inkább erőszakosan – csókolni kezdett.

Jó, értem, régen volt már Finnország, azóta meg nemigen tudta kiélni az ilyesfajta vágyait, és nem mondom, hogy én ellene voltam, de mindenesetre hirtelen ért ez az egész.

Bár arra nemigen tudtam mit reagálni, mikor megláttam, hogy Timmy-nél ez az egész 'kavarósdi' más reakciót vált ki. A különös visszajelzés a nadrágjánál volt a leginkább szembetűnő, mire én csak nevetni tudtam.

Folytatni akartuk a kis kalandunkat, mikor az öltözőnk ajtaja hirtelen kicsapódott, úgyhogy muszáj volt szétugranunk amilyen gyorsan csak tudtunk. Mindkettőnkön észrevehetőek voltak a kis jelek – valakin különösen -, úgyhogy csak reménykedni tudtunk, hogy nem esik le senkinek. Azért a biztonság kedvéért Timothée az ölébe vett egy földön heverő párnát.

- Wolfhard – kezdett bele Bob mit sem törődve azzal, hogy épp megzavart minket – mégis mi a franc ez? – tartotta felém a mobilját.

- Nem tudom, de valószínűleg nincs közöm ho... ja, de, mégis van közöm hozzá – vettem jobban szemügyre.

„Finn Wolfhard, a fiatal színész jelenleg Los Angelesben forgatja legújabb filmjét, ahol egy hosszú éjszaka után, egy park mellett, Timothée Chalamet társaságában, dohányozva fotózták le. A közelben egyetlen stábtag sem tartózkodott, tehát egyértelműen nem egy jelenet forgatása közben készült a fénykép" – állt az egyik napilap oldalán, alatta pedig néhány, elég durván rázoom-olt kép követte a szöveget.

Még Timmy is elolvasta, pedig neki lett volna sokkal jobb dolga is ennél.

- Meg tudom magyarázni – kezdett bele a fiú.

- Fogd be, Timothée – vágta rá azonnal, majd újra felém fordult.

- Nyugi. Semmi para. Ez csak egy szál cigaretta volt, nem nagy cucc. Mindenki kipróbálja – próbáltam javítani a helyzeten, de Bobot keményebb fából faragták ennél. És ezt muszáj volt megtanulnom.

should i stay or should i go? // finn wolfhard x timothée chalamet // befejezettDonde viven las historias. Descúbrelo ahora