i miss you

421 38 9
                                    

FINN

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

FINN

Az előző nap érdekesre sikeredett.

Kicsit túltoltam az ivást, és ezért csak Timothée-t hibáztathatom, természetesen.

Nem mintha én bánnám, sőt. Ezzel leginkább Bobnak és anyának volt baja, de ez mellékes. Mondjuk nem értettem, hogy miért kellett belekeverni az egészbe anyut is, tök jól meglettem volna nélküle, de a drága rendezőnk így látta jónak, és én nem vitatkozhattam.

Meg amúgy sem voltam olyan állapotba, hogy vitatkozzak.

Elég szar volt minden.

De aztán idővel még rosszabb lett, mikor leesett, hogy milyen nap is volt aznap.

Boldogan tekertem le Instagramon, aztán egyszer csak megláttam, hogy Essie legutolsó posztja alatt a barátai elkezdték felköszöntgetni a lányt.

Azonnal szívroham közeli állapotba kerültem; még egy dolog, amiről majdnem, hangsúlyozom, majdnem elfeledkeztem.

Mert ha nincs eszed, akkor egy életképtelen gyökér vagy, amin semmi sem segíthet, ugyebár.

Így hát felkutattam a szobát Essie ajándékáért. Tisztán emlékeztem, hogy mikor megvettem a lány karácsonyi ajándékát, akkor a szülinapit, csak hogy felkészült legyek. De nem találtam sehol, így hát mindent fel kellett forgatnom. A szekrénytől kezdve a konyhán át, egészen a fürdőig mindenhol megnéztem, de hiába. Aztán beugrott: az ágy alá tettem.

Nem tudom, miért gondoltam, hogy ott biztonságban lesz az ajándék, de annyi biztos, hogy egy idióta voltam. Vagyok. Mindegy.

Az a lényeg, hogy tornászokat megszégyenítő ugrással vetődtem le a padlóra, hogy megkaparintsam azt a rohadt csomagot. Miután kihúztam onnan elégedetten konstatáltam, hogy minden megvan, úgyhogy mehettem is ünnepelni a lányhoz. De előtte bepakoltam némi váltásruhát és hagytam egy cetlit Timmy-nek.

„Essie-nél alszom. Vigyázz magadra, te seggfej. Holnap jövök – Finn"

Útközben még megálltam venni egy csokor virágot és egy nagy tábla csokit. Ezekkel nem lehet mellélőni, úgyhogy ha nem tetszik neki az ajándék, még az arcomba tudja nyomni a rózsát, és hazaküldhet a...

A gondolatmenetemet az kinyíló ajtó szakította félbe. Essie anyja állt velem szemben, úgyhogy azonnal előszedtem a legszebb mosolyom és az életkedvem.

- Jó napo... - kezdtem bele, de a lány édesanyja közbevágott.

- Nyugodtan tegezz, Finn – mosolygott rám.

- Akkor szia, Sarah. Essie itthon van?

- Igen, gyere csak be – invitált egyből.

Már elég jól ismertem a járást a házban. Minden olyan volt, mint általában, csak most random helyekről lufik lógtak, csak hogy megadják a parti hangulatát. Vagy valami ilyesmi.

should i stay or should i go? // finn wolfhard x timothée chalamet // befejezettWhere stories live. Discover now