Odpolední aktivity

589 36 2
                                    

Terezin pohled:
Táta mě vedl k oltáři. Leviho výraz byl nezapomenutelný. Hleděl na mě jako na svatý obrázek. Dusila jsem v sobě smích, ale moc dobře mi to nešlo. Zamračil se. Když jsem stála po jeho boku, oddávající se na mě s úsměvem podíval. Pronesl svou větu a čekal na mojí odpověď.” Ano,” usmála jsem se.

Se stejnou otázkou se obrátil na Leviho. Vypadal však nervózně. Měl mírně roztřesený hlas a na čele mu vyrazil pot. To má z Leviho strach? No to to začíná.” Ano,” odsekl monotóně.” Ehm… dobrá… přejdeme k prstenům,” nejistě se pousmál. Nejdřív nasadil Levi prstýnek mě a pak já jemu.” A nyní první manželské políbení,” řekl poslední větu.” Na tenhle moment jsem se tak těšil,” zašeptal mi Levi do ucha a pak mě políbil. Bylo to za námi. A teď ta zábavnější část.

Levi mě vzal do náručí a nesl mě ven.” Proč musíš být tak zatraceně roztomilá,” řekl potichu, abych to slyšela jen já.” Hej kam jí nesete pan učitel,” Rin se za námi hnala. Za ní pak ostatní. Petru utěšoval Oluo, Historii Armin a Erena Mikasa. Sasha a Connie řvali spolu. Kdo nebrečel nebo neutěšoval, tak nám blahopřál.” Neřvi,” slyšela jsem sestru. Když jsem se ohlédla, všimla jsem si, jak spolu s Rin šikanujou Erena a Mikasa ho brání.” Jdem napřed,” odsekl Levi a už mě táhl po schodech ven.

Přesunuli jsme se do blízkého hotelu. Zde se měla konat hostina.” To je nádhera!” křičela Sasha a sliny jí tekly.” Nechutný,” odsekl znechuceně Levi.” Ovládej se,” lomcoval s ní Connie. Rozesadili jsme se podle zasedacího pořádku, ale to nezabránilo sestře a Rin otravovat zoufalého Erena. Můj drahý otec se ujmul proslovu. Po slavnostním přípitku se začalo nosit na stůl.

Leviho pohled:
Hostina skončila a my měli krátký čas na oddych a pak se hosté začali pomalu přesouvat do sálu. Podél byli rozmístěné stolky. Nadcházela ta nejhorší část. Brzy se spustí hudba a mojí povinností jakožto manžela bude vzít svojí příliš nadšenou ženu na parket. Usadili jsme se ke stolku a čekali jsme, až sem dorazí všichni.

Přišli muzikanti.” A je to tady,” procedil jsem mezi zuby. Tereza se na mě smutně podívala.” Tobě se nechce, že jo,” řekla chápavým hlasem.” Tak aspoň ten první,” zvedla mě ze židle.” Ten je povinností,” chytil jsem jí za ruku. Hudba se spustila a sál se roztančil. Abych se přiznal, není to tak hrozný.

Po prvním slíbeném tanci jsem si šel sednout. Celou dobu jsem po ní koukal. Nejdřív tancovala se svým otcem. Koutkem oka jsem pozoroval zděšenou Mikasu, jak sleduje Erena tančícího s Terezinou sestrou a na Rin, jak se snaží na parket dostat Nanabu. Pak jsem zahlídl i Hange s Moblitem.” Kdy se budou brát tyhle dva,” zakroutil jsem hlavou.

Koukl jsem znovu po Tereze. Začalo se mi cukat oko. Teď s ní tančil Erwin a na můj vkus byl až moc blízko. Počkal jsem, až dohraje písnička a pak jsem jí popadl za zápěstí a na tu další jsme tančili spolu.” Já myslela, že nechceš,” tvářila se překvapeně.” Nesnesu pohled na to, jak má krásná žena tančí s někým jiným,” odvrátil jsem zrak.” Ty žárlíš,” smála se.

Je dvanáct moc? 2 (15+)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang