Part 64

3.5K 70 1
                                    

• POV Liv •

Samen lopen we terug. Jake drukt zijn lippen tegen mijn slaap en slaat zijn armen stevig om me heen. Ik krijg een lach op mijn gezicht. We willen het pad op lopen maar dan stopt Jake met lopen. Vragend kijk ik hem aan maar hij staart recht voor zich uit met een kleine lach op zijn gezicht. De jongens staan daar met een grote lach op hun gezicht. Jake laat me los en loopt met open armen naar de jongens toe. Hij slaat zijn armen om hun schouders en drukt ze stevig tegen zich aan. Dan plaatst hij zijn handen op hun schouders en knijpt in hun schouders. De gezichten van Jason en Luc verrekken van de pijn en ik kan mijn lach niet meer inhouden.
Ik sla mijn armen over elkaar en loop naar binnen, het komt nog steeds met bakken uit de hemel. Ik loop de trap op en draai de douche voor de tweede keer aan. Ik kleed me uit en stap eronder. Snel was ik mijn haar weer en laat de warmte binnenkomen. Ik stap eronder vandaan en droog mezelf af. Ik trek een joggingbroek aan en een trui van Jake over mijn hoofd. Zonder mijn haar door te borstelen doe ik het in een knot en slof mijn kamer in. Ik zucht en laat mezelf in bed vallen. Ik ga onder de dekens liggen. Ik gris mijn telefoon van het nachtkastje en draai me op mijn zij met mijn rug naar de deuropening. Ik scrol door mijn Instagram maar mijn ogen vallen dicht. Ik druk mijn telefoon uit en leg hem ergens naast me neer.

Ik voel mezelf in slaap vallen als er ineens van achter een arm om me heen word geslagen.  Er vormt zich een kleine lach op mijn gezicht en ik draai me om in zijn greep. Ik leg mijn hoofd op zijn borstkas maar dat vind hij blijkbaar niet genoeg. Hij tilt me op en legt me boven op zich neer. Hij slaat zijn armen stevig om me heen en legt zijn hoofd in mijn nek. Ik voel zijn lippen in mijn nek en ik kan het niet laten om mijn armen nog steviger om hem heen te slaan. Hij ziet het als een hint en begint te zuigen. Ik ga met een hand door zijn haar en trek me langzaam terug. Ik leg mijn hand op zijn wang en kijk hem diep in zijn ogen. 'Ik hou zoveel van jou.' fluister ik. Hij krijgt een lach op zijn gezicht en bijt op zijn lip. 'Dat weet ik.' zegt hij hees. Ik sla mijn armen om zijn nek en druk mijn lippen op de zijne. Hij plaatst zijn handen op mijn heupen en knijpt er licht in. Ik geef een lichte kreun tegen zijn lippen maar laat dan los. Hij lacht klein naar me. Hij trekt zijn shirt uit. 'Ik hou ook van jou.' fluistert hij. Ik druk nog een snelle kus op zijn lippen en kruip dan weer tegen hem aan. Onze benen zijn verstrengeld met elkaar en ik ga mee in de beweging van zijn borstkas. Ik sluit mijn ogen en focus me op zijn ademhaling. Weer drukt hij zijn hoofd in mijn nek en zijn grip om mij heen verstevigd. Ik geef hem wat kusjes op zijn borstkas en zo liggen we met z'n twee genietend in stilte.

Ik voel de slaap weer dichterbij komen als ik Jake ineens hoor fluisteren. Ik draai mijn hoofd naar de deuropening en open mijn ogen. Jason staat tegen het deurkozijn aangeleund. 'Het koppel is weer herenigd zie ik.' Ik krijg een lach op mijn gezicht en sla mijn armen steviger om hem heen.
'Wat kom je doen?' vraagt Jake dan. 'Ik kwam kijken wat jullie aan het doen waren. Liv was ineens weg. Zometeen hadden jullie toch nog ruzie gekregen. Maa het gaat duidelijk goed met jullie.' zegt hij met een grijns op zijn gezicht. Jake grijpt naar het kussen naast hem en gooit het met een noodgang naar Jason zijn hoofd. 'Doei Jason!' Jason beging luidkeels te lachen en loopt de kamer uit. Jake drukt weer zijn lippen in mijn nek en genietend sluit ik mijn ogen. Dit keer val ik echt in slaap.
————
Song : Born to be yours -> Imagine Dragons ft. Kygo

I want you 2 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu