Part 37

3.7K 111 0
                                    

• POV Liv •

Vrolijk komt Emma de kamer in lopen. Ze ploft op Luc zijn schoot en kijkt ons dan allemaal aan. 'Jeez wat heb jij allemaal gedaan in die keuken? Stiekem gebeld met je geheime lover?' vraag ik plagerig. 'Shst! Nu is het niet geheim meer!' lacht ze. 'Uhm hallo?' zegt Luc terwijl hij naar zichzelf wijst. 'Ach stel je niet aan.' lacht Emma en ze druk een kus op zijn mond. Ik draai mijn hoofd en zie dat Jason en Sophie ook zowat in elkaar zitten. 'Goed. Dit is verder helemaal niet ongemakkelijk.' Ik sta op en ga achter de stoel van Jake staan. Dan gaat de bel. Meteen snel ik naar de deur opening. Ik neem de pizza's aan en doe de deur dan weer dicht. 'Eten!' schreeuw ik door het huis. Iedereen glijd van elkaars schoot af en gaat normaal zitten. Ik gooi de pizza doen op tafel en laat mezelf op de grond vallen. Iedereen graait een doos van tafel en begint gewillig hun pizza te eten.

'Maar is alles nu weer koek en ei tussen de 3 musketiers?' vraagt Sophie met volle mond. Jason kijkt haar met op getrokken wenkbrauwen aan grinnikt. 'Ja wat? Is het nou weer goed of niet?' 'Ja het is weer goed.' zegt hij dan. Ze geeft hem een glimlach en eet dan snel haar pizza verder.
Binnen 10 minuten liggen er 6 lege pizza dozen op tafel. Emma staat weer op, neemt alle dozen mee naar de keuken en Luc staart ons allemaal aan.
'Oké laten we een ding afspreken. We blijven jij Amber uit de buurt. We slaan geen vrienden meer.' terwijl hij het zegt kijkt hij naar Jake en ik kan een grinnik niet onderdrukken. 'En we houden het de komende tijd ff rustig want ik heb geen zin in gezeik.' 'Deal!' zeggen we dan met z'n alle in koor. 'Deal!' schreeuwt Emma dan ook vanuit de keuken. Ik lach en schud ongelovig met mijn hoofd. 'Liv kom eens!' Ik zucht en kom met moeite overeind. Eenmaal overeind klop ik handen handen af en kreun ik. 'Damn ik word oud.' 'Wat lul je nou. Je bent 20!' lacht Jake dan. Daar is het geluid waarvan ik dacht nooit genoeg te krijgen. En het is waar, ik hou er nog steeds van. 'Dat bedoel ik!'

Lachend loop ik naar de keuken. Emma leunt nonchalant tegen het keukenblad en kijkt me met een grijns aan. 'Wat?' vragend kijk ik haar aan. Ik ga naast haar staan en sla mijn armen over elkaar. 'Nu we weten hou het zat tussen Claire en Jake en we iedereen iemand hebben behalve jullie 2, word het tijd dat jullie weer wat krijgen.' Ik begin luidkeels te lachen. Als ik klaar ben kijk ik haar aan maar ze staart ze serieus aan. 'O mijn god, je meent het.' zeg ik met grote ogen. 'Liv luister naar me. Ik ken jullie, jullie waren fantastisch samen. Hoe jij het met voor hem opnam. Jullie horen bij elkaar.' 'Em luister. Ik. Heb hem 3 jaar niet gezien, ik weet het niet. En ik had het ook voor Luc gedaan dat weet je.' 'En bij die kus. Hoe zat dat?' 'Zoals ik heb gezegd. Ik zei dat ik hem 3 jaar niet heb gezien en dat ik er niet klaar voor ben, na die kus is hij weggestormd.' 'Liv ik meen het. Ik zie hoe hij naar je kijkt. Denk erover na.' Ik zucht en kijk haar moeilijk aan. Ik weet het gewoon niet. 'Was dat het?' 'Nee. Pak aan.' Ze maakt zich los van het keukenblad en duwt flessen drank in mijn handen. Weer kijk ik haar vragend aan. 'Wij gaan het gezellig maken en onze zorgen vergeten.' Lachend loopt ze de kamer in en zet de flessen op tafel. Ik volg haar voorbeeld en ga naast haar staan. 'Wij gaan het leuk hebben.' zegt ze dan.
————
We zijn 2 uur verder en iedereen is al aardig aangeschoten. 'Never have I ever, gevochten!' schreeuwt Sophie dan. Jason, Luc, Jake en ik gooien een shotje achterover. 'Oké uhm, never have I ever, Eem orgasme gefaked!' schreeuwt Luc dan. Sophie en Emma zijn de enige. Rondes gaan voorbij. 'Never have I ever, vreemd gegaan!' schreeuwt Sophie. Meteen kijkt Jason naar mij maar dan gooit hij een shotje achterover. Jake volgt zijn voorbeeld, ik had niet anders verwacht. Wacht, Jake?! Misschien wel tijdens onze relatie! Ik kijk Jake boos aan als hij meteen zijn hoofd schut. Ik laat weer ontspannen mijn schouders hangen.
———
Kreunend word ik wakker. Meteen barst ik van de koppijn. Ik kan me nog herinneren dat ik met moeite thuis kwam en vaag van wat er allemaal is gebeurd. Ik stap uit bed en slenter naar de badkamer. Ik gooi 2 paracetemollen naar achter. Ik loop weer terug, pak een stapel kleren en loop dan weer naar de badkamer. Ik draai de douche aan en stap er meteen onder. Ik voel mezelf al iets tot rust komen en meer wakker worden. Eenmaal klaar droog ik me af en kleed me aan. Ik haal een borstel door mijn haar en laat het gewoon los over mijn schouders hangen.

Als ik de woonkamer in kom lopen zet ik van schrik een paar stappen achteruit. Wat doet hij hier?!

I want you 2 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu