Part 2

4.7K 125 1
                                    

• POV Jake •

Met mijn handen in mijn zakken en een grote tas over mijn schouder loop ik mijn appartement binnen. Ik laat mijn tas vallen en loop door naar het raam. Ik open de gordijnen en kijk rond.

I am back!!

De deur word hard opengedaan en niet veel laten word ik ruw op d grond gegooid. 2 gasten op mij schreeuwen hard en ik moet hard lachen. 'Broertje!' schreeuwen Jason en Luc gelijk. 'Guys!' Ook hun lachen hard maar gaan dan van me af. Jason trekt me omhoog. Ik kijk ze aan maar als snel slaan ze hun armen om me heen. Het voelt fijn. De laatste keer dan ik ze zag was 3 maanden geleden. Ik had vakantie en ze zijn gekomen. Met Emma. Ik hoor gekuch achter ons en al snel laten de jongens los. Ik draai me om en zie haar rustig tegen de deurpost aanleunen. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en loop dan maar der toe. Ik sluit Emma in mijn armen en druk een kus op de kruin. 'Ey! Handen thuis! Mijn meisje!' Ik grinnik en laat Emma los. Luc loopt met grote passen op ons af en pakt Emma haar gezicht vast en drukt een lange kus op haar mond.

Ik draai me om en laat me op mijn bank vallen. Voordat ik naar Florida heb ik het voor elkaar gekregen om een appartement te kopen. De eigenaar van dit appartementen complex bleek mijn moeder te kennen van vroeger, daarom kon ik voor een goede prijs dit appartement kopen.
Ik zucht en sluit dan mijn ogen. 3 jaar geleden ging ik hier weg, 3 jaar geleden heb ik Liv achter gelaten. Nooit heb ik erover nagedacht tot dat ik nu dus terug ben. Alle herinneringen komen naar boven. Na haar heb ik geen vaste relatie meer gehad. Elk weekend had ik een ander meisje in bed. De reputatie die ik hier had heb ik daar gewoon voortgezet.
En nu denk ik aan haar. Ze heeft toch wel een ander. Dat moet wel! Ik heb der al 3 jaar niet meer gezien maar ik weet zeker dat ze nog steeds bloed mooi is.

'Ey! Waar zit jij met je gedachten?' Wild word er met een hand voor mijn ogen gezwaaid. 'Nee niks.' Ze knikken allemaal vaag ja. 'Maar vertel eens hoe was het?' vraagt Emma nieuwsgierig. 'Het was super! De meeste wedstrijden van de seizoenen hebben we gewonnen.' 'En heb je nog een relatie gehad?' vraagt ze met opgetrokken wenkbrauwen. 'Nope. Elke week een meid maar verder niks.' zeg ik simpel. Ze rolt met haar ogen en leunt dan tegen Luc aan. Hij slaat zijn arm om haar heen. Ik staat ernaar. Ik kan mijn blik niet los maken.
'Zullen me maccie pakken? Ik heb trek!' zegt Jason. Mijn blik komt los en ik geef een blik op de klok. Half 7. Ik sta op en pak mijn autosleutels. 'Follow the leader!' Iedereen lacht maar loopt dan achter me aan.
Als iedereen in de auto zit gas ik naar de Mac.
———-
We lopen met z'n alle mijn appartement weer in. 'Zullen we film kijken?' vraagt Emma. Het is pas 9 uur. So yeah. Ik plof op de bank en zet Netflix op. Ik scroll door de films. Homefront. Vragend kijk ik de rest aan die ja knikt. Ik zet de film aan en pak chips en drinken. Ik zet het op tafel en ga weer zitten.
————-
'Bye!' schreeuw ik de rest nog na. Ik gooi de deur dicht en draai me met een zucht weer om. Ik pak mijn tas van de grond en loop naar de slaapkamer. De plastic tas met vuile was haal ik eruit en gooi ik op de grond. De rest van mijn kleren pak ik en leg het in mijn kast. Ik raap de tas op en loop naar de wasmachine. Ik doe hem vol en zet hem aan. Ondertussen zet ik de douche aan. Snel kleed ik me uit en stap eronder. Ik voel dat ik tot rust kom. Snel was ik me en ga dan weer de douche uit. Ik doe een joggingbroek aan en loop dan naar me kamer. Ik laat mezelf op bed vallen en pak mijn telefoon. Ik check mijn social media maar er is niet echt wat boeiends. Ik kijk een paar keer naar alle apps die ik op mijn telefoon heb staan en open dan mijn foto's. Vele foto's van mij met wat vrienden van de universiteit staan erop. Als ik naar boven ga zie ik foto's van vroeger. Heel veel foto's met Liv. Ik heb ze nooit verwijderd. Lang staar ik naar alle foto's van ons samen.

Ze is het beste wat me ooit is overkomen!
Waarom heb je der dan verlaten?!

Ik zucht en merk dat het trilt. Er ontstaat een kleine brok in mijn keel. Snel klik ik mijn telefoon uit en gooi het op de grond.

Zou ze hier nog steeds wonen?

Ik draai me om en lig op mijn buik. Ik sluit mijn ogen maar val al snel ik een onrustige slaap

I want you 2 Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu