PART-2

38 5 11
                                    

"Evet."

Biramdan büyük bir yudum aldım. Hepsi bana şaşkınca bakarken iki kişinin gözünde merak görmüştüm. Zayn ve Harry. Bu iyi bir şeydir ha?

"Gerçekten mi?"

"Evet. Ben biseksüelim."

Bundan pek emin değildim. Yani hiç kız arkadaşım olmamıştı ya da bir kıza aşık olmamıştım ama bir kere abimi ve sevgilisini duşta sevişirken görünce etkilenmiş ve onu düşünüp kendime dokunmuştum. Kadının göğüsleri harikaydı.

Harry sertçe yutkunup Louis'e baktı. İşte bu bakış, ne yapacağımızı bulmuştum. Şişeyi çevirdikten sonra ucu Harry'e arkası Zayn'e gelmişti. Zayn Harry'den twerk yapmasını isterken gruba ne yapmamız gerektiğini yazdım. Harry bir kaç dakika sonra utançla yerine oturduktan sonra ve çocukların kahkahaları kesildikten sonra Harry şişeyi çevirdi. Şişenin ucu Zayn'de arkası Niall'daydı.

"Bize ufaklığı göster dostum!"

Pekala. Louis ve Harry yakınlaşsın istiyorduk ve ben onlardan cinsel bir şeyler istemiştim ama bir gay ve iki artı tahmini bir biseksüelin olduğu bir ortamda penis göstermek pek doğru değildi sanki.

Zayn Niall'a küfürler yağdırıp onu vazgeçirmeye çalışırken bakışlarım Harry'yi buldu. Gözleri Lou'nun erkekliğindeydi. Artık emindim onu istiyordu ama cesareti yoktu.

"Her neyse göstermeye onun cesareti yoksa bizde başkasınınkini açarız."

Zayn bunu dememle kendini Louis'nin üstüne attı. Harry gülüp geriye kayarken benim bunu yapışıma ne tepki gösterir merak edip Zayn'i itip Louis'nin üstüne tırmandım. Zayn'e göz kırpınca durumu çakmış gibi gülmeyi kesip bizi izlemeye başladı. Elimi Louis'nin kemerine attım, diğer elimi yere yaslayıp Louis'ye yaklaşmışken birinin beni omzumdan çektiğini hissettim. Kafamı kaldırdığımda Harry öfkeyle bana bakıyordu.

"Bu kadar saçmalık yeter. Oyuna dönelim."

Ben onun ifadesiz suratına gururla bakarken Louis altımdan sıyrıldı. Yerlerimize geçtiğimizde Harry'nin Louis'nin daha yakınında oturduğunu farkedip koca gülümsememle kimseyi beklemeden şişeyi çevirdim. Ucu Harry'yi arkası beni gösterdi. Sınırları mı zorluyordum yoksa olması gereken mi buydu emin değilim ama durmayacaktım.

"Bana telefonunu ver ve şifreyi söyle."

Eli anında telefonunu buldu. Onun Louis'ye karşı bir şeyler hissettiğine emindim ve eğer haklıysam o telefonda Louis ile ilgili şeyler bulacaktım.

"Asla."

Korkmuş suratıyla telefonu daha sıkı tutarken gözleri yine Louis'i buldu. Hafifçe Zayn'i dürtüp konuşmaya başladım.

"Telefonunda çıplak kızlar görmemizden utanıyorsan korkma Harreh Z'nin telefonunda da var."

"Hayır, ben...s-sadece..."

"Yoksa çıplak erkekler mi var?"

Niall Zayn'in dediğine kusarcasına gülerken Harry'nin gözleri öfkeyle parladı.

"Ben pislik bir ibne değilim!"

Öfkeyle ayağa kalkıp üzerine bir şey almadan dışarıya çıkmışken Louis'nin ve Ed'in suratındaki kırgın ifadeyi gördüm. Bunu duymaya alışkınlardı ama Harry'den değil. Zayn, Harry'nin peşinden ceketlerini alıp çıkmışken Niall Ed'in sırtını sıvazlayıp ayağa kalkmışken gözlerim bu sefer Louis'ye kaydı. Ağlıyor muydu o?

"Lou, iyi misin?"

Kafasını kaldırdı, kırmızılaşmış gözlerindeki yaşlar tane tane dökülüyordu. Tanrım sadece sevişmek istiyor sanıyordum ama o sevişmek değil sevmek istiyordu. Neden bir şeyleri anlamam bu kadar uzun sürüyor ki!? Lanet!

"Bana yardımcı olmak istiyorsun biliyorum ama onu incitme Liam. Ne yaşadığını bilmiyorsun, neden kızdığını... bunu kaldıramam dostum."

Eliyle sağ omzumu sıkıp ayağa kalktı. Yıkık görünüyordu, büyük bir hata mı yapmıştım yoksa bazı şeylerin kesinleşmesini mi sağlamıştım bilmiyorum ama kendimi iyi hissetmiyordum. Kafamı çevirdiğimde Niall'ın bana baktığını fark ettim.

"Her şeyi bok ettim değil mi?"

Gülümseyip yanıma yaklaştı. Karşımda bağdaş kurduktan sonra elini omzuma yerleştirdi.

"Kendini kötü hissetme adamım, bu bir gün olacaktı."

Kaşlarımı çattım. Bazen kendimi gereksiz işler yapan bir fazlalık hissediyordum. Onlar hakkında hiçbir bok bilmiyordum.

"Anlamıyorum?"

"Biliyorum, benimle ilgili bir şey olsaydı sana anlatırdım ama bu Harry ile ilgili ve o anlatmayana ya da anlatılmasını istemeyene kadar söyleyemem. Sadece şunu bil, bugün yaptığın şey kötü değil, yapılması gereken zor bir şeydi."

Gülümseyerek kalktı. Karmaşıklığımı bir kenara attım. Ayağa kalkıp odayı toparladıktan sonra -bira şişelerini atmış, çocukların bozduğu minderleri toplayıp, film cd'lerini kaldırmıştım- Zayn'in odasına çıktım. Yatağa oturup telefonumu elime aldım.

Liam: Zayn, her şey yolunda mı? (01.44 am)

Zayn: rahatlamaya ihtiyacı var bir iki saate geliriz. (02.17 am)

Zayn: Lou iyi mi?

Liam: iyi değil, Ed ve Niall'ın odasına gitti.

Liam: Harry'nin kendisini kötü hissetmesini istemiyor.

Zayn: doğru hareket. (02.29 am)

Zayn: sen iyisin değil mi? (02.53 am)

Liam: Kendimi suçlu ve aptal hissediyorum.

Zayn: suçlu değilsin ama aptalsın 😂

Liam: 😢😢 kırdın.

Zayn: 😅 şaka yapıyorum sersem

Zayn: bugün olması gereken oldu

Liam: söylesene

Liam: bir gün ben de size bu kadar yakın olacak mıyım?

Zayn: ?

Liam: yani birbirinizin her şeyini biliyorsunuz

Liam: bir şey yaşandığında kafanızdan ne geçtiğini bile

Zayn: seni bilmem Lee ama ben senin kafanın içinden geçen her şeyi biliyorum 😉

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 27, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

|| TOO MUCH || ZiamWhere stories live. Discover now