Ailesiyle tanışma vakti 15

14 8 0
                                    

Emre: Ahah hadi bizi tanıştır nasıl tanıştıracaksın?

Mustafa: İzle ve gör :))

Emre: İzliyorum zaten...

Mustafa: Evet Babacım bu o benim en yakın arkadaşım ve sizlerin merakla beklediği kişi Emre Emre bu da benim biricik Babam :))

Emre: Hayatımda gördüğüm en iyi tanışma şekli vayy behh ben böyle sanmıyordum.

Mustafa: Ahah nasıl sanıyordun?

Babası: Merhaba oğlum hoş geldin 5 yılın sonunda seni görmek nasip oldu bizim üzerimizde çok emeğin geçti daha doğrusu Mustafa'nın üzerinde iyi ki geldin ve tekrardan hoş geldin.

Emre: Yaa bilmiyorum şuan anlatırım sonra :) Merhabalar hoş bulduk evet ya uzun süre oldu ama sonunda gelebildim. Ya aslında benim bir emeğim yok boşa teşekkür etmenize gerek yok hepsi oğlunuzun başarısı...

Mustafa: Emre yine saçmalamaya basladı baba heyecanlanınca saçmalıyor da kendisi :))

Babası: Yaa öğle mi peki bana şunu açıklar mısın oğlum? İstanbul'un en iyi psikologları düzeltemedi üstüne kimse derslerinde başarı olmasını sağlayamadı. Peki senin emeğin yoksa bunlar nasıl oldu bakalım oğlum bana bunu açıklar mısın?

Emre: Hm şöyle açıklayayım. Biraz o kişiyi tanımak gerek ve o kişiye göre hareket ederseniz o kişinin hayatı çok çabuk değişir ve hayatı hep başarıya gider. Bende ona göre hareket ederek onu kendisini fark etmesini sağladım bu kadar.

Mustafa: Neyse içeri geçelim mi daha sırada benim bir tanecik senin o gizli pasta kreması tarifini bekleyen Annem var aşırı sabırsız. Benden daha çok heyecan yaptı diyebilirim.

Babası: Ahah peki akşam uzun uzun konuşuruz oğlum hadi geçelim.

Emre: Olur tabi ki de siz önden buyrun.

Babası: Yaa oğlum neden yabancı gibi duruyorsun. Burası seninde evin yani rahat ol lütfen...

Emre: Yaa daha yeni ya biraz alışma şeyim var benim sonra sorun olmuyor.

Mustafa: Babacım Emre varya bir alışırsa sabaha kadar oturup sohbet edersiniz. Sohbeti çok güzel.

Annesi: Ohoh merhaba oğluşum benim sonunda seni görebildik. Nasılsın iyi misin? Sizin çantaları hatice ablanız alır. Siz hemen içeri geçin.

Emre: Merhabalar hoş bulduk teşekkür ederim ben iyiyim siz nasılsınız asıl sizi sormalı. Mustafa sizin ondan daha sabırsız ve heyecanlı olduğunuzu söyledi doğru mu? Bu arada çantaları biz getiririz ya gerek yok cidden.

Mustafa: Ahah getiremezsin çünkü evi bilmiyorsun bende söylemiyorum. Hatice ablacığım biriciğim getiri sen merak etme ben zorlasam bile izin vermiyor bir keresinde su döktü üzerime bırak şunu diye...

Emre: Yok daha neler...

Annesi: Yani biraz olabilir neden olmasın ki sonuçunda oğlumun en yakın arkadaşı geliyor ve 5 yıl sonra buluşup tanışıyorsunuz yani bu bizim için çok büyük bir şeref. Siz zahmet etmeyin yani veya zahmet edin güzel bir sular üzerinize dökülsün bir kendinize gelin benim için fark etmez. Mustafa çok iyi bilir o suları...

Emre: Yaa o kadar büyütmenize gerek yok cidden bu arada ciddi misiniz?

Mustafa: Denemek ister misin?

Emre: Yok ben almayayım teşekkürler.

Mustafa: Al al yaa lütfen...

Emre: Yarın deneriz benden merak ettim çünkü

Gezgin ve Meraklı Where stories live. Discover now