❤ 11. KAPITOLA ❤

84 5 1
                                    

MARCUS

Nějakým způsobem jsme se z gauče přesunuli do ložnice. Tam jsem ji položil na postel a dravě ji líbal. Rukou jsem ji zajel pod tričko a začal ho stahovat. Tričko jsem ji přetáhl přes hlavu a se svým udělal to samé. A dál to asi nemusím rozvádět.

***

Ráno jsem se probudil v posteli s nějakou holkou?! Myslel jsem že to je Rosie ale když jsem se podíval pořádně poznal jsem že to ona není. Chtěl jsem se posadit, ale ta příšerná bolest hlavy mi to nedovolila.

Hlavu jsem položil zpátky na polštář a prsty si předjížděl po spánkách abych aspoň trochu zmírnil tu neskutečnou bolest. Zavřel jsem oči a nakonec ještě na chvíli usnul.

*

„Zlato, vstávej" probudil mě neskutečně dráždivý hlas který ječel jak siréna. Ale i přes to jsem oči otevřel a podíval se na ni. Neměla na sobě žádné oblečení jenom peřinu a já na tom nebyl o nic líp. „Tak jak ses vyspal?" začala mě hladit po holé pokožce, ale se mnou to ani nehlo. „Špatně" odsekl jsem ji a začal si pomalu sedat. „Jak špatně?! Tobě se ten večer snad nelíbil?" Zakňučela a udělala na mě ty psí oči. „Ne nelíbil. Podvedl jsem svoji přítelkyni která teď leží v umělém spánku v nemocnici" zařval jsem na ni až poskočila. „A teď vypadni. Už tě nechci nikdy vidět" hodil jsem po ní její oblečení a bez dalších slov odešel z pokoje.

Vylezl jsem si do sprchy a pustil na sebe horkou vodu. Chvíli jsem jen tak stál a nechal na sebe padat kapky vody. No když už jsem usoudil že jsem vyplýtval už dost vody vylezl jsem a usušil se.

S ručníkem obmotaným kolem pasu jsem se vydal do pokoje a doufal že ta kurva tam už nebude. No když jsem ji viděl jak se rozvaluje na mé posteli začala se ve mě vařit krev. „Co tu ještě děláš?!" Zařval jsem po ní. „No myslela jsem si že si to ještě třeba rozmyslíš" podívala se na mě nevinným obličejem. „Vypadni" ukázal jsem na dveře, ale oči jsem z ní nezpustil.

Beze slova se zvedla a začala si oblékat svoje oblečení. „My se ještě uvidíme" políbila mě na líc. Já ji chytil za ruku a zadíval jsem se jí do očí. „Doufám že se to nestane" procedil jsem skrz zuby a pustil její ruku. Bolestivě si ji promnula a pak se otočila a beze slova odešla. Následné klapnutí domovních dveří mě ujistilo že konečně odešla.

Sedl jsem si na postel a vzpomněl jsem si na to co jsem udělal. Když se mi to všechno vybavilo nahrnuly se mi slzy do očí. Složil jsem hlavu do dlaní a začal vzlykat.  „Tohle se nesmí nikdy dozvědět" řekl jsem si sám pro sebe a začal hledat nějaké slušné oblečení.

***

Sedím u ní asi dvě hodiny a stále nic. Ani nepatrný náznak toho že se něco zlepšilo. Držím ji za ruku a šeptám slova písničky. „Miluju tě Rosie, a nikdy nepřestanu" políbil jsem ji na ruku a po tváři mi stékaly slzy.

Najednou jsem cítil lehký stisk mé ruky a já zvedl hlavu a podíval jsem se na ni. Spala. Jak jinak. Natáhl jsem ruku a pohladil ji po líčku. Pak jsem se zvedl a odešel....

*

Přišel jsem do restaurace kde jsem měl sraz s mým bratrem Martinusem. Dlouho jsme se neviděli, protože se odstěhoval do Švédska se svou holkou. No a teď přijel protože si potřebuje něco zařídit. „Nazdar bro" ozvalo se mi za zády a já uslyšel můj hlas. „Tinusi, chyběl jsi mi" bratrsky jsem ho objal. Sedli jsme si na židli u stolu a objednali si nějaké jídlo.

„No tak jak žiješ" usmál se na mě a já neměl ponětí co mu mám na to říct. „No....jak se to vezme" povzdechl jsem si. „No tak to vyklop" pozvedl obočí a zadíval se mi do očí. „No tak fajn. Ve škole jsem potkal......."

*

„No tak ty jsi si to pěkně zavařil" uchechtl se a já jo zabíjel pohledem. „Co mám podle tebe dělat?" Nadzvedl jsem obočí a čekala co mi můj "chytrý" bráška poradí jak to mám vyřešit. „No tak nejdřív počkat jestli se probudí a pak by bylo nejlepší jí to říct" zvážněl. „A co když mě za to bude nenávidět? Nepřežiju být bez ní" zajel jsem si rukou do vlasů a měl jsem chuť si je všechny vytrhat.  „Nebo, jestli tě miluje tak ti odpustí" chytl mě za ruku kterou jsem měl položenou na stole a povzbudivě ji stiskl. „Díky bro" usmál jsem se na něj a byl mu za to vděčný.

***

Seděli jsme tam ještě asi další hodinu a probírali takové ty chlapské věci. Fotbal, holky a tak.

Když jsem přišel domů unaveně jsem spadl do postele a uls...

Ahojky❤  nějak se nám do toho zamíchal i Tinus😏🔥..

Jinak v pondělí by měla vyjít nová storka takže kdyby z vás měl někdo zájem si ji přečíst budu jenom ráda😘

Doufám že se vám líbila❤

Our Last Days [Marcus & Martinus] (DOČASTNĚ POZASTAVENO)Where stories live. Discover now