Ότι γυαλίζει...Δεν είναι χρυσός

2.8K 225 22
                                    

"Μιλάμε για αγάπη, για ελπίδες και όνειρα... τι γίνεται όμως όταν η προδοσία, η κακία και το μίσος έρχονται σε αντιπαράθεση; Όταν ο κόσμος σου γκρεμίζεται και μένεις άδεια... κενή..."

Ο τρόπος με τον οποίο την τραβούσε έδειχνε το ποιον του σαν άνθρωπο αλλά και την ψυχική του κατάσταση.  Το πλήθος έτρεχε από δω και από εκεί προσπαθώντας μέσα στο πανικό να φτάσει στην έξοδο κι εκείνη σκόνταψε. 

«Σήκω γαμω τη ζωή μου !» ούρλιαξε και πήγε να την σύρει. Γύρισε το βλέμμα της προς τα πίσω.  Ήξερε ακριβώς που θα κοιτάξει αλλά αυτό που είδε την πόνεσε.  Η γυναίκα εκείνου του άντρα είχε πέσει στην αγκαλιά του Μάνου. Μπορεί να μην έδειχνε τίποτα πονηρό αλλά η καρδιά της κομματιαστηκε.  Ζήλεψε τα χέρια του που ήταν τυλιγμένα γύρω της . Ένιωθε το τράβηγμα του Τζέιμς αλλά δεν κουνήθηκε.

«θα σε σκοτώσω αν δεν σηκώθεις στο ορκίζομαι!» Τον άκουσε να λέει και τρομαγμένη για το μωρό της σηκώθηκε.  Τον ακολουθούσε καθώς την οδηγούσε προς το αυτοκίνητο. 

«Μπες μέσα!» διέταξε κι εκείνη άνοιγε την πόρτα του συνοδηγού.  Η σφαλιάρα που έσκασε δεν ήταν τίποτα όμως μόλις μπήκε μέσα. Την έπιασε απ το μαλλί και κοπάνησε το κεφάλι της στο παρμπρίζ .Η βιαιότητα του δεν είχε προηγούμενο.  Την χτύπαγε με μανία. 

«Που διάολο ήσουν; Λέγε!» ούρλιαζε συνεχώς. Τα δάκρυα της και το αίμα που γέμισε στο πρόσωπο της δεν το συγκίνησαν καθόλου.  Έπιασε το πρόσωπο της και την έφτυσε.  Το αλκοόλ ήταν αρκετό ακόμα και σε μικρή ποσότητα.

«Φτάνει!!!!» Φώναξε δυνατά η Μυρτώ και τον έσπρωξε. 

«Τι έκανες μόλις τώρα;» της είπε τρελαμένος. Δίνοντας της μια μπουνιά στο πρόσωπο λιποθύμησε….

2 μήνες αργότερα

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει , όχι πολύ αλλά όσο χρειαζόταν για μια γυναίκα έγκυο στον 4°μήνα περίπου της εγκυμοσύνης της . Σηκώθηκε από το κρεβάτι με αργές κινήσεις.  Ο προσωπικός γιατρός του Τζέιμς εκανε κάθε φορά καλά τη δουλειά του. Όσο κι αν την χαλούσε εκείνος την έφτιαχνε.  Βρισκόταν ήδη στο στάδιο της αποκατάστασης όπως τ έλεγε.  Μια εβδομάδα πριν κι ενώ είχε ηρεμήσει κάπως ήπιε πάλι.  Το ξύλο παραλίγο να της κοστίσει το μωρό.  Από την μια το ευχόταν.  Ήθελε να γλιτώσει και να μην φέρει στο κόσμο ένα πλάσμα που θα υπέφερε. Κολλημένα μέσα στο γραφείο του είχε διαφορά χαρτιά στο τοίχο. Χαρτιά τα όλοι θα της υπενθύμισαν τη κατάσταση της . Διευθύνσεις… η μητέρα και η θεία της …

Dark Secrets : The game of lust (1)Where stories live. Discover now