Η αρχή

2.4K 226 41
                                    

"Τι να κάνω εκεί, εκεί με πονάς, εκεί με πληγώνεις
εκεί την καρδιά μου αργά τη σκοτώνεις
Τι να κάνω εκεί, εκεί δεν μπορώ, εκεί υποφέρω
εκεί η αγάπη πως είναι δεν ξέρω..."

"Σταμάτα Μυρτώ...." είπε ο James και της έπιασε το χέρι.

"Δεν θέλεις να μάθεις δηλαδή τι έγινε μετά?" Τον ρώτησε αλλά εκείνος κούνησε απλά το κεφάλι.

"Όχι...Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν θέλω να μάθω." Είπε κοφτά." Σημασία έχει πως ότι και να έγινε σε οδήγησε εδώ...Και Δεν θα σου κρύψω πως χαίρομαι..." συμπλήρωσε και εκείνη γέλασε.

Μετά από τόσες ώρες και τόση ένταση ο James προτίμησε να μην μάθει τι έγινε και αυτό όσο και να την ξένισε το άφησε να περάσει. Εκείνη ήξερε και αυτό της έφτανε. Από την άλλη για τον James το γεγονός πως έκανε έρωτα με τον ξάδερφό της ηταν σοκαριστικό. Σε γενικές γραμμές ήταν ανοιχτομυαλος αλλά έτσι όπως του έθεσε τα γεγονότα δεν ήθελε να ακούσει τίποτα παραπάνω. Μπορούσε να φανταστεί πως η κατασταση ανάμεσα τους θα ήταν αρκετά βαριά... Την θεώρησε λιγάκι επιπόλαιη αλλά αυτό δεν μείωνε καθόλου το ενδιαφέρον του για εκείνη.

Είχε σκοτεινιάσει και κρύωνε.

"Λοιπόν,πολύ όμορφη η παρεα σου και χάρηκα που σε γνώρισα αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να απόχωρησω πλέον..." σηκώθηκε και τίναξε λίγη άμμο που έμεινε στα ρούχα της. Η Angela ήδη την περίμενε από την ώρα που έφτασε. Μπορεί να την γνώρισε στις αρχές αλλά είχαν γίνει καλές φίλες. Δυστυχώς μόνο 2 μήνες είχαν πάρε δώσε, αφού εκείνη έφυγε πισω αλλά και αυτό μόνο στο Πανεπιστήμιο.

Ο χρόνος ήταν λίγος αλλά αρκετός για να σχηματίσει άποψη για όλους. Πάντα της έλεγε πως η Δανάη δεν είναι ότι φαίνεται... Πώς ο Χρήστος δεν έκανε για εκείνη. Αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν κάνανε και πολύ παρέα εκτός.

"Θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ... τι λες ? Θα μου κάνεις αυτή τη χάρη?"

Η Μυρτώ γύρισε το κεφάλι της προς τη θάλασσα και αναστέναξε...

1 χρόνο αργότερα....

"Αμάν ρε Μυρτώ!!! Αφού σου είπα να φορέσει το μπλε !" Φώναξε σαν υστερική η Angela.

"Μα δεν θέλω το μπλε ! Ειναι αρκετά προκλητικό..." απάντησε σιγάνα η Μυρτώ και κοίταξε στον καθρέφτη.

Dark Secrets : The game of lust (1)On viuen les histories. Descobreix ara