12 ♡

5.4K 229 128
                                    

Trochu nudnější část jal vím já vím, ale začala jsem psát nový příběh, který bych teď chtěla moc moc rozjet.
Byla bych moc ráda, kdyby jste si tu první kapitolu přečetli a třeba napsali váš názor ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️milujuvas❤️❤️❤️❤️


Nechápu proč mi nic neřekla.
Bylo toho na moc."
Zastavilo se mi srdce. To snad není teta. Nedokázala bych se jí podívat do očí a říct ji, že jsem těhotná. Né teď.

Nakoukla jsem do místnosti a ucítila, jak mi spadl kámen ze srdce. Byl tam Matt. Seděl s El a vypadal docela překvapeně a naštvaně. El si mě všimne a já rychle vyskočím z rohu. "Ehm ahoj Matte. Co ty tady." Nervozně přešlápnu z jedné nohy na druhou. "Bože Beth. Vážně se mě ptáš, co tu dělám. Jsme přece přátelé a dlouho jsme se neviděli. Každopádně se ted všude šíří, že....." Vstoupl jsi ke mně a udělal krok dopředu. "JO.." Povzdechnu a skloním hlavu dolů. Matt ke mně příjde a obejme mě. Je to lítostné obejmutí.

„Chápu proč jsi mi to neřekla, ale zároveň mě mrzí, že ji mi to neřekla, vždyť víš, že bych ti pomohl." Odtáhne se od mně a já kývnu na souhlas.

„Bylo toho na mě moc a taky ti bylo hrozně rychlé." Spolu se sedneme na sedačku a začneme se o tom bavit. Musím říct, že se mi po tom udělalo dobře. Matt je prostě Matt.

Ale celou tu dobu byla El hrozně potichu a celkově byla divná. Když Matt odešel sedla si ke mně a chytla mě za ruku. „Já ehm musím ti něco říct." Podívá se na mě a já začnu mít trochu strach. „Copak ?"

„Já dostala jsem novou práci. Budu moc navrhovat boty." El to vždycky chtěla dělat a taky je v tom moc dobrá. „To je světlé. Proč jsi tak smutná, měla by ses radovat." Kouknu na ni. „Je to až v NY." Smutně se na mě podívá. Nejdřív nevím co říct, ale pak se usměju a obejmu ji. „To je i tak úžasný El."

„Ale budeš tu sama. Zrovna kdy mě nejvíc potřebuješ." Fňukne. „Ale prosím tě. Já to zvládnu, ale za to mi někdy nějaký ty boty navrhneš. " Mrknu na ni a ona se usměje.  „Pro tebe cokoli. " usmějeme se na sebe.

O 2 měsíce později

„Vážně ti nic není ?!" Zeptá se mě Lukas a já ještě jednou kývnu na souhlas.   Jsou to dva měsíce co jsem těhotná.
Jaké jsou změny ??
No El už je v NY a Lukas mi  řekl, že budu bydlet u nich a, že se nemám vymlouvat. Takže jsem u nich a od těl doby se o mě až moc všichni starají.

Cameron se neozval. Všichni na internetu už ví, co se stalo, ale Cameron všem řekl, že to jal utekla od něj a teď mě všichni jeho fanoušci nenávidí. Nic zvláštního.

Moje břicho už se rýsuje a já už se opravdu cítím jako těhule. 
„Co chceš dneska dělat ?" Zeptá se mě Lukas a Twist se k nám přidá. Nechceš zajít na oběd ? Dneska se mi fakt nechce vařit." Zasměje se Twist. „Joo klidně. Jak jen j chcete." Řeknu a vstanu.

Takže jsme šli já, Twist, Lukas a Thomas. Rozhodli jsme se, že půjdeme na Čínu.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Oct 09, 2018 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

I hate you Dallas ! 2 [CZ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat