5 ♡

4.5K 194 19
                                    

Začal si mě prohlížet a pak se mírně pousmál. "Zkoušela jste těhotenský test ?"

Vykulila jsem na něj oči a mezitím se mé srdce zastavilo."Ccco prosím ?" Pokrčila jsem obočí. "Ah nezkoušela, tak být váma tak to udělám a pak za mnou přijdete znova dobře ?" Řekl mírným hlasem. Nechtěla jsem tam víc otravovat tak jsem se zvedla a rychle odešla. Nedokázala jsem nic říct, na nic myslet, El čekala na židli a když mě uviděla stoupla si a šla ke mně. "Taak co ?" Zeptala se mě. Nic jsem ji neodpověděla, protože jsem pořád přemýšlela nad tím co mi doktor řekl. "Beth ? něco se stalo?" Naklonila se ke mně a já se na ni koukla. "Mám si zkusit těhotenský test." Ironicky jsem se pousmála a vyšla jsem z čekárny. "Počkej ! To vážně ?" Vypadala udiveně a ustaraně zároveň.

"Ale vždyť...To jste si nedávali pozor ! S Cameronem...Je vůbec jeho ?" Začala trochu šílet. " Vždy jsme si dávali pozor....teda jednou ne..A to když mě znásilnil." V klidu jsem to dořekla, protože už mě to nebaví vysvětlovat. Nevím jestli se tomu dá říct znásilnění, ale já to tak cítím.

Vešla jsem do lékárny a jeden test jsem si koupila. Bylo to trapnější než když si kupujete vložky nebo kondomy. Nikdy nezapomenu ten pohled prodavačky. „Dámo kolik vám je ? 16 určitě a nechala jste se zbouchnout nějakým starým chlapem co ? Ach ta dnešní mládež a bla bla bla."
Když jsem přišla k El , znova se začala ptát. Spolu jsme nastoupily do auta a já ji to všechno  řekla.

Doma jsme si sedly ke stolu a El si začala číst návod a takový ty věci. "Takže jedna čárka jsi a dvě nejsi." Podala mi ho a já si ho prohlídla. "Už jsi to někdy,,,," Mírně jsem se ušklíbla. "Ne El...ještě nikdy jsem nezkoušela jestli jsem těhotná." Ona se tomu zasmála a ukázala na záchod. (Ano já vím,dělá se to s ranní močí, ale všichni to už chceme vědět že ?)

Když jsem udělala všechno podle návodu sedly jsme si znova ke stolu a pozorně jsme test sledovaly. Najednou mi spadl kámen ze srdce. Anooo dvě čárky ! "Nejsem těhotná" Podívala jsem se na El a ta se usmála. Stoupla ze židle a vytáhla víno. "To abychom si připily !" Křikla a podala mi skleničku s vínem. "Na to, že nejsi těhotná !" Zasmály jsme se a ťukly si. Tohle malé sladidlo do mého života mi opravdu přisladil život. Ironicky samozřejmě. Já a těhotná ? Už se vidím, fakt.

"Musím jít koupit dárek pro tetu." Bude mít narozeniny. "Šla bych s tebou, ale mám hlídání." Smutně se na mě koukla a napila se vína. "Ale autem nepojedeš že ne ?" Zasmala jsem se a ona odložila skleničku.

Přesně ve tři hodiny jsem se dostala do nákupního centra a začala jsem chodit po obchodech. Vůbec netuším, co jí mám koupit. Vždy mi řekne, že nic nechce, ale kdybych ji vážně nedala nic, určitě by byla smutná.

Po hodinovém hledání jsem si chtěla jít dát pití. Vešla jsem do jedné hezké kavárny ve stylu Starbucku a dala se Frapučíno. Když jsem dostala své pití rozhlédla jsem se po kavárně a uviděla kluka v bílé mikině. Lukas. Četl si nějakou knihu, takže když jsem k němu přišla nevšiml si mě.

Musela jsem si odkašlat aby se na mě koukl

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Musela jsem si odkašlat aby se na mě koukl. "No koho to tu vidím." Usmala jsem se. "Bethany !" Stoupl si a obejmul mě. "Dlouho jsme se neviděli." Vlastně už to může být i rok a něco. "Byl jsi skoro rok pryč tak se nediv." Udělala jsem uraženou a pak jsme se zasmáli.

"No, ale teď už tu zůstanu, takže tě budu moct otravovat." Uculil se a já ze srandy protočila oči. " A jak se máš ? Co ty a Cam ?" Když vyslovil jeho jméno mírně jsem se zarazila. "Je to komplikovanější." Napila jsem se. "Co tím myslíš ?" Odložil knížku a koukl se na mě. "Už spolu nejsme..asi..." Pokrčila jsem ramena.
" Jakto ? Vždyť jste byly spřízněné duše.." Ironicky se usmál. " Začala jsem mu říkat celý ten příběh i ten dnešek. "Páni...Jsi v pohodě ? Musí to pro tebe být hrozný.. Moje kamarádka taky zkoušela těhotenský test, ale měla jen jednu čárku, takže nakonec nebyla."

Zarazila jsem se u jeho poslední věty. "Když máš jednu čárku, tak jsi...A když dvě tak nejsi ne ?" Pokrčil obočí. "Né Beth..Copak jsi neviděla žádný film ?" Zděšeně jsem na něj koukla. Vytáhla jsem telefon a zavolala El. " Beth ? Co je ?" Ozvalo se z telefonu. "Už jsi doma ?" Zeptala jsem se. "Jojo." Odpověděla. "Jdi si znova přečíst ten test !!" Ticho. "Proč ?" Nechápavě se zeptala."Prostě to udělej."

Po chvilce se El ozvala. "Sakra Bethany. Promiň špatně jsem to přečetla." Vystrašeně řekla a já to tipla. Telefon jsem položila na stůl a svou hlavu jsem dala do dlaní. "Beth ? Co je ?" Zeptal se Lukas. "Jsem těhotná."

I hate you Dallas ! 2 [CZ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat