3 ♡

4.9K 223 13
                                    

Chci vědět, jestli tě pořád miluju, jestli mě ty pořád miluješ. -Bethany

Pohled Bethany

Matt měl dům velice hezky uspořádaný. Jelikož jsem byla unavená lehla jsem si do pokoje pro hosty, který mi Matt připravil.  Budu si muset najít byt. Nechci moc Matta otravovat. Udělal toho pro mě až moc.

No když tak přemýšlím, jsme s Cameronem spolu ? Já vím, odešla jsem od něj a napsala ten dopis, ale i tak. Co s náma bude.

Když jsem se probudila bylo devět hodin, takže jsem si moc nepospala. Dneska jsem měla směnu v práci až na 12 hodin, takže jsem pomalu vstala z postele a šla se osprchovat. Miluju ten pocit kdy na vás dopadají teplé kapky a vy máte pocit, že nemusíte nic řešit. Ve sprše jsem zůstala ještě pár minut a pak jsem z ní vylezla a osypala mě zima. Agrr. Tohla je ta horší část sprchy.

Oblékla jsem se do pracovního oblečení a pokusila se něco stvořit na mé hlavě. Nakonec jsem skončila s obyčejným culíkem. Mírně jsem se namalovala a vzala si svou tašku. Sešla jsem schody a šla do kuchyně, kde byl Matt. "Dobré ráno." Pozdravila jsem ho a sedla si na linku. "No dobré. Jdeš dneska do práce ?" Zeptal se mě když mi podával toast se sýrem. "Děkuju. Jojo za chvilku." Pousmala jsem se a zakousla se do toastu.

"A co eh..no víš..co Cameron ?" Řekl příjemně tichým hlase. "Nic. Možná si toho ještě nevšiml." Polkla jsem poslední sousto a seskočila dolů. "Tak já jdu" Rozloučila jsem se a šla do té malé kavárny, kterou mám tak ráda. Od Matta to bylo kousek, takže když jsem přišla, byla jsem tam o pár minut dřív. "Ahoj Beth." Křikla na mě moje spolupracovnice, která se poté stala moji dobrou kamarádkou Elou.

Právě nesla jedné staré paní kafe. "Jsi tu dřív." Řekla, když jsem si na sebe oblékla zástěru. "Jo...Byla jsem u Matta." Nechtěla jsem jí zatěžovat Cameronem a tak jsem odbočila od tématu. "Kde je Alex?" Alex je no taky něco jako můj kamarád. Je to gay a musím říct, že je fakt super. Rozumím si s ním víc, než s holkama. "Příjde trochu později." Vzala do ruky další objednávku a šla.

Pohled Camerona

S pootevřenou pusou jsem to četl. Četl jsem to pořád dokola, protože mi to nešlo do hlavy. Hlavně, co jsem ji včera udělal ? Nic si nepamatuju. Maximálně jsem na ni byl nepříjemnej, ale to je všechno. Zkusil jsem ji zavolat, ale neprala m to. Pak mi došlo, že je v práci, a tak jsem si na sebe vzal kalhoty a šel. Pamatuju si, když jsem tam byl poprvé a Beth tam pracovala a neřekla mi to. Já z ní měl hroznou radost a pořád nechápu proč mi to nechtěla říct.

Nakonec jsem nastoupil do auta a jel. V kavárně bylo dost narváno a nemohl jsem Beth najít. Když v tom jsem ji uviděl jak jde a nese někomu kousek dortu. Když mě uviděla zarazila se. V očích měla strach a zároveň zlost. Šla k pultu a sundala si zástěru. Prošla kolem mě a vyšla dveřmi ven. Pochopil jsem, že se o tom chce pobavit venku. A celkem se bojím. Je to snad horší než se zdá ?

"Ahoj Beth. Našel jsem...našel ten dopis a nechápu ho." Začal jsem sám. "Nechápeš ? Co na tom nechápeš ?" Mírně pokrčila obočí. "Nic si nepamatuju. Co tak hroznýho jsem ti provedl ?" Když jsem to dořekl začala být nervozní. Dost dlouho jí trvalo, než vypustila první slovo. "Přišel si asi v šest ráno domů úplně na mol. Nic neobvyklého." Pokrčila obočí a já uraženě taky.

"To je jako všechno ?" Zeptal jsem se a pořád nechápal. Beth se silně nadechla  znova začala. "Když jsem přišla dolů, začal ses po mě sápat no a pak...pak jsi mi dal facku, protože jsem se s tebou nechtěla vyspat, ale ty jsi to ignoroval a stejně jsi mě...no víš."

I hate you Dallas ! 2 [CZ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat