7 ♡

4.7K 190 24
                                    

¨

V obyváku se objevili kluci, kteří byli jak nový.

Všem to dost slušelo. A já na sobě měla jen legíny a velkou mikinu jako troska. „Tak jdeme." Usmál se na mě Lukas, který byl celý v bílém. Všichni jsem nasedli do jednoho velkého černého auta. Cítila jsem se zvláštně, no chápejte, býts mafiánama v jednom autě. Budu doufat, že mě nechtějí zabít.

"Kam to jedeme ?" Koukla jsem se ven, když jsme jeli už deset minut s nikdo nic neřekl. "Už tam budem Beth." Uklidňil mě Leo. Zastavilijsme před budovou, která mi vůbec nebyla povědomá. Byla taková stará a i přes to, že tam bylo dost lidí, vypadala opuštěně. Vylezla jsem z auta a stopla si před budovu. Pokrčila jsem obočí nad rozbitými okny. "Není to tak jak vypadá." Zasmál se Twist, Lukas mě vzal za ruku a táhl mě do budovy.

Všichni jako velká skupina jsme vlezli dovnitř a dost mě to překvapilo. Byla tam plocha na bruslení. Asi mě chápete. Na brusle, které mají čtyři kolečka a ve předu brzdu. Nikdy jsem na takovém místě nebyla a ani jsem nejezdila na takových bruslích.

U pokladny nám půjčili brusle a Lukas mi pomohl se do nich dostat"Chodíte sem často ?" Zeptala jsem se, když mi zavázal druhou tkaničku. "Jojo, Občas jen tak blbnem. Stoupl si a rozjel se. Všichni už byli na ploše. Twist skákál salta a ostatní jezdili jako profíci. Jasně """OBČAS"""

Dobře Bethany.....to dáš...jsi bojovnice. Nádech výdech...BUM ! Udělala jsem první krok a spadla jsem přimo na zadek. "Jsi v pohodě ? Stalo se ti něco?!" Křikl Lukas a rychle ke mně přijel. Viděla jsem jak zadržuje smích. Na jeho místě bych udělala to samé.  "Jsem v poho. Nic se nestalo."Zasmála jsem se a Luk mi pomohl vstát. "A je z tebe zase holka ze země. Některé věci se prostě nemění" Zasmál se a já si vzpoměla na naše první setkání před klubem. „Za to ty, už nejsi boreček, který mi nepomohl vstát. To je změna." Uculím se na něj a on my opravdu pomůže vstát.

"A taky ti pomůžu se naučit jezdit, protože to očividně neumíš" Uculil se a nastavil svou ruku, kterou jsem chytla. Opatrně jsme se rozjeli a po pár minutách mi to začalo jít. Pustila jsem jeho ruku a zkusila to sama. "Jsi v tom vážně dobrá." Řekl a jel vedle mě. 

Pak se k nám přidal zbytek kluků a všichni jsem se smáli a dělali blbosti. Nejlepší bylo,když si kluci hráli na baletky a zkoušeli různé akrobace.

Po jezdění jsme si sedli na jídlo, Byla to restaurace nebo spíš kavárna, která jela 24/7.Byla opravdu hezky zařízená. Když jsme tam byli opravdu jsem na nic nemyslela. Žádný Cameron, žádné dítě.  Jen já a tohle místo.

Najednou mi začal zvonit telefon

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Najednou mi začal zvonit telefon. Byla to El. "Copak ?" Zvedla jsem jí to. "Beth promiň, ale rodiče od Mellisy a Jacka chtějí, aby jsem u nich zůstala dva dny i přes noc. nevadí ti to ? Hrozně mě to mrzí skrz to, co se ti stalo, ale peníze se mi hodí." Vychrlila na mě. "Jejda El to je v pohodě." Uklidňovala jsem jí.

"Co ti chtěla ?" Zeptal se Luk, když nám donesli jídlo. "Jen, že teď bude dva dny pryč, tak ať se nezlobím." Napila jsem se vody a dala se do jídla. "Takže budeš doma sama?" Povytáhl obočí a najednou se na nás podívali ostatní kluci. "Můžeš být u nás !" Řekl radostně Twist a všichni začali kývat na souhlas. "To nemusíte. Určitě máte dost povinností."  Promluvila jsem s plnou pusou. "Žádný takový. Určitě tě nenechám samotnou zrovna když máš takovou situaci."   Odpověděl a dál to neřešil. Takže strávím dva dny s mafiány...Super....Nová zkušenost.

Když jsme dojeli zpátky do jejich domu, bylo kolem půl desáté večer. V ten moment mi došlo, že tu nemám žádné věci. "Luke ? Já, ale sebou nemám žádné věci." Šeptla jsem, když jsme otevřel vstupní dveře. "Tak dneska ti něco půjčím a zírta se u tebe stavíme." Usmál se na mě a vešel dovnitř.

Když rožl (Jsem z Moravy :DD) světlo v obývacím pokoji, na gauči seděl kluk. Nebo spíš chlap ? Určitě  byl starší než všichni ostatní. Koukal se na televizi a u toho kouřil cigaretu. Když si všiml, že jsme tam, otočil se na nás a své oči zabořil do mých. "Kdo to kurva je ?"

I hate you Dallas ! 2 [CZ] Kde žijí příběhy. Začni objevovat