Κεφάλαιο 10

2.2K 117 11
                                    

Μετά τον απίστευτο έρωτα μας, έχουμε και οι δυο ένα χαμόγελο κολλημένο στα πρόσωπά μας. Όταν μπορέσαμε να σηκωθούμε πλύναμε ο ένας το σώμα του άλλου και όσο περίεργο ν’ ακούγεται μετά από αυτό που ζήσαμε, ερεθιστήκαμε και οι δυο ξανά.

Τώρα είμαστε ξαπλωμένοι στοι κρεβάτι, γυμνοί, μ’ ένα σεντόνι χαλαρά ριγμένο πάνω μας. Τα πόδια μας είναι μπλεγμένα μεταξύ τους.

Εγώ έχω στηριχτεί στον αγκώνα μου και χαϊδεύω το στιβαρό στέρνο του, ενώ εκείνος με κρατάει αγκαλιά παίζοντας με τα μαλλιά στη πλάτη μου.

Έχει κλειστά τα μάτια του και το πρόσωπό του έχει μια έκφραση απόλυτης ηρεμίας κι ευτυχίας. Θεέ μου είναι τόσο αρρενωπός και το κορμί του είναι έργο τέχνης σίγουρα.

Τον κοιτάζω ξεδιάντροπα, αφού εκείνος έχει κλειστά τα μάτια του.
Το φύλλο του έχει σηκωθεί ξανά και δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα συγκρατώ τον εαυτό μου για να μην τον αγγίξω.

Εντάξει μετά από τόσους οργασμούς θα έπρεπε να είμαι ικανοποιημένη, εγώ όμως τον θέλω πάλι από την αρχή. Έχω ανάγκη την επαφή μας.

Αρχίζω να κάνω πιο προκλητικές τις κινήσεις μου. Με το δάκτυλό μου κάνω κύκλους γύρω από τη ρώγα του. Αυτόματα χώνει τα νύχια του στη πλάτη μου. Κατεβαίνω χαμηλότερα, οι κοιλιακοί του συσπώνται στο άγγιγμά μου. Νιώθω το ρυθμό της αναπνοής του ν’ αλλάζει.

Σκύβω και τον φιλάω στο λαιμό την ώρα που το χέρι μου αγγίζει τη σκληρή στύση του.

Αισθάνομαι το τρελό χτύπημα του σφυγμού του στο στόμα μου. Αρχίζω να τον χαϊδεύω από πάνω μέχρι κάτω σ’ όλο το μήκος του, ενώ παράλληλα στρέφω τη προσοχή μου στα χείλια του.

Πρώτη φορά τον έχω απόλυτα παραδομένο σε μένα και οφείλω να παραδεχτώ πως μ’ αρέσει τρελά.

«Μελίνα σταμάτα αμέσως, δεν αντέχω άλλο!»

«Δεν μπορώ να σταματήσω, τρελαίνομαι στο τρόπο που ανταποκρίνεσαι στα χάδια μου. Είναι σαν να μην μπορείς να κρατηθείς!»

«Σου ορκίζομαι δεν μπορώ να κρατηθώ Μελίνα».

«Ωραία, γιατί σε θέλω στο έλεός μου…».

Χαμογελάω παιχνιδιάρικα και τα μάτια του με κοιτάνε με απορία. Αρχίζω να χαμηλώνω στο κορμί του, φιλάω το στέρνο του, τους κοιλιακούς του κι εκεί που δεν το περιμένει παίρνω όλο το φύλλο του στο στόμα μου.

Παίρνει μια κοφτή ανάσα, ανασηκώνει το κορμί του και σφίγγει με δύναμη τα σεντόνια. «Μελίνα σταμάτα αμέσως!»

Πίσω από τις κάμερες... (book 2)Where stories live. Discover now