Jimin POV

353 15 3
                                    

Ik kom de klas binnen wanneer Meneer Chris dat zegt. "Hallo Meneer Bang!" Zeg ik terwijl ik naar Meneer Bang zwaai. "Noem mij maar Meneer Chris, dat doet iedereen." Zei Meneer Chris. "Oké...Meneer Chris!" Zeg ik terwijl ik naar hem lach met mijn 'typische' warme glimlach. Het gezicht van Meneer Chris veranderd ook gelijk in een glimlach. "Oké kinderen, we krijgen een nieuw kind in de klas!" Zei meneer Chris. "Hij heet Park Jimin en volgens mij is hij een beetje verlegen dus wees aardig!" "Oké Meneer Chris." Zeggen alle kinderen in koor. Behalve één. Een jongen met donkerbruin, glanzend haar, die glazig voor zich uit kijkt.

"Jimin, je mag naast Jungkook zitten." Zei meneer Chris en hij wees naar die jongen waarover ik het had. Dus ik ging naast hem zitten. Ik zei "hoi" tegen hem maar hij reageerde niet. "Hallooooo, ben je d'r nog?" Zei ik en ik zette mijn hand op zijn schouder. Pas daarna keek hij naar mij en hij lachte een beetje verontschuldigend. "Sorry, ik hoorde je niet." "Dat kon ik wel zien ja..." zei ik. Nadat ik dat zei liet ik mijn 'typische' warme lach zien. Toen ik dat deed, werd hij knalrood. Toen ging de bel. Het lesuur was over.

Toen was er een blokuur Engels uitgevallen dus ik ging twee uur lang een beetje in het park ronddwalen. Maar toen zag ik iets. Of nog beter: Ik zag iemand. De persoon stond een paar meter verder weg maar hij keek mij recht aan.
Oke srry dat de hoofdstukken zo lang zijn maar zo ben ik gewoon oke don't judge me😂
En btw volg BTSmemers voor mij pls💜
🙏🏻🌚💜

accident (dutch) | p.jm x j.jkWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu