two

277 10 0
                                    

Pov Jess

Ik kom thuis en hoor Daan praten. In het Engels  dus.. zal wel een van zijn vrienden zijn of zijn werk misschien. Ik loop de woonkamer in. Daar is hij niet. Ik zie dat de deur van onze slaapkamer open staat. Hij staat daar bij het raam. Aan de telefoon naar buiten te kijken. Ik loop ernaartoe en ga in de deuropening staan. Hij merkt me niet op.

Hij draait zich dan op en kijkt me aan. Ik glimlach eventjes en loop dan naar hem toe. Ik geef hem een kusje op zijn wang en pak dan mijn trui. Aangezien het best koud is. Ik ren dan de kamer uit. Ik wacht wel tot hij klaar is met bellen. Ik ga met een plof op de bank zitten. Ik verveel me al snel aangezien het telefoontje langer duurt dan ik had gedacht. Ik besluit om te gaan skypen. I need my friends.

Uiteindelijk neemt Mike op.
'Hey Mike!' Zeg ik.
'Hey wow je ziet er goed uit.'
'Dankje. Jij ook. Oh my god je hebt geel haar.' Zeg ik vrolijk.
'Ja Oliver wou dat.'
'Oh is hij ook in de buurt?'
'Nee uh.. hij is even bloemen op Ben's graf aan het leggen.'
Ik knik. 'Ja.. oké..' het is even stil.
'Maar wanneer kom je weer eens naar Nederland?'
'Weet ik niet. We hebben wel weer wat gepland voor de volgende vakantie. Maar dat staat nog niet vast.'
'Als je komt. Moet je echt langskomen.'
'Tuurlijk. En uh Mike..?'
'Ja?'
'Heb je al een vriendin?'
'Waarom vraag je dat toch elke keer.' Lacht hij. 'Je bent al 26.. zoek een meid.' Lach ik. 'Of jongen..'
Mike lacht. 'Kan.'
'Ja dat kan ja.'

'Met wie praat je?' Ik draai me om en Daan is zo te zien klaar met bellen.
'Met Mike.' Zeg ik.
'Is dat Daan?'
'Ja.' Grinnik ik naar Mike. Daan komt naast me zitten. 'Hey man. Alles goed?'
Daan en ik kijken elkaar aan. 'Ja alles goed.' Zegt hij. Ik kijk naar mijn vingers en dan weer naar Mike en Daan die aan het kletsen zijn.

'Ik hoorde dat jullie weer geplant hadden om naar Nederland te komen.' Daan knikt. 'Staat nog niet vast wanneer.' Zegt hij. Ik knik. 'Dat zei ik ook al.' Zeg ik. We kletsen nog even verder maar dan moet Mike gaan en hangen we op. En daar zitten we dan. Op de bank. Naast elkaar en ik heb mijn laptop op mijn schoot. Ik sta op en wil je laptop wegzetten.
'Jess?'
'Ja?'
'Het spijt me.' Ik draai me om. Hij kijkt naar de grond. Ik glimlach en zet de laptop weg. Dan loop ik naar hem toe. Ik ga op mijn knieën zitten tussen zijn benen. Ik pak zijn gezicht vast. Hij kijkt erg triest. 'Het is niet erg. We komen we samen wel uit.' Ik trek hem in een knuffel.
'Ik wil gewoon.. zo graag..'
'Ik weet het. Maar.' Ik zucht even. 'Misschien moeten we even stoppen met dit en gewoon aan iets anders denken. We kunnen de reis naar Nederland plannen.' Stel ik voor. Ik trek terug uit de knuffel en we kijken elkaar aan. Hij knikt. 'Ja.. ik denk dat dat het beste is.' Zegt hij en geeft me daarna een kusje op mijn lippen.

--

Author

Sorry wattpad doet bij echt raar en ik moet steeds alle hoofdstukken elke keer opnieuw publiceren of ze komen er 2x in te staan.
Hellluuup

Komt wel goed.. denk ik😂

Problems? Again? // DUTCHWhere stories live. Discover now