4.1

57K 5.3K 2.7K
                                    

| zixuan |

Dün gece Enes'le üstte uyumuştuk. Bir şey hissetmiyordum. Bu ondan hoşlanmadığımı gösterirdi değil mi?

Aramızda santimetreler vardı ve ben onu düşünmemiştim. Bu çok büyük bir şeydi benim için. İstemediğim halde ondan hoşlanmıştım ve bunu kabullenmek zordu. Çünkü hoşlandığım kişi dengesiz ve erkeklerden hoşlanmayan bir insandı. Yetiştiği toplumdan kaynaklı bir önyargısı elbette vardı. Diğer çocuklarda da vardı bu fakat hiçbiri bunu çok fazla dışa vurmamıştı ya da ben olduğum için çok ses çıkarmamışlardı.

İlk defa yakın bir arkadaşlarının böyle bir şey dediğine emindim. Can için dedikleri şeyleri bana da söyleyebilirlerdi. En azından anlayışla karşılamışlardı.

"Yasin, cidden malsın ya. Gezi yapıyorsun geldiğimiz yere bak amk. Mide öz suyum bile dondu."

"Hawaii'de boş otel yoktu Emre hazretleri, Miami şu sıralar çok kalabalıkmış Fil Dişi Sahillerini istemezsiniz diye düşündüm."

"Bir daha olmasın."

"Götümü ye götümü."

Dışarı çıkmıştık. Kayak yapan insanları izliyorduk. Üzerimdeki kalın monta ve aksesuarlara rağmen üşüyordum ki tek üşüyen ben değildim.

"Ne yapacağız oğlum, kayak yapmayı bilen yok bizde."

"Kardan adam yapalım bari."

"Yasin bir dur kanka."

Etrafa baktıktan sonra onlara döndüm.
"İstiyorsanız öğrenebilirsiniz."

"Ben almayayım, elimi kolumu seviyorum. Eray gidelim aşkım."

Ata, Eray'ın yanına gittiğinde el sallayarak uzaklaştılar. Herkes otelde kalmayı tercih ediyordu ve beklediğimden daha az eğlenceli olacak gibiydi.

"Kartopu savaşı?"

Yasin yerden bir avuç kar alıp yuvarladı. Bunu dediği an Eren, Melih ve Sinan koşarak otele doğru gitmişlerdi. Yasin kartopunu Enes'in kafasına attığında Enes küfür ederek Yasin'i koşturmaya başlamıştı.

Ben de yerden bir avuç kar alıp Oğuz'a fırlattım ve dil çıkardım.

"Vaay, koynumuzda yılan beslemişiz."

Burak da başka bir kartopunu Emre'nin kafasına geçirdiğinde Yavuz gülmeye başlamıştı. Bir kartopu da ona fırlatıp kaçmaya başladım.

"Madem öyle grup oluyoruz. Sina, Enes, Burak, Yasin ve Yavuz, Emre, ben."

"EASY MAAAN!"

Yasin kaçmayı bırakıp bize baktı. "Ham yaparız biz sizi Oğuzcuğum."

"ŞEREFSİZ!" Enes Yasin'i itip yere yatırmıştı.

"Oğlum dur bir ya, aynı takımdayız biz."

Enes'i üstünden itip koşarak yanımıza gelmişti. Üstündeki karları temizledikten sonra yerden bir avuç kar aldı. "O zaman..." Topu Yavuz'a atıp kaçmaya başladı. "Başlasın adamım!"

çinliWhere stories live. Discover now