Anne - baba ve çocukları 👨‍👩‍👧‍👦

887 18 0
                                    

Ada'nın oğlu Selim'e anlamlı mektubu ; merhaba sevgili oğlum selim ,  sen Enes kara'nın öz oğlusun benim de öz oğlumsun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ada'nın oğlu Selim'e anlamlı mektubu ; merhaba sevgili oğlum selim , sen Enes kara'nın öz oğlusun benim de öz oğlumsun . Seni çok seviyorum canım oğlum . Evet sana birşey söylemek istiyorum ama lütfen yanlış anlamanı istemem . Şunu sakın unutma selim , senin bir ablan var Melisa , Melisa senin ablan evet sen onu hep abla olarak Kardeş olarak görüyorsun ve ablanı çok seviyorsun biliyorum . Fakat Melisa senin öz yani gerçek ablan değil . Ablanın doğması ve onu dünyaya getirmem benim hatam özür dilerim senden canım oğlum . Evet ablanın gerçek babası Enes değil ama ablanın artık öz gibi bir babası da var değil mi selim o da Enes ❤️ ablanın öz babası Kayra , ve senden tek birşey istiyorum oğlum selim , bu sırrımızı sakın ama sakın arkadaşlarına yada babanın yada benim çevreme hiç kimseye bu sırrı kimseye söylemeyeceğine söz vermeni istiyorum sen büyüdüğün de  dek ancak .
Seni çok seviyorum canım oğlum , iyiki benim oğlumsun iyiki benim küçük şehzademsin. İyiki babacığın Enes ile tanıştım ve onunla evlenip seni doğurdum iyiki ..
Ama lütfen üzülme selim , Melisa ablan seni çok ama çok seviyor sende onu sev . Melisa öz ablan olmayabilir ama kan bağınız var çünkü anneleriniz  benim  ama babalarınız farklı . Evet sen sarışınsın tıpkı ablan Melisa gibi ama yanlış anlama ablan Melisa öz babası kayraya benziyor biraz da bana benziyor Melisa , sen ise selim hem bana hem baban Enes'e de benziyorsun . Kayra sarışın , yeşil gözlü , ben açık sarı kumral ve mavi gözlü bir Ada subaşı karayım ❤️  senin gözlerin bana çekmiş masmavi gözlerinin olması saçlarında öyle ama keşke babacığın Enes'e çekseydin keşke :) baban siyah saçlı ve kahverengi gözlü :) ama senin baban çok iyi baba ve Çalışkan ,efendili , kibar , terbiyeli bir baban var , sen çok şanslısın canım oğlum . Melisa ablana kızma onun suçu değil çünkü onun hiç bir suçu yok suçlu olan benim selim çünkü kayranın peşinden koşan ,ilk aşık olan , ilk çocuk yapmak isteyip evlenmeyi düşünmem onunla vb. Ama yanılmışım bak şimdi Enes var , iyiki babacığınla tanıştım iyiki ❤️ seni seviyorum benim canımdan bir parça :)

Ada'nın kızı Melisa'ya anlamlı mektubu ; merhaba dünyalar güzeli kızım Melisam , biliyorsun ben seni çok seviyorum sende beni çok seviyorsun. Enes de , selim de , hepimiz seni çok seviyoruz . Sen benim ilk yaşama Sevinç'imsin , sen benim ilk göz ağrımsın ❤️ ilk hikayem , Tanrı'nın bana gönderdiği bir cansın ❤️ iyiki varsın canım , kızım . Evet sen enesi baba olarak görüyorsun ama üzgünüm Enes senin gerçek yani öz baban değil . Senin öz baban Kayra ! Kayra baban  şuan evlendi ve karısı ondan hamile ve dünyaya çocuk getirmeye hazırlanıyor . Kayraya kızgın değilim , öz babanın yeni bir hayat kurması benim çok hoşuma gitti, ve seninde hoşuna gitsin benim güzel kızım ❤️
Evet Enes sana çok iyi bakıyor  , seni öz gibi koruyor  , seni öz gibi seviyor . Ve lütfen sen Enes'ten nefret etme tamam mı kızım yoksa çok üzülür , Enes seni çok seviyor, Selim'de öyle ❤️ seni seven annen........... başarılar hep seni bulsun . Seni çok seviyorum.

Bebeğimin babası sensin !Where stories live. Discover now