Mutluluk sabahı 🌻

1.4K 42 0
                                    

-  Ada'nın dilinden;  Sabah neşeli , yorgun uyanıyordum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-  Ada'nın dilinden;  Sabah neşeli , yorgun uyanıyordum .mutluydum yanımda yatan Enes'i gördüm masumca uyuyordu . Ben artık evliyim ben Ada kara'yım . Nüfüs cüzdanımda medeni durumum evli . Soyadım ise kara yazıyordu . Kızlık soyadım silinmişti ne kadar mutluyum . Bu mutluluğa mutluluk sabahı diyebiliriz . Geceliğimi giyip hemen Melisamın yanına gitmiştim melisa ile odalarımız ayrı idi . Fakat yine malikhane de kalıyorduk ,mukaddes hanımın sinirli hallerini görmektense beter olurdu . Melisa'nın odasına gittiğimde mışıl mışıl uyuyordu benim güzel kızım ❤️
Aşağıya iniyordum merdivenlerde yine Mukaddes hanım ile karşılaştım .;

Mukaddes  ; paçoz ! Senin ne işin var burada .sana birşey soracağım ama adam gibi cevap ver bana ?

Ada ; dinliyorum Mukaddes hanım . Tabii sorabilirsiniz buyrun .

Mukaddes ; dün siz evlendiniz  ya işte odanıza gittiğinizde şey ...yaptınız mı ?

Ada ; Mukaddes hanım lütfen !!  Böyle soru sormayı nasıl cesaret edebiliyorsunuz ?

Mukaddes ; aman be tamam ! Sormuyorum sana daha birşey . Beni ilgilendirmez ne yapıp yaptığınıza . Ben gidiyorum sende bu ortalıkta görünme git kocanın yanına .

Ada : allahım yarabbim bu kadın da bizim evliliğimizi sorguluyor Ne münasebet !

- yazarın ağzından ; Ada Mukaddes hanıma çok sinirlenerek Enes'in odasına gidip Enes'i göremeyerek banyoda olduğunu düşünüp , kızı Melisa'nın odasına gidip Melisa'nın karnını doyurur . Daha sonra kahvaltı saatinde aşağıya inip merdivenlerden ailecek kahvaltıya oturur daha sonra Enes de gelir . Enes kahvaltıda ailesine dönerek ;

Enes ; günaydınlar benim geniş ailem ❤️
Ada ; günaydın kocacığım ❤️
Enes ; günaydın karıcığım ❤️
Fehmi ; günaydın oğlum Ne bu neşeler falan ?
Enes ; ya babacım ben artık evlendim ya tabii neşeli olacağım dimi anne !?
Mukaddes ; hıhı , evlendin diye ******** yaptın ondan neşelisin !
Fehmi ; Mukaddes !!
Ada ; Mukaddes hanım Lütfen !!
Cansu ; Anne !!
Enes ; hayır anne , hayatımın aşkı ile evlendiğim ve güzeller güzeli bir kızım olduğu için neşeli olabilirim dimi anne !
Senin paçoz sahte gelinin Zeynep ile evlenmedim diye adaya trip atma anne yeter , eğer bir daha adayı üzersen bende seni üzerim ve bu evden de gideriz karım ve kızımla !!
Mukaddes ; ama oğluşum ben senin mutluluğun için Zeynep ile evlenmeni istiyordum . Ben adaya trip falan atmıyorum ki ,sadece .. adaya yakın olmaya çalışıyorum ?
Enes ; senin yalanlarını daha fazla dinlemek istemiyorum anne ! Sen hala insanlara yalan söyleyen bir kadınsın ,bunu herkes biliyor.
Fehmi ; evet Mukaddes madem akıllanmıyorsun yarın hastaneye gidiyoruz seninle Mukaddes !
Mukaddes ; ama fehmi ? Benim hastanede ne işim olur ? Ben gayet de akıllıyım .
Fehmi ; Bakırköy deliler hastanesine Mukaddes ! Orada tedavi göreceksin ve orada senin gibi böyle olanlar da var . Ve daha iyi hissedeceksin orada ta iyileşene kadar .
Mukaddes ; ama fehmii lütfen beni oraya götürme lütfen !
Fehmi ; itiraz istemiyorum derhal bu konu kapanmıştır !
...........

- Ada'nın ağzından ; mukaddes hanımın ve fehmi beyin konuşmalarından sonra Enes ile onları yalnız bırakıp odalarımıza gidiyorduk . Melisa'yı gülaya emanet edip Enes ile odamızda konuşma geçmişti ;

Enes ; demek annem hastanede tedavi görecek ha . Ondan kurtuluyoruz değil mi hayatım . Artık sen üzülmeyeceksin annem olmadığı sürece.
Ada ; Enes böyle söyleme lütfen . Biliyorum annene kızgınsın ama o senin annen !
Benimde kayınvalidem olur . Mukaddes hanımın tedavi olacağını duyduğuma göre bende çok sevindim artık Mukaddes hanım iyileşiyor olacak ve bize de kötülük yapamaz olacak . Ama annenin ne güzel bir sözü vardı " boşver" :D
Enes ; evet o sözü hep söylüyor annem .bende çok sevindim hayatım artık daha iyi olacak İnan bana . Bu arada beni şirketten aradılar bende işe gitsem iyi olacak ,sen ne yapacaksın hayatım ?
Ada ; ne yapayım hayatım ,akşam yemeği benden olduğuna göre kızımla alışverişe gideceğim .yemekler için malzeme almam lazım . Hadi sen işe geç kalma hayatım iyi işler .
Enes ; tamam gidiyorum ,kızımı bol bol öp , seni seviyorum ,akşam yemeğinde görüşmek üzere .
Ada : bende seni .hadi geç kalma .❤️

Yazarın ağzından ; Enes işe geç kalmıştır fakat kızını öpmek için vakti kalmadığı için Ada'nın kendisinin yerinde öpmesini istemiştir .peki Ada alışveriş sırasında kiminle karşılaşacaktır ?

Bol şanslar Ada kara ! ⭐️

Bebeğimin babası sensin !Where stories live. Discover now