Enes adayı terk ediyor

3.3K 75 6
                                    

- Ada'nın ağzından  ; evet bebeğimin öz babası Kayra ile buluşmuştum ama onu kafede terk ettikten sonra bir yerde gözyaşlarımı tutamamıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ada'nın ağzından ; evet bebeğimin öz babası Kayra ile buluşmuştum ama onu kafede terk ettikten sonra bir yerde gözyaşlarımı tutamamıştım . Ağlıyordum . Çok kararsızdım kime güvenmeliydim kızımın öz babası Kayraya mı yoksa bebeğimin üvey babası Enes'e mi ? Gerçekten kafam çok karışıktı .ben Enes'i seviyorum kayrayı değil , Enes benim kızıma babalık yapıyordu ve değer veriyordu . Kayra ise bebeğimi karnımda terkedip daha sonra aylar sonra karşıma çıkıp aşkım seni çok özledim diyor .ben kayraya hiç güvenmiyorum .enes benim hayatımı kurtaran süpermenimdi ❤️ Enes'ten çocuğum olsun isterdim fakat zamanı var ve gelince . Şimdi eve gidip dinlenmeliydim .

Mukaddes; yine ne işin var burada niye geldin ! Sen ağlıyor Musun ? Ay banane ben ne yapayım ağlıyorsan Ahahahah ? Boşveeeeer .

Ada ; evet ağlıyorum Mukaddes hanım , birşey yapmanıza da gerek yok çünkü sizin kadar kötü biri gördüğüm için .

Mukaddes ; bana baksana sen bana kötü mü diyorsun ! Sen sanki çok iyisin adacım , bende senin kadar paçoz biri görmedim canım .şimdi derhal kaybol !

Ada ; hala bana paçoz diyorsunuz ama Mukaddes hanım ! Bunun bir sonu olmayacak mı yeter !

Enes ; hayatım Ne oldu neden ağlıyorsun ?

Ada ; yok birşey aşkım ben kızımın yanına gidiyorum daraldım .

Enes ; Anne !

Mukaddes; efendim oğluşum , çok tatlı görünüyorsun maşallah benim kuzucuğuma .ben doğurdum tabii yaa ahahahah .

Enes ; Anne ! Neden benim karımla uğraşıyorsun ona hep paçoz diyorsun hergün ayıp değil mi ? Sana yakışıyor mu anne !

Mukaddes; ben o kızı sevmiyorum oğlum ! Buraya geldiğinden beri , sende Zeynep ile evlenseydin belki bu problem olmazdı dimi

Enes ; Ben adayı seviyorum Zeynep'i değil bunu anla artık anne ! Yeter ya !

Mukaddes ; ama oğluşum ben senin iyiliğin için söylüyorum aman boşveeeerr . :)

- Yazarın ağzından ;
Enes sinirlenerek direk Ada'nın yanına gitti .adayı çok seviyordu ama annesinin uğraşlarından sıkılmıştı .ne yapacağını bilemiyordu. Ada'nın yanına gidip yüzün halinin düştüğünü gördü ve ;

Enes ; hayatım yüzünde düşen parça , neden üzgünsün , bir dk sen ağladın mı !
Ada ; evet Enes ağladım bir yandan annen bir yandan da Kayra .
Enes ; Ne !  Kayra da kim ?
Ada ; kızım Melisa'nın öz babası !
Enes ; nasıl öz babası oluyor anlayamıyorum .!
Ada ; Enes sorduğun soru çok saçma bunu sende biliyorsun
Enes ; hayır onun babası benim .
Ada ; hayır Enes sen Melisa'nın  babası falan değilsin onun babası Kayra  ! Sen sadece üvey babasısın .
Enes ; ben üvey babasıyım öyle mi ! Peki Melisa'nın alışverişini yapan , onu destekleyen , koşulsuz seven , onun ihtiyaçlarını karşılayan bir baba kim oluyor Ada ??!
Ada ; tamam sensin ama öz babası Kayra sen sadece ...
Enes ; peki Melisa'nın soyadında Ne yazıyor ?
Ada ; Korkmaz ?
Enes  ; neden benim soyadımı koymadın Melisa'ya ? Üvey olduğum için mi ! Demek bana hiç değer vermedin Ada ,demek buraya kadarmış !
Ada ; Enes ! Özür dilerim lütfen gitme !
Enes ; benim neye kırıldığımı tam anlayamamışsın Ada .

- Yazarın ağzından  ; Enes kara , kızını öpüp ve adayı mekandan ağlayarak terk eder.çünkü Enes çok kırılmıştı Ada'nın dediklerini , peki Ada Ne yapacak ,Enes'i kendini affettirebilecek mi ?

- Ada'nın ağzından ; Enes beni terkediyordu hem beni hem kızımı , Enes bizi terk edemezdi çok pişmandım Enes'e öyle dediklerimden sonra , ben Enes'e aşığım , onu seviyorum nasıl bizi terketti ,ben şimdi kızımın çok sevdiği öz değil ama babası Enes...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ada'nın ağzından ; Enes beni terkediyordu hem beni hem kızımı , Enes bizi terk edemezdi çok pişmandım Enes'e öyle dediklerimden sonra , ben Enes'e aşığım , onu seviyorum nasıl bizi terketti ,ben şimdi kızımın çok sevdiği öz değil ama babası Enes'i seviyordu .kayradan çocuğum olması benim hatamdı Enes'e bunları yaşattığım için çok üzülüyorum şimdi Enes'e kendimi nasıl affettireceğim yakın dostum arkadaşım bile şehir dışında ezgi , ezgi çok yakında İstanbul'a geleceğini söylemişti bana ,ben ne kadar çok bekleyeceğim ki , hemen birşeyler düşünmeye başladım Enes'i kendimi affettirebilmek için . Hemen aklıma birşey gelmişti Enes'i Melisa'nın babası olduğunu belli etmek için avukatla konuşup bir dosya hazırlayıp Melisa'nın babası Enes'in olduğunu gösteren bir imza atılacak bir dosya hazırlamayı düşündüm .hemen Enes'in kardeşi Cansu'ya herşeyi anlattım ve o da biraz şaşırmış olsa da beni destekledi .ve sonuçta benim görümcem o tabiiki beni destekler. Cansu hep bana " ben seni yengem olarak görüyorum gördüm " derdi hala da öyle . Hemen Cansu ile beraber abisi Enes'i bulmaya karar verdik bende avukat ile konuşmuştum 15 dk önce , herşey hazırdı ,bakalım bizi neler bekliyor, seni seviyorum Enes , sevgilin seni bulmaya pes etmeyecek ! Haydi ada !

Bebeğimin babası sensin !Where stories live. Discover now