Evlilik teklifi

2.2K 45 0
                                    

Ada'nın ağzından;
Bugün sabah erkenden uyanmıştım yanımda yatan ponçik Enes'i görüp mutlulukla onun yanağından öpücük kondurmuştum o kadar masum uyuyordu ki uyandırmaya kıyamadım . Dalmışken Melisa'yı unutuyordum az kalsın , melisa odasında ağlıyordu hemen onun yanına gitmek için Mukaddes hanımı karşımda buldum ,  ;

Mukaddes ; noldu canım bebeğin ağlıyor diye ona bakmayacak mısın ? Bakma zaten hiç susmuyor ki , bi de başımıza bu bebek çıktı .! Sen olmasaydın varya ne güzel olurdu tabi sen gittin benim oğluma  para avcısı olmak istedin !

Ada ; bakın Mukaddes hanım , birincisi o bebek dediğinizin bir adı var Melisa , ikincisi Melisa'ya bakmam gerekir ,üçüncüsü ben olmasaydım oğlunuz Enes Benden daha iyi bir sevgili bulamazdı ve mutlu bir hayat geçiremezdi , dördüncüsü ben enese karşı para avcısı değilim  çünkü ben Enes'e aşığım ve , beşincisi Melisa sizin torunuz olur Mukaddes hanım ve sizde artık benim karşıma çıkıp durmayın lütfen ! Evet biliyorum Melisayı ve beni sevmiyorsunuz ama ben sizi seviyorum Mukaddes hanım . İster kötülük yapın bana ister tokat atın ama siz sonuçta benim kayınvalidemsiniz . yeter artık Mukaddes hanım !

- Yazarın ağzından ; Ada mukaddese çok sinirlenerek Melisa'nın yanına gider .melisanın karnını doyurduktan sonra melisayı da alarak Enes'in yanına gider, Enes uyanmıştır ve kahvaltı ediyordur mutfakta . ;

Ada ; günaydın hayatım , afiyet olsun ,

Enes ; sana da günaydın hayatım gel otur sende halsiz gibi görünüyorsun , sen ver bana kızımı . Ne oldu da halsiz oldun ,babacım acıktın mı sen ? (Melisa'ya bakarak )

Ada ; Melisa aç değil hayatım odasında karnını doyurdum ben , sonra da annen ile karşılaştım kadıncağız gelmiş karşımda bana laf çarptırıyor . Ben de Mukaddes hanıma akıl veriyorum hala beni anlamıyor , baban nerede Enes ? ( kahvaltı ederek )

Enes ; babam 15 dk önce şirkete gitti , bende Melisa'yı gülaya emanet edip geliyorum afiyet olsun hayatım ❤️ ( yerinden kalkarak )

Ada ; teşekkür ederim , ama  Gülay bugün izinliymiş . Aşkım sen Melisa'yı salondaki oyun örtüsünün üstüne koysan orada oynasın bende kahvaltımı bitirip Melisa'nın yanına gelirim .

Enes ; tamam  hayatım .

-  Yazarın ağzından; Enes Melisa'yı salondaki oyun örtüsüne bırakarak Melisa'nın yanağından öperek , Ada'nın yanına gidip ;

Enes : hayatım ben şirkete gidiyorum akşam görüşürüz . Kızımı ben şirkette ilken bol bol öp benim için  seni seviyorum. Kızıma çok iyi bak akşam görüşürüz .

Ada ; iyi işler hayatım , allah bol kazançlar versin , bende seni seviyorum , Melisa'yı öpeceğim senin için akşam görüşürüz ozaman . ( öper )

 ( öper )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bebeğimin babası sensin !Where stories live. Discover now