Capitolul 24

5K 371 205
                                    

Oh, lights go down.
In the moment we're lost and found.
And I just wanna be by your side,
If these wings could fly.
Oh, damn these walls.
In the moment we're ten feet tall,
And how you told me after it all,
We'd remember tonight,
For the rest of our lives.


Racer

Seiya se trezește în timp ce o sărut pe gât și se întoarce spre mine. Îmi e teamă că mă va certa dar nu spun nimic. N-o văd foarte bine la lumina lunii care intră pe fereastră, dar e suficient cât să-i admir contururile și să-mi dau seama că mă privește. Ne privim intens câteva secunde prețioase.

Regretul mă mănâncă de viu. Gândul la mutarea ei cu un alt bărbat e un infern. Iadul pe pământ. Nu vreau încă un tată pentru Antonia. Cum o să pot s-o văd și să știu că n-o mai pot săruta sau îmbrățișa vreodată pentru că toate astea le va face un alt bărbat?

— Pot să te sărut? Pentru ultima dată?

Îmi doresc un ultim sărut și mă rog cerului să nu mă refuze. Seiya îmi aprobă din cap.

Mă apropii de buzele ei mai încet ca niciodată. Trebuie să lungesc cât mai mult momentul. Să-l savurez înzecit. Întâlnirea buzelor noastre după cinci ani, nu face ca sărutul să fie mai puțin semnificativ, ba dimpotrivă, gustul ei dulce îmi inundă treptat toate simțurile. Buzele ei moi crează iar dependență iar mirosul ei îmi răscolește puternic amintirile cu noi.

Seiya îmi răspunde la sărut fără nici o ezitare și tot ea e cea care îmi linge buzele și mă mușcă senzual făcându-mă să cred că e mai doritoare decât mine. Sărutul nostru durează o eternitate, niciunul dintre noi nedorind să se încheie. Toate simțurile mele devin mai ascuțite în prezența ei, toate simțurile mele o savurează adorator. Sărutul prinde intensitate și devine chinuitor. Ard de dorință când Seiya îmi geme pe buze.

O cuprind de talie cu intenția de a o apropia și mai tare de mine, dar ea mă încalecă lasciv. Îmi ia tot aerul cu săruturile ei fierbinți și își freacă bazinul de penisul meu erect. Sunt terminat, dominat de dorință iar Seya pare la fel. Dacă acesta își dorește să fie momentul nostru de rămas bun, atunci am de gând să-l fac să fie memorabil.

Seiya se desprinde din sărut dar rămâne călare pe mine. Își dă tricoul jos și rămâne în chiloți. Sânii ei crescuseră evident o dată cu sarcina dar talia i-a rămas la fel de subțire. Nu am crezut că femeia asta poate fi și mai atrăgătoare. Pot să mor fericit acum. Dar gestul ei și dorința nebună pentru mine mă surprind. Niciodată nu am văzut-o atât de doritoare, iar asta pe mine mă întărește rău de tot. Nu mă mai interesează că are pe cineva. Nu mă interesează că sunt folosit. Mă interesează doar să ne contopim acum în plăcere. O s-o las să mă folosească oricând dacă-mi va cere.

— Ești cea mai frumoasă și sexy femeie, îi spun privind-o cu adorație.

Seiya îmi zâmbește și se apleacă iar să mă sărute dar de data asta o întorc pe spate și vin deasupra ei. Îmi arunc hainele pripit de pe mine, nelăsându-i timp să se răzgândească nici măcar o clipă. Revin asupra trupului ei incredibil de fierbinte să îi sărut fiecare părticică din pielea catifelată și pe alocuri o mușc tandru, dar fără intenția de a-i lăsa urme. Îi prind sfârcurile între buze în timp ce mâna mea își face loc între coapsele ei calde. E atât de udă, excitată și pregătită pentru mine. Cobor cu săruturi pe coaste și abdomen, lingând fiecare centimentru. Seiya geme și savurează tot ce-i fac. Ajung la lenjeria ei, o dau laoparte ca să-i pot săruta muntele venus, dar Seiya mă oprește.

AntiexempluWhere stories live. Discover now