Capitolul 13

3.5K 302 133
                                    

It's an omen, caught my baby crying.

My mind would rule my heart

I didn't pay attention to the light in the dark

It left me torn apart

But now I see your tears are an omen.


Racer

Ceva zgomote enervante mă trezesc și realizez că sunt singur în pat. Tresar în fund cu inima cât un purice, dar aud apa curgând la baie și mă liniștesc. Seiya e la duș. După ce observ ora matinală, mă întorc iritat pe cealaltă parte dar nu reacționez când o aud pe Seiya ieșind din baie. 

— Racer, fă duș acum. Mai târziu se va opri apa caldă în cămin.

Știam că sexul cu ea va schimba lucrurile dar tot nu vreau o relație. Ea în schimb începe deja să-mi dea ordine, lucru pe care-l detest.

— Racer?

— Nu-s surd! Nu mai insista dacă vezi că nu răspund, îi spun răstit.

Seiya nu mai spune nimic. Mă întorc totuși să-i privesc fața dar e preocupată cu hainele. Posibil să n-o fi afectat reacția mea.

În cinci minute e îmbrăcată, gata să iasă pe ușă.

— Unde dracu' pleci? E opt dimineața! 

Iar eu chiar urăsc diminețile.

— Am ceva de rezolvat, îmi spune fără nici o expresie și pleacă.

Dacă nu eram gol și indispus că m-a trezit atât de devreme, poate mergeam după ea, o prindeam de mână și o închideam în cameră, dar chiar nu-s o fire matinală.

Seiya e plecată de câteva ore. Ore în care nu știu nimic despre ea și în care am prea mult timp să mă gândesc că a plecat supărată doar pentru că i-am vorbit eu aiurea. Somnul m-a părăsit total și am devenit chiar și mai irascibil. O sun dar nu răspunde.

Plecând spre antrenament o găsesc pe Seiya în fața căminului vorbind cu un tip brunet destul de arătos. Eram deja mega turbat, iar acum văd c-am norocul să-mi și găsesc sacul de box. Apropiindu-mă de ei, observ că tipul o atinge pe Seiya pe talie iar ea se retrage văzându-mă venind. Lucru care mă face să mă întreb ce-ar fi făcut dacă nu apăream. Tipul încă nu m-a observat și își continuă textele invitând-o în oraș.

Nu stau la discuții și îi trântesc nenorocitului un geamantan în cap care-l aruncă cu botul pe asfalt. Când nervii mă domină, devin necruțător ca moartea. N-am de gând să mai las pe cineva să mi-o fure de sub nas.

— De ce pizda mă-tii pui tu mâna pe iubita mea? îl întreb înfuriat.

— N-am știut că are pe cineva! N-a zis nimic! Pe bune, omule! spune tipul vizibil speriat, încercând să se adune de pe jos.

Am o vagă idee ca mă cunoaște.

— Racer! Oprește-te! țipă Seiya îngrozită.

— Serios, Seiya? Deja sari din pulă-n pulă?

Seiya face ochii mari și încremenește ca o statuie.

Dacă sunt frustrat pe ceva, acel lucru este faptul că ea obișnuiește să mă părăseacă pentru alt individ imediat după ce facem sex. Ceea ce este mai mult decât umilitor și dureros pentru mine. Și dacă n-aș ști că mă pricep în pat, aș fi crezut că ăsta e motivul, dar m-am asigurat că nu mimează orgasmele, așa că ar face bine să rămână cu mine. Pentru că sunt în stare de orice ca s-o mai țin lângă mine.

AntiexempluWhere stories live. Discover now