Capitolul 10

3.1K 292 86
                                    

She completes me, How she reads me, Right or wrong.

I know what it feels like

Swimming through the stars when I see her

And I don't need air 'cause I breathe her.


Racer

De îndată ce am aflat că Seiya rămâne fără colegă de cameră, am aranjat destul de repede mutarea mea de dimineață în camera Seiyei. De fapt, Devin a rezolvat totul pentru mine. Teoretic nu se acceptă ca un băiat să stea cu o fată în cameră. Practic, e altă poveste. Care costă financiar destul de puțin pentru mine.

Sunt decis s-o cunosc mai bine. S-o descifrez. Pentru nimic în lume nu am de gând să ratez șansa asta. Știu că Seiya trezește ceva în mine și mă gândesc la ea mai mult decât ar trebui. Îmi datorez măcar atât, să aflu ce înseamnă pentru mine. Pentru asta sunt conștient că trebuie să fac și câteva sacrificii. Iar printre ele, zburatul din floare în floare cred că trebuie eliminat dacă voi locui cu ea acum.

Seiya e plecată la cursuri în timp ce eu îmi fac mutarea în camera ei de cămin. Nu am idee ce reacție va avea. Un scenariu posibil ar fi să ia totul ca pe o glumă și să nu mă creadă. Dar tot e mai bine decât varianta mai urâtă din mintea mea în care Seiya îmi sparge capul aruncându-mi o ramă foto direct în creștetul capului.

După ce ascund toate ramele pe care le are cu familia ei, o aștept în cameră. Mă instalez rapid și îmi aranjez lucrurile printre ale ei, neputând evita sertarul cu dantelă, așa că îmi ia ceva vreme să-i admir lenjeria ca un desfrânat. Îmi place la nebunie acest sertar.

Sunt aici de vreo două ore și deja am aflat mai multe despre ea decât în toți anii ăștia. Am aflat că-i place culoarea roșie și că se pricepe să deseneze, pe birou găsind o colecție de schițe și cărți care stau grămadă una peste alta, toate cu câte un semn de carte în ea. Și nu orice cărți, ci cărți substanțiale despre subiecte atipice unei fete de nouăsprezece ani: ezoterism și fizică cuantică. Am mai aflat că este o fată ordonată, că îi place curățenia și că studiază mult.

Observ o pereche de tenși albi, rupți, care-mi aduc aminte că ea nu-și permite prea multe din moment ce are datorii medicale; și haine foarte puține, doar toate perfect aranjate și de bun gust.

O aștept entuziasmat dar ea întârzie. Mă tot foiesc în pat nerăbdător și în cele din urmă ațipesc.

— Ce cauți aici? Cum ai intrat? 

Mă trezește glasul dulce și supărat al noii mele colege de cameră.

— Am venit să-ți umflu perna, îi spun și mă întorc pe partea cealaltă cuprinzând perna în brațe.

— Racer! Vorbesc serios, spune Seiya îmbufnată.

— Sunt noul tău coleg de cameră, mormăi în cele din urmă.

— Glumești, nu?

Seiya trântește cursurile pe birou și se descalță.

— Să știi că nu accept așa ceva! mă avertizează ea.

— Du-te plânge-te în altă parte, îi spun neimpresionat. Dar fă liniște acum. Mi-e somn.

— Racer! Am nevoie de intimitate! Nu pot locui cu un băiat!

AntiexempluUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum