Captiol 58: Plecare?

163 13 0
                                    

  Dupa doua saptamani
Perspectiva Deei:
Zilele astea au trecut cam repede desii facultatea se apropie si ea. Am stat alaturi de Kate si de cate ori parintii ei treceau pe aici de atatea ori ii eram alaturi si o motivam. Ea isi doreste sa nu plece altundeva, intr-un oras sau tara noua, nu vrem nici noi sa isi faca prieteni noi, familie noua. Ea este a noastra si indiferent de situatie noi o vom iubii.
  Stiu ca ce iubesti ii dai drumul dar ei chiar nu o sa ii dau drumul, pentru ca nu mi-as imagina viata fara ea. Ea e prietena mea, familia mea si mi-ar fi foarte greu fara ea. Ea mi-a fost alaturi si o respect pentru asta si o iubesc.
  Ma gandesc la saracul Justin, cum se simte el dupa toate chestiile cu plecarea. Oare e bine? Profit de faptul ca Kate este la baie si ma indrept spre camera lor.
  Deschid usa si il vad pe Justin stand in fata balconului si parca gânditor.
-Buna, Justin? Si ii pun mana stang pe unarul lui.
El tresare si se uita la mine speriat.
  Deschide bratele si ma ia in brate. Il simt ca e ranit de chestia cu plecatul. Il mangai pe spate si ii soptesc ca va fii bine.
Perspectiva lui Kate:
  Intru in camera, si il vad pe Justin imbratisat cu Deea, care il mangaie pe spate. Eu trebuia sa fiu acolo, nu ea, eu trebuia sa il consolez, eu trebuia sa il tin brate, eu trebuia sa vorbesc cu el. Nu sa sara imediat in bratele alteia. Tusesc intentionat pentru a le atrage atentia si chiar am facut-o. Deea iese pe usa si cand închide usa ma uit dupa ea daca chiar a iesit.
-Frumos asa nu? Deja te consoleaza, vorbeste cu tine, te ia in brate. Iti place asa? Ar trebuii sa fim alaturi unul altuia, pentru ca viata noastra peste o saptamana sau doua sar putea sa se schimbe, sar putea sa nu ne mai vedem cateva zile, luni chiar ani, si tu ce faci? Preferi sa stai cu altcineva? Eu sunt cea care pleaca nu tu, nu ea, nu Niall nu altcineva, tu ar trebuii sa fii alaturi de mine, pentru ca am reuntat si am luptat impreuna, si asa ar fii trebuit in continuare. Daca te las aici la cate te vei duce? Daca incepe facultatea iar eu nu ma intorc? Ce te faci?
-Kate, gata, inceateaza, crezi ca pe mine nu ma doare ca poate vei pleca? Si pe mine ma doare chiar daca sunt barbat. Vom vorbii pe camera la telefon, oriunde o sa ne vorbim in fiecare zi daca e nevoie, fac orice doar daca esti tu bine, daca ramai langa mine.
-Justin, nu stiu ce sa zic, imi e frica, imi e frica, ca va pierd, ca nu o sa mai am asa o familie niciodata, si chiar va iubesc foarte mult mai ales pe tine, ii spun si ma intorc cu spatele la el.
  Vine pe la spatele meu iar cu mâinile lui mari ma cuprinde toata
Ma saruta pe gat si ma întorc cu fata la el si il sarut usor pe buze. Il iau in brate si il strâng tare.
   El imi ia mainile in ale sale si mi le saruta, iar eu ii zambesc. Cand ma vede zambind ma ia pe sus si ma învârte.
-Geloasă ce esti.
-Ba nu sunt. Taci.
- Ba esti, asa ca taci tu.
-Bine, poate ca sunt un pic geloasă, doar un pic.
-Un pic mai mult iubito.
-Bine, bine ai dreptate.
-Vezi ca stiu.
-Normal, desteptule, si ii dau usor cu palma peste frunte.
-Vezi ca nu e corect, eu nu am dat. Vino si pupa-ma ca ma doale, tipa el iar eu ma apropii si il pup pe frunte si il mangai pe frunte.

    Pareri? Si ce credeti ca se va intampla mai departe? Va pleca Kate? Astept intrebari si pareri pentru urmatorul capitol, imi pare rau ca e asa scurt, va pupp .

 

PROFESORUL DE CANTO//IN CURS DE EDITARE//VOL. IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum