Capitolul 28

1.1K 67 4
                                    

Deea
 
  Imi era dor sa ies cu ei. Cu prieteni mei, cu noul meu iubit. Ii iubesc ca pe o familie. Deși am pierdut persoane importante din viata mea, nu regret nimic.
  Este atat de cald iar noi toată ziua am mâncat nu mai înghețată din cauza poftelor lui Niall. Cred ca o sa fac diabet zaharat daca o mai tin asa.
  M-am distrat atat de tare, am alergat, ne-am dat in leagăne, si faptul ca am fost cu ei, ziua mea era cea mai frumoasa dintre toate zilele.
  Ma uit către cei doi amorezi, Kate si Justin si asa ma vad si pe mine peste cativa ani. Deși nici eu nu sunt perfecta, sunt cea mai fericita ca am asa familie. Deși toti părem defecti, pentru persoana potrivita suntem perfecți. Deși suntem grași, slabi, purtam ochelari, suntem tocilari, suntem populari, fiecare are perfectul lui. Nu il judec pe Harry ca a ales-o pe Perrie in locul meu. Sigur ca, de cand a ajuns Justin in facultate la o varsta atat de tanara si sa fii si profesor e cam dificil. Fetele roiesc jurul băieților tineri, cu mușchi, tatuaje. Sunt invidioasă pe Kate si Justin pentru ca ei, desii trec prin atatea, stiu sa ierte, si sa treaca peste. Nu ar trebuii sa fiu invidioasa pentru ca ei sunt familia mea.
  Zâmbesc la ei, si simt ca mana lui Niall o strânge mai tare pe a mea. Observ gestul lui si privesc in directia in care privește si el si imi aproape ca imi cade fata atunci când il vad pe Harry cu trupa lui de ratati si cele doua tarfe apropiindu-se de noi.
  Nu tu, din nou. Imi spun in minte si imi dau o palmă in gand. Kate si Justin se întorc si ei la noi nestiind ce se intampla. Kate ma strange si ea de mana la fel ca Niall
 -Vad ca te distrezi, se aude glasul lui Harry.
- E vreo problema in asta? ii raspund nepasatoare.
- Vroiam sa te intreb ceva...
- Te ascult....ii raspund plictisita.
 -Ti-o trage bine băiețelul asta? Spune iar tot grupul lui de tonti începe să rada.
  Închid ochii și îmi mușc buza de jos pentru a nu varsă lacrimile care imi apar in colțurile ochilor. După toate astea, el asta vrea sa insinueze? Ca sunt una dintre parasutele lui, carw acum rad de nu mai pot
 -Dupa atata timp, iti permiti sa ii vorbeste asa lui Deea, javra ce esti, sare Kate enervandu-se si aratandu-i degetul aratator.
  O tin pe Kate de mana încercând să o liniștesc.
-Tineti cateaua in lesa, spune Harry.
Nu am stat nici o secundă si mana mea contact cu obrazul lui, deja formandu-se o urma foarte frumoasă pe tot obrazul.
 -Tu sa nu ai nici un drept sa ne faci pe noi doua catele, sau cum ai vrea tu, atata timp cand cele doua de langa tine sunt aproape dezbracate si in limba dupa p*la voastra. Am fost eu proasta ca te am iubit afemeiat ce esti. Altceva in afara de înjuri la adresa mea si a prietenilor mei nu stii? Nu vezi in ce hal ai ajuns? Sa umbli cu ultimii drogați și vagabonzi. Nici nu stiu ce am văzut la tine, dupa ce spun aceste cuvinte iau o gura de aer si ii scuip in fata.
Perrie maraie ca o cafea ce e si ma împunge din privit.
-Draga mea, aceste afemeiat si drogat cum ii zici tu, te a înșelat in acele 2 luni cat nu ai avut tu relații.
  Raman socata la aceste cuvinte si incerc sa nu cad in genunchi. Niall ma tine de mijloc si ma atrage mai mult de el, iar eu imi pun capul pe pieptul lui ffiind un pic mai înalt ca mine.
  Ei pleaca, iar eu imi dau drumul lacrimilor pe tricoul lui Niall, care acum ma strânge la pieptul lui. Kate ma ia in brate si Justin la fel.
  Niall ma pasează in mâinile prietenei mele spunandu-mi ca ar vrea sa vorbeasca cu Justin.
- Am stat cu el două luni, iubindu-l iar el ma insela. Cum a putut sa faca asta?
  Kate Nu imi da drumul din îmbrățișare si ma mângâie pe spate. Ei sunt tot ce mi au rămas si promit ca nu ii las si pe ei sa plece din viata mea.

PROFESORUL DE CANTO//IN CURS DE EDITARE//VOL. IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum