Capitolul 29: Voi a-ti facut asta?

1.1K 58 9
                                    

Kate
Ma trezesc de dimineata cu doua brate in jurul taliei mele. Cand ma uit il vad pe Justin la bustul gol. Imi musc buza inferioara , holbandu-ma la acel corp bine sculptat al lui.
- Nu te mai holba iubire, stiu ca iti place ce vezi.
- Nu ma holbam, doar ca imi plac diminetile in care ne trezim amandoi, asa.
  Ii zâmbesc și mă sprijin in cotul drept. Imi da o suvita dupa ureche si ma saruta atat de tandru. Il iubesc cand imi da parul de pe fata pentru a ma săruta mai bine. Saruturile lui sunt asa pline de iubire.
Deși sunt 3 luni de relatie, unele sentimente inca le experimentez. Desii nu am facut niciodata dragoste, inca nu ma pot increde in Justin. Relatia noastra este inca pusă la încercare.
    Justin se pune deasupra mea si se sprijină în brațe pentru a nu ma strivi. Ma sărută apăsat iar eu ma joc în părul lui. Începe să își plimbe mâinile pe coapsele mele care erau aproape goale din cauza tricoului pe care il aveam de la el care imi ajungea acum la burta. Il rog din ochi sa se opreasca si chiar asta face.
  El oftează si se așează inapoi pe partea libera din pat cu spatele la mine. Ok...asta e cam ciudat.
Ne îmbrăcăm în ceva lejer si coboram jos unde Deea si Niall făceau micul dejun
- Ce bine miroase, spun eu in timp ce iau o clatita cu Nutella.
Niall ia borcanul cu Nutella si incepe sa linga ce a mai ramas.
-Niall, in parte si cu mine, ma smiorcai eu, nu fii pufi ca te umfli, tip dupa el, care începuse sa fuga prin apartament.
  Ma îndrept spre bucătărie obosită deja la cat am alergat după irlandezul ala mancacios.
-Kate, vreau sa vii cu mine la cumpărături azi, pentru ca nu mai avem nimic in frigider, imi spune Deea iar eu incuviintez cu un simplu da facut din cap.

Justin
  Deea a fost cu ideea de ai face ziua acasa la mine, pentru că este mai mult loc. Fiind o casa mare într-o curte mare.
  Stiu ca o voi putea da pe spate pe Kate. Nu vreau sa invit pe cine stie ce, asa ca raman la o petrecere in familie, cu puțini invitați si o mega surpriză pentru ea. Am rugat o pe Deea sa nu o obosească asa de tare si sa o îmbrace în ceva lejer dar decent.

Kate
  Simt ca picioarele imi cedează si ma asez pe asfaltul rece pana cand Deea gaseste un taxi sa mergem acasa. Am cumparat de toate, chiar si pălării stil coif pentru o petrecere. De ce naibii am facut atatea cumpărături nu inteleg, si mâncare si haine, doamne e nebună femeia asta. A ales să imi cumpere si o rochie neagră cu mici peste albe pe ea pana la genunchi si trebuia neaparat sa o port pentru că are o surpriză pentru mine, desii nu inteleg despre ce era vorba.
  Taxiul apare si in doar cateva minute ajungem in fata casei lui Justin. Ce tot se petrecere? Parca trebuia sa mergem la apartament. Deea imi pune o esarfa la ochi si ma ajuta sa urc treptele pana la usa si o deschide.
  E liniște totală si simt ca înnebunesc daca nu inteleg ce tot se petrecere.
  In sfarsit scap de esarfa si raman uimită de tot ce e aici. Totul e pregatit pentru o petrecere iar cei din jurul meu sunt persoanele importante din viata mea desii câțiva oameni nu ii cunosc.
  Imi pun mâinile la față si cad in genunchi, lăsând lacrimile sa cada. Justin ma ridică in bratele lui si ma pune pe picioare. Imi asez mâinile dupa ceafă lui si imi las lacrimile sa cada pe pieptul lui.
-La multi ani iubito, imi șoptește la ureche atat de drăgăstos.
- Sunt asa o toanta încât nu mi am dat seama ce se tot petrece cu voi azi. Voi ati facut asta? Intrsb surprinsă.
Ma uit in jur si ei cred ca sunt singurii pe care mi i am dorit aproape, Jaxon si Jasmyn, bona lor, Niall care mânca o briosa, Deea si cei doi oameni care treceau de varsta a doua.
-Kate, Ei sunt părinții mei, mama, tata, ea este Kate, iubita mea.
  Le întind mana si ma prezint. Ma simt atat de bine in prezenta lor. Totul e diferit. Ultima petrecere pe care am avut-o cred ca a fost ceea de majoratul meu, desii nu cunoșteam pe nimeni, părinții mei isi chemau clienții cu copii lor pentru a imi face zilele de naștere, da niciodată nu se gandeau si la mine.
  Si uite ca barbosul, ma vazut si mi-a dat bărbatul perfect pentru mine. Stăm de câteva ore si povestim tot felul de chestii, unele mai amuzante ca celelalte.
  Brusc Justin se ridică si ridica paharul pentru a tineun toast. Unde se crede? La nunta? Încă nu vreau sa ma mărit.
-As vrea sa incep prin a spune ca azi e ziua perfecta, 29 mai, ziua perfecta in care, sentimentele mele pentru tine devin cele mai puternice. Nu am cum sa uit de ziua iubitei mele. Face 20 de ani, si ma bucur ca din ce in ce mai mult o vad cum creste in ochii mei. Deși sunt doar 3 luni de relație parca au trecut o vesnicie. Vreau sa ii multumesc pentru ele si vreau sa ii spun ca o iubesc nebunește. Fetito nu stiu ce mi ai facut da mai facut sa te iubesc mai mult ca pe mine.
  Încep să plâng la cuvinte spuse de el. Ma ia in brate si ma ridică spre culmile fericirii.

  Scuza-ti-mi greselile si tot ce trebuie doar ca Profesorul de canto inca este in editare.

PROFESORUL DE CANTO//IN CURS DE EDITARE//VOL. IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum