Capitolul 26: Tu esti un nimic pentru mine

1.1K 64 2
                                    

Harry
  Stiu ca tot ce am facut pana acum au fost nu mai greșeli. Dar Deea, Deea era cea care ma tinea sa nu fac vreo prostie. Ea ma ajutat sa trec peste orice problema in astea doua luni. Desi a fost un timp cam scurt între noi doi, am putut acele sentimente fata de ea pe care nu le-am simtit niciodată. Ea mi-a adus sentimentul de iubire inapoi.
  Sincer, nu am mai avut parte de asa o iubire.
  Câteodată stau si ma gandesc ca am pierdut-o din cauza prostiei mele, sunt asa un mare gogoman, iar cand ma gandesc parca imi vine sa imi smulg parul din cap.
  Din cauza acelui Niall acum stau in detenție, din cauza prostiei sale pe care o scosese pe gura. Mi-am batut joc de Deea, lasa ca o sa vada el.
  Timpul meu de stat în detenție expira si ma îndrept spre sala de sport unde avea ora Deea. O vad cum trece pe hol cu Kate si Niall care avea un plasture cu briose pe el la nas. Asta meriți nataraule.
  Niall face o glumă iar cele două incep sa rada de dibăcia lui.
-Deea, strig dupa ea inainte sa intre in vestiar.
- Nu, las-o in pace se baga Kate in fata mea.
- Daca nu mă lași să trec te bat si pe tine asa cum l-am batut si pe nataraul ala ieri, ii spun printre dinți nervos.
- In loc sa te mai preocupi de viețile noastre, de ce nu iti vezi de viata ta? Rabufneste Deea. Ce, te doare ca stau cu ei mai mult acum? Cand te calareai cu Perrie fix de ziua mea nu te gândeai ca puteai sa fii tu in locul lui Niall acum nu? 
- Deea, doar asculta-ma te rog.
- Nu o sa te ascult deloc, stii de ce? Pentru ca esti un nimic in fata mea. Mie scârbă sa te privesc in ochi, sau la fața ta, sau la tot ce depinde de tine. Cand ma gandesc ca ai atins buzele tuturor curvelor din facultatea asta ma face sa regret ca am fost impreuna cu tine. Desii sentimentele inca sunt acolo incerc sa te uit, pentru ca nu mai faci parte din viata mea, nici din a lui Kate, a nimănui dintre prietenii mei, si iti jur pe ce vrei tu, si ai sa vezi ca o sa te fac sa regreți ca ai ales-o pe fosta noastră prietena, care a devenit o parasuta pentru toți.
   Imi suflă cuvintele astea in fata si o privesc in ochi sai care ma priveau cu o scârbă de nedescris. Imi las capul in jos regretand tot ce s-a întâmplat desii nu am apucat sa ii spun nici un cuvânt. Am facut-o sa sufere. Sunt un prost.

PROFESORUL DE CANTO//IN CURS DE EDITARE//VOL. IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum