Capitolul 53

266 17 6
                                    

*după 1 săptămână*
Perspectiva lui Justin:
În sfârșit am ajuns acasă. Mi a fost foarte dor de ea. Când am intrat pe ușa cu Kate care mă ține de mână iar Niall și Deea in spatele nostru văd că toată gașca era acasă. Și ce credeți? E curat. Au făcut ei toate astea? Cred că visez. Când am intrat am văzut ditamai foaia legata foarte sus pe care scria Bun venit acasă iar totul era decorat foarte frumos.
Au făcut ei toate astea?? Nu cred. Mă uit la Kate și la cei doi amorezați și ei erau deja uimiți. Kate și cu Deea sau dus la Florentina și Perrie și le mulțumește pentru tot.
Am urcat scările pentru a ne lăsa bagajele în camerele noastre și coboram înapoi. Când Ricky o vede pe Kate vine la picioarele ei și sare in sus de bucurie.
Când am ajuns acasă Niall nici nu a mai stat pe gânduri și imediat a fugit la bucătărie. Cred că a devorat frigiderul ăla.
Ce greu mai trece timpul. Parca ieri era iarna (parcă).
Îmi e dor sa am familia aproape, dar o am pe Kate, îl am pe Niall și Andreea. Sunt mândru de ei. De ceilalți nu îmi pasă. Îmi pasă de ei foarte mult mai ales de Kate.
  După o zi petrecuta cu ei cred ca ar fii cazul sa mergem și noi în camerele noastre. Noroc ca, casa e cam spațioasă sa doarmă și ceilalți, Harry era cam beat. Noroc ca îl ținea Zayn cu Liam ca de nu cred ca și cădea pe scări.
  Am întrat în camera împreună cu Kate și ne-am pregătim pijamalele. În timp ce Kate se schimba eu cautam un film pentru a ne uita in seara asta. Pur  si simplu ne plictisim. M+am dus pana in bucatarie pentru a lua niste popcorn si ma așez inapoi in pat unde ma aștepta Kate cu patura in brațe.
  Ma duc la ea si o iau eu in brațe,  mai bine eu decat patura aia afurisita. O iau in brațe si o strâng foarte tare ca si cand nu am mai  avut-o niciodata in brațe.
-Justin ma sufoci! deabia spune ea iar eu ii dau drumul luand o gura mare de aer.
-Scuze iubito dar altadata nu mai lua patura in brațe sau perna sau orice altceva, doar pe mine ai voie.
-Bine gelosule asa voi face.

   Un nou capitol, cam scurt știu doar ca nu prea am idei si mna.. Imi pare rau,  următorul capitol nu știu cand va fii.. Daca imi vor veni ideile.. Il voi face. Pana atunci intrați la mine pe prf si aruncato un ochi la noua mea carte. Va pup. :*

PROFESORUL DE CANTO//IN CURS DE EDITARE//VOL. IUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum