V šoku

706 23 1
                                    


,,My pojedeme limuzínou?" usmála se Mimi. ,,No jasně, princezna musí jet v kočáře tažený koňmi." Usmám se Thomas a otevřel jí dveře. Mimi si chytla šaty a nastoupila dovnitř. Thomas jí nasledoval a zavřel dveře. Auto se rozjelo.

,,Byl to moc hezký večer," přitulila se Mimi k Thomasovi. ,,A může pokračovat..." pošeptal Thomas a políbil ji do vlasů. Mimi ho pohladila po tváři. Thomas ji políbil a ona si ho přitáhla k sobě a oba tak spíše na sedačce v autě leželi, než seděli. ,,Strašně tě chci," šeptal Thomas a vyhrnoval Mimi šaty aby ucítil její jemnou kůži. ,, Tommi, zpomal," smála se Mimi. ,,Co?" líbal ji na krku. ,,Jsme v autě." ,,Ale máme řidiče. Takže se ti plně mohu věnovat." Mimi k tomu neměla co dodat, měl pravdu. 

Auto se zastavilo. ,,Jsme tu, pane Sangstere," ozval se řidič z reproduktoru. ,,Vystupujeme." usmál se Thomas a otevřel dveře. Pomohl Mimi z auta jako gentleman a Mimi vytáhla klíče. ,,Půjdeš dál? Na čaj?" usmála se. ,,Rád," usmál se a gestem mávnutí poslal limuzínu pryč.

Když vyšli do patra, kde měla Mimi byt, dveře byli otevřené a světlo šlo na chodbu. ,,Jsem si jistá, že jsem zamykala.." drkla Mimi klíčem do dveří. To, co oba viděli, byla jako atomová bomba. Stáli jako opaření. ,,Proboha, co se stalo..." stál Thomas. Pevně objal Mimi kolem boků, té jen tekly slzy. ,,Zavoláme policii.." řekl a ona jen přikývla. ,,A jdu za správcovou..." políbil ji na tvář a běžel ze schodů pro správcovou.

Ta otevřela v noční košili:,,Víte kolik je hodin?!" ,,Omlouvám se, ale byt slečny Rostynkowski je vykraden!" Správcová si jen promnula oči. ,,Slyšíte!" ,,Jo, nejsem hluchá!" osočila se správcová. ,,Vy jste nic neslyšela!?" ,,Co já vím, víte kolik tu projde lidí..." pokrčila rameny. ,,Opravdu ste nic neslyšela?" sešla k nim, o patro níž, Mimi. ,,Je mi líto." ,,Zavolám policii," vytáhl Thomas mobil.

,,Budou tu za chvíli. Nemáme se ničeho dotýkat." schoval mobil do kapsy. Během chvíle dorazila policie. 

Vyslechli Mimi, Thomase a správcovou. 

,,Bohužel, slečno, dovnitř teď nemůžete. Kdyby se náhodou zloději vrátili.." řekl policista. ,,Já to ale nechápu, .. co hledali?" vzdychla Mimi. Thomas ji přehodil přes ramena svoje sako a pevně ji objímal. ,,Vše je nafoceno šéfe," řekl jeden policista. ,,Díky Donne," řekl ten, který mluvil s Mimi. ,,Máte kam jít? Dovnitř opravdu nemůžete." ,,Ano, půjde ke mě." Řekl Thomas. Policista jen přikývl. ,,Tommi.."pohladila ho po tváři. ,,Zavolám nám taxi," vytáhl mobil z kapsy.

Za 15 minut už byli na cestě k Thomasovi domů. ,,To není dům, to je hrad." koukala Mimi. Noční osvětlení zahrady, která byla větší než celý Buckinghamský palác, doplněné obří kašnou, také osvětlenou, dělalo romantickou atmosféru. ,,Chceš se projít? Pročistit si hlavu?" usmál se Thomas a chytl Mimi za ruku. ,,Měla bych ti vrátit sako..." ,,Ne je chladno a já to vydržím." usmál se. ,,Dobře.." pomalu se mlčky vydali zahradou a sedli si na jednu z laviček. Thomas ji pevně objal. ,,Já nechápu.." ,,Pssst.. nemusíme to řešit.Odpočni si." Držel pěvně v objetí Mimi a jemně si pohupoval do rytmu nohou. ,,Co je to za písničku?" zaregistrovala po chvíli Mimi. ,,Ani nevím." usmál se. ,,Nauč mě rytmus." vstala najednou Mimi a natáhla ruku k Thomasovi. ,,Dobře." vstal a chytl Mimi kolem boků. Mimi si o jeho hruď opřela hlavu a jen tam v tichu přešlapovali do Thomasova rytmu.

,,Musíš být unavená," pošeptal po delší době ticha Thomas. ,,Trošku." ,,A zmrzlá, pojď, půjdeme. Je čas jít spát."

,,A nevadí to?" řekla Mimi, když Thomas otevřel dveře. ,,Ne," políbil ji a šli spolu na levou stranu domu. 

,,Jenže já nemám žádné..." ,,Stačí župan," usmál se Thomas a podal jí jeden z věšáku. ,,Koupelna je tady." otevřel dveře. KOupelna byla veliká jako celý její byt.

,,Dáme si vanu?" začal napouštet horkou vodu Thomas. ,,A hodně pěny." usmála se Mimi. Oba dva se vyslíkli a vlezli do vany. Thomas si k sobě přitáhl Mimi a začal jí líbat.

,,Tommi.." vzdychala Mimi. Thomas nemusel dlouho čekat, ona sama sedla na jeho ztopořený penis a oba si užívali horkou vodu a sex.

,,Je čas jít do postele." řekl Thomas, když spolu jen tiše oddechovali po sexu ve vaně. ,,Máš pravdu," vylezla Mimi jako první a dala přes sebe ručník, který ovšem nezavázala. ,,Nedráždi mě, prosím!" zazkuhral Thomas. Mimi mu jen přejela prstem po podbříšku a šla do ložnice. Thomas rychle přehodil ručník kolem sebe a následoval ji. ,,Víš na co se dá použít tohle?" vytáhla pásek ze županu. ,,Jo." než stihla Mimi jakkoliv zareagovat, Thomas ji strhl k sobě, strhl z ní a ze sebe župan a svázal jí ruce.

,,Budeš mi říkat pane," řekl a pleskl ji po zadku. Mimi sykla. ,,Ano pane!" řekl přísně. ,,Ano pane," řekla Mimi. Thomas se usmál a kousl ji do krku.


Není to férWhere stories live. Discover now