Thomas Brodie-Sangster

1K 36 2
                                    



Thomas se probudil po obří párty ve své posteli s nějakou čupkou. ,,Hej," drkl do ní, ale ani se nepohnula. ,,Hej vypadni," zkusil to znova a nic. ,,Mossi!!" zařval. Přiběhl jeho osobní sluha. ,,Mossi, udělej něco s tou děvkou." řekl Thomas a vstal. ,,Pane, Vaše spodní prádlo." Thomas před ním stál nahý. ,,Jo díky, Mossi." oblékl si trenky. ,,Slečno," snažil se Moss probudit spící dívku. Líně se protáhla a zamrkala, její make up byl celý zničený. ,,Slečno, měla by jste opustit pokoj pana Sangstera." ,,Prosím?" zamrkala. ,,Dlužíš mi 3 tisíce liber za to, že si mi ho strčil do zadku!" vykřikla. ,,Mossi dej té děvce dvě stovky ať táhne." hodil Thomas na zem peníze a Moss jí je podal.

,,Jsi odpornej sráč." vzala svoje oblečení a Moss ji vyprvodil. ,,Ahoj lásko," objevila se ve dveřích Thomasova snoubenka. ,,Ahoj," usmál se a políbil ji. ,,Kdo to byl?" znepokojila se. ,,Ale Moss si zase zaplatil nějakou kurvičku." usmál se a objal ji kolem boku. ,,Thomasi, měl by si mu něco říct," ,,A co jako? Ať si dělá co chce ve svém volném čase," pokrčil rameny. ,,No když myslíš." usmála se. Jmenovala se Marry, byla vysoká, štíhlá blondýna s modrýma očima. Thomas ji nemiloval, ale potřeboval někoho stálého, když ho chytli paparazzi. A Marry byla dobrá partie. ,,Co mám dneska v plánu?" zapálil si cigaretu. ,,No v jednu máš schůzku s právníkem ohledně dědictví." ,,Jinak nic?" ,,Ne, máš volný den, jen by si měl jít do firmy pozdravit zaměstance," ,,Dobře, jak si přeješ." políbil ji a couval s ní do postele. ,,Ach Tommy, co to děláš?" ,,Co asi?" líbal ji na krku. ,,Tommy, kdokoliv může přijít." ,,Máš pravdu. Mossi!!" zakřičel. ,,Zařiď, ať mě hodinu nikdo neotravuje." Moss jen přikývl a zavřel dveře. ,,Ach Marry, víš jak ji krásná, když.." strhl z ní šaty, ,,Jsi nahá." ,,Thomasi, jsi blázen." smála se. Thomas ji začal líbat na krku, a svoje prsty přesunul do jejího klína. Chvíli si s ní takle hrál. Pak ji ale chytl za krk a přesunul její hlavu do svého klína. ,,A dělej," usmál se. Marry ani nepípla. Věděla, že to nemá cenu a tohle na něm úplně nesnášela. ALe je bohatý, bohatší než ona, musí to pro peníze vydržet. Thomas ji chytl za hlavu a prudce jí svého ptáka strčil až do krku. Marry se začala dusit a zakuckávat a tohle se Thomasovi líbilo. Už skoro byl, takže s ní smejkl na zem a prudce ho do ní vrazil. Párkrát přirazil a udělal se. ,,Thomasi ne!" vykřikla Marry, ale bylo pozdě.

,,Kup si nějaký prášky," řekl o něco později. Na její uspokojení nehleděl. ,,Ale co já..." ,,Tak si tam strč robertka, co já vím." A odebral se do koupelny.

Odpoledne se odebral do své budoucí firmy, kde měl mezi svými pracovníky i přátele. ,,Hele Thomasi, večer je tu v jednom baru, každé páté pivo zdarma." řekl jeden podřízený, Louis. ,,Jsou tam nějaký slečny?" otázal se Thomas. Louis přikývl. ,,Okay brácho, vyzvednu tě v osm před tvým domem, v limuzíně."

,,Čau dědo," přišel za svým dědečkem do kanceláře. ,,Ahoj Thomasi," nalil jim dvě sklenice whiskey. ,,Jak se máš?" ,,Ale jde to," ťukli si a napili se. ,,Nepřijde ti, že utrácíš nějak moc?" ,,Ani ne, ty myslíš, že snad jo?" ,,No jsou to tvoje peníze. Dělej jak myslíš." ,,Jo děkuji."

Odpoledne se Thomas vrátil zpět do svojí residence. ,,Mossi, můžeš pro dnešní večer nějak zabavit Marry?" ,,Jistě pane." ,,Tady má dvě stovky kapesný a ať jde ... kam chce," podal mu peníze. ,,Pane?" ,,Ano?" otočil se na schodech. ,,Nic mi do toho není, ale.. nepřeháníte to?" ,,Odpověděl sis sám, Mossi, nic ti do toho není." Thomas se odebral do svého pokoje.

Ale ta věta mu uvízla jako myšlenka v hlavě. Moss měl sakra pravdu.  Thomas to hodně přeháněl. Jenže co měl dělat. Trošku zacinkal drobnými a už se na něj lepili. Všichni. Bylo to jako za trest. Chtěl mít jeden den jen pro sebe. Hodit se do tepláků, otevřít si pivo, koukat na fotbal a mít hezkou slečnu, která by uměla vařit a vážit si jeho osoby a ne jeho peněz. Mít peníze je sakra fajn, ale zase za jakou cenu?

Vyslékl se z obleku a šel do sprchy. Přemýšlel,jestli vůbec má chuť do toho baru jít. Ale už to slíbil Louisovi, takže půjdou aspoň na drink. V kousku své duše doufal, že si dnes žádnou holku nekoupí. 

Stoupnul si před svůj šatník a přemýšlel, že snad půjde jako bezdomovec. Pak tu myšlenku zahnal a vytáhl tmavěmodrý oblek a bílou košili. Oblékl se a navoněl. Zavolal řidiči, ať je za pět minut pod dveřmi.

Nastoupil do limuzíny a před bytem svého kolegy Louise zatroubil.

,,Dělej, nastup," štěkl po něm. ,,Každej nemusí vidět kdo tu jede a kam jedeme." zamračil se. Louise to ale neřešil. Znal Thomase docela dlouho. Otevřeli si šampaňské a než byli u baru, stihli vypít láhev.

Není to férWhere stories live. Discover now