Půjdeš dál?

1.1K 31 3
                                    

UPOZORNĚNÍ: OBSAHUJE MÍRNĚ PERVERZNÍ SEX!!! ČTENÍ NA VLASTNÍ ZODPOVĚDNOST!!!!!!!


,,No a tady bydlím," ukázala na barák, kterému padala omítka. ,,A nebojíš se v něm?" ,,Občas," zasmála se. ,,Ale není to tak zlý, jen když projíždí vlak." ,,Tak to musí být sranda." ,,Jo to je, všechno se třese," hodila si pramen spadených vlasů za ucho. ,,Chceš - jít dál?" otevřela dveře do baráku. ,,Vlastně proč ne? Rád půjdu." Následoval Mimi po točitém schodišti a sledoval jak se její boky vlní.

,,Tak tohle je můj byt," otevřela dveře. Krásně to vonělo, po upečených muffinech a jejím parfénu. Thomas se musel ještě pětkrát zhluboka nadechnout a přitom měl zavřené oči. ,,Je všechno v pořádku?" podívala se na něj Mia.

,,Ano je, promiň, " usmál se, ,,Moc hezky to tu voní."

,,Děkuji, ehm, dáš si něco k pití?"

,,No," poškrabal se na zátylku, ,,Máš pivo?"

,,No jasně, mám," otevřela ledničku a jedno mu podala. ,,A televizi?" ,,No mám, ale.." měla malou televizi, kterou měla v ložnici, a nechtěla, aby tam še, protože tam měla docela nepořádek.

,,Ale?" ,,Víš je v ložnici, ehm - sekundu," běžela do ložnice posbírat prádlo a trička, která se jí válela po zemi. Thomas ji pozoroval zpoza polozavřených dveří. Jeho sexuální oběť měl právě na dosah, ale ještě ne. Ještě chtěl počkat.

,,Ehm, tady je ovladač, a - půjdu do sprchy, jsem z práce ulepená a..." ,,A?" Thomas se jí podíval do očí, stál vedle ní tak blízko, cítila jeho parfém, jeho dech.. ,,A je fakt divný, že jsem si cizího chlapa pozvala hned domů." ,,Hele, nejsem vrah, tohle není můj koníček." ,,A co tedy?" ,,Nechtěla jsi jít do sprchy?" odpověděl na otázku otázkou. Mimi se usmála a odešla do sprchy.

Thomas sice pustil televizi, ale moc ho nezajímala. Původně měl v plánu, sednout si a vypít si pivo. Ale víc ho zaujala krajková podprsenka v rudě červené barvě. Chtěl aby si ji oblékla, a říkala mu Pane. Tohle byl jeho koníček. Necítil ani kousek studu, když otevřel první šufle její komody, kde bylo spodní prádlo, které stálo za to. Na to, že bydlí v domu, který brzo spadne, má vyšperkované spodní prádlo, pomyslel si. Podprsenky v různých barvách měla sladěné podle barev s kalhotkama. Thomas si při té představě kousl do rtu, už chtěl aby přišla, aby poklekla a prosila ho.

Thomas chtěl zavřít šufle, ale v tom se v koutku šuflete něco pohnulo, jako kdyby se to po ploše chtělo kutálet. Poodhrnul oblečení a uviděl to. Vzal tu věc do ruky a usmál se. Takže není zase tak nevinná.

,,Thomasi jestli... ó bože!" Objevila se Mimi ve dveřích a nevěděla jestli se má stydět, nebo má ačít křičet. ,,Ty mi jako prohledáváš skříně?!" ,,Nechceš mi něco říct?" Stál vklidu Thomas a držel robertka v ruce. ,,Vrať mi to!" máchla rukou Mimi, ale Thomas udělal jen krok dozadu a ona málem spadla. ,,Co si to dovoluješ, prohledávat skříně!" křičela dál, ,,Hledáš peníze? Žádný nemám!"

,,Uklidni se," usmál se Thomas, ,,Chci ho v tobě vidět," přišel k ní a dal jí ho do ruky. ,,Co si to.." než stihla doříct větu, Thomas ji chytl za zátylek a políbil. ,,Přestaň.." ,,Líbí se ti to," šeptal mezi polibky. Začal používat jazyk a Mimi se začali podlamovat kolena. Svou hlavu měla v jeho dlaních a jeho jazyk hluboko v ústech. Byla naprosto bezmocná a nadržená.

,,Tak co? Už mi to ukážeš?" Thomas nechtěl spěchat, věděl, že má dost času, ,,Nebo tě mám donutit?" Věděl ale, že to nemusí, dlaní jí přejel po kalhotkách a věděl, že už teď by je mohl ždímat. Mimi se dál dožadovala polibků, Thomas jí teda pár dopřál a zajel jí rukou do kalhotek. Mimi se podlomily nohy. Thomas jí shodil do postele a usmál se. ,,No tak, ukaž mi to," vzal její ruku, ve které stále držela robertka a posunul jí do klína. Pohladil ji po klitorisu a sám si začal sundávat košili.

Není to férWhere stories live. Discover now