Už zase mizíš?

918 27 2
                                    

Pozor sex!! :) 

_____


Mimi se ráno probudila. Otočila se. Thomas nikde. Sedla si na postel a oblékla si župan a svoje papuče. Došourala jse do kuchyně a postavila na kafe. V tom slyšela puštění sprchy. Usmála se. Byl tam. Neopustil jí.

Pomalu otevřela dveře a viděla jeho siluetu. ,,Mohu se přidat?" Thomas odsunul posuvné dveře, Mimi se  usmála a pomalu si rozvázala župan.

Thomas se při pohledu na její nahé tělo kousl do spodního rtu. ,,Teď už musíš." řekl s nadržeností v hlase. Mimi se usmála a vlezla k němu. Thomas ji objal a pustil na ně horkou vodu. Chytl ji za zadek a přirazil si ji k sobě. Mimi vzdychla a Thomas ji políbil. Chytla si jeho tvář a začala ho vášnivě líbat. Kousl ji do rtu. Ucukla. Ale Thomas ji přirazil zpátky k sobě. ,,Klekni," pošeptal jí. Mimi se jen usmála a poslechla. Věděla co příjde a to se jí moc líbilo. Thomas nějak nečekal, chytl ji za vlasy a zarazil ji ho do krku. Zakuckala se. Thomas ale nepovolil. Věděl, že nemůže moc dýchat, protože voda tekla dost silným proudem ale jemu to bylo absolutně jedno. Byl skoro u toho, když ji od sebe odžduchnul. Chytl ji za bradu a vytáhl ji nahoru. Mimi se mu dívala do očí, a cítila ten chtíč, který se rojil právě v jejím klíně. Thomas ji opřel o zeď a vjel do ní dvěma prsty. Dělal ji to pěkně hluboko a rychle, takže první orgasmus přižel za malý okamžik. ,,Takle jo?" usmál se. Otočil ji. A prudce ho do ní vrazil. Udělal pár přírazů a byl taky hotov.

Mimi se usmála a políbila ho. ,,Jsi úžásná," pošeptal jí. Mimi ho místo odpovědi jen znovu políbila. 

Thomas podal sprchový gel a oba se umyli. Vylezli ze sprchy a Thomas se posadil v kuchyni. ,,Co máš v plánu?" Podala mu kafe, popelník a otevřela okno. ,,Je sobota, takže.." přítahl si ji k sobě.

,,Počkej, myslela jsem, že jako obchodník.." hladila ho ve vlasech, když stála mezi jeho nohama.

,,Budu muset na chvíli odjet, to ano, ale ne teď, když tě mám u sebe." nátáhl krk a políbil ji.

,,Já vlastně nevím co děláš," vzala svůj hrnek a sedla si naproti němu. Župan se jí trošku rozjel. Thomas si odkašlal a poukázal na její hrudník.

,,Promiň," usmála se a upravila se, ,,Tak co děláš?"

,,No, je to složitý," pokrčil rameny. 

,,V pořádku, nechceš o tom mluvit?"

Napil se místo odpovědi. Věděl, že se to nedělá, ale...

,,Chápu," usmála se.

,,Promiň."

,,V pořádku. Prostě ... máš hlad? něco nám udělám." Vstala a odešla k lednici.

,,Vajíčka?" 

,,Rád."

,,Slanina?"

,,Ještě lepší," usmál se Thomas.

,,Dobře," hodila Mimi všechno na pánvičku.

,,Půjdu si jen něco vyřídit po telefonu."

,,Jasně," usmála se a vrátila oči k pánvi.

Thomas se zvedl a odešel do ložnice.

Mimi pustila odsávač nad sporákem, takže neslyšela s kým Thomas mluvil.

***

,,Hele brzdi jo, prostě jsem přespal u kámoše!"

,,Kámoš má vagýnu??" křičela Marry.

Není to férWhere stories live. Discover now