Jak hluboko si schopen zajít?

1.4K 33 1
                                    




Mimi si pomalu zajela robertkem dovnitř. Thomas ji s jiskrou v oknu pozoroval. Moc se mu to líbilo. Ta holka si dělala dobře, přímo před jeho zraky. Sundal si kalhoty a stál před jí jen v trenkách. Mimi se usmála a posunula se k němu, chtěla ho znovu líbat. ,,Nene, pokračuj," usmál se, posunul si židli blíž k ní a pozoroval ji. ,,Thomasi," chtěla něco říct, aleThomas ji umlčel prstem na rtech. Mimi teda dál pokračovala v sebeuspokojování. Po chvilce Thomas vstal a phladil ji po ruce, která byla tou, co jí dělala slast a posunovala robertka tam a sem. Vzal to do své režie a přidal na intenzitě. Začal jí dráždit rychleji a rychleji. ,,Thomasi - Thomasi!" vykřikla a rychle ucukla a sedla si. ,,Co to -" ,,Klid zlato," usmál se. To nebyl orgasmus, Thomas to moc dobře věděl. Uměl to s ženským tělem, jako málo kdo. Věděl, že tento stav vzrušení ženy milují a nenávidí, ze všeho nejvíce. Usmál se sám pro sebe. ,,Pojď ke mě," naznačil prstem a políbil ji.

Stál u postele a posunul si trenky. Vzal Mimi jemně za vlasy a ona se posunula hlavou k jeho podbřišku a políbila ho.

,,Udělej to, jak nejlépe umíš, a opovaž se kousnout," v Thomasovi se začala probouzet jeho dominantní část, sundal si trenky úplně dolů. Mimi jen koukala. ,,Co je?" začal být nepříjemný. ,,Já..." ,,Co je? Si snad panna? To bych ti nevěřil, po tom co jsi mi tu předvedla tak suprový divadlo, tak dělej už!" začal být opravdu nepříjemný. Mimi si jeho stopořený penis vzala do ruky a pomalu si ho vložila do úst. Začala jemně kmitat jazykem. ,,Ach ano, to je ono," Thomas ji stáe držel za hlavu a tlačil jí ho hlouběji a hlouběji do krku.

Mimi se začala dusit. Thomasovi to bylo jedno a ještě to podpořil tím, že ji dvěma prsty chytl za nos a tím omezil přístup vzduchu úplně. Mimi se začala dusit a prudce trhla hlavou. Thomas se usmál a chytl ji za kotníky a přitáhl si jí k sobě. Políbil ji a strčil ho do ní. ,,Thomasi!!" vykřikla a zaryla mu nehty do zad. Thomas prudce přirazil. Mimi sykla a snažila se vyrovnat jeho tempu. Byl ale rychlejší, takže to vzdala a jen si užívala jeho píchání. ,,To teda ne, pojď hezky nahoru ať to není jenom moje práce," lehl si na postel. Mimi na něj sedla a začala se svými boky pohupovat nahoru a dolů. Thomas ji přidržoval, tkaže vlastně udával tempo i on. Chytl ji za prsa a hrál si s nimi. ,,Jakou pozici máš nejradši?" usmál se, sám nechápal proč, ale najednou mu na ní záleželo. Chtěl aby dosáhla orgasmu, chtěl najendou tolik věcí, jako přitulit se k ní po sexu, hladit ji po vlasech. Sakra, je to jen sex, pomyslel si. Odejdeš, a už se nikdy neuvidíte, říkal si v hlavě.

,,Ze zadu," odpověděla Mimi a vyrušila ho z myšlenek. Thomas jí políbil, a otočil ji na všechny čtyři. Chytl ji za boky a vsunul ho do ní. Mimi se chytla prostěradla a vykřikla. Zajela si rukou ke klitorisu a začala si ho dráždit, když Thomas udával tempo. ,,Pojď, udělej se!" pleskl ji Thomas po zadečku. ,,Tommy!" vykřikla,její nohy povolily a Mimi před ním ,spadla'. Thomas se usmál a pohladil jí po zadečku. ,,Mimi?" pohladil ji po tváři. Prudce oddychovala, to byl orgasmus, který už dlouho nezažila. Usmála se a otočila se k němu. Klekla si na zem a začala mu ho kouřit. Thomas ji nechal, aby si sama určovala tempo a ona bez jeho pomoci si ho strčila hluboko až po jeho kořen. V Thomasovi začalo cukat a vteřině se jí udělal do krku. Mimi něco spolkla a něco vyplivla do ubrousku, který byl vedle postele na nočním stolku.

Thomas se usmál a lehl si do postele. Mimi se k němu přitulila. Thomas ji objal.

Bylo skoro šest hodin ráno.

Mimi na chvíli usnula.

Zazvonil budík. Mimi se natáhla po telefonu, byla úplně zničená. Rozhlédla se kolem sebe. Thomas nikde nebyl. Chvíli přemýšlela, jestli to nebyl jen divoký sen. Opravdu to tak vypadalo, nebyly po něm doma ani stopy. Sáhla si mezi nohy a byla stále vlhká. Věděla, že to nemohl být sen, ale..

Promnula si obličej. Vstala a šla do koupelny. Začala plakat.

Myslela si snad, že zůstane a společně posnídají? Ano, to si opravdu myslela.

Jak naivní a hloupé, Mimi!, řekla si pro sebe a práskla do umyvadla.

Musela si pospíšit, protože spěchala do cukrárny. Odpoledne musí zavolat Philippovi, aby se mu svěřila. Věděla, že bude křičet, ale byl to vlastně jeho nápad aby Mimi s Thomasem odešla.

Není to férWhere stories live. Discover now