11. Kapitola

334 26 5
                                    

Dneska. Dneska je ta oslava. A jsem pozvána. To se mi nelíbí. Určitě Ámbar něco chystá. Uvažuji, že tam ani nepůjdu. Jenže hrozně moc chci vidět Mattea. Od te doby, co mi řekl, že nemůžeme být přátele uběhl týden a já ho vpodstatě vůbec nevídala. Byl to ten nejhorší týden Simón se mnou nemluví. Matteo se mnou nemluví. Já s nikým nemluvím. Mluvím minimálně. Nině jsem samozřejmě všechno řekla, ale od te doby mi z pusy nevyšlo ani jedno slovo. Ani nevím jestli si toho Nina všimla, že nemluvím, protože cely týden mluví o tom, že za všechno může Ámbar a že bych si s Mattem měla promluvit. Dokola si v hlavě přehrávám náš rozhovor a potom i ten polibek. Par vteřin je to krásný pocit, ale potom si uvědomuji.... že mě nechce. Mučím se různými představami. Bolí to. Kdybych nebyla tak pitomá a všechno bych si uvědomila dřív..! Jenže jsem Luna. Ta Luna, která nemá štěstí.

Ani Gáston s námi nemluví. Je vidět, že se nám vyhýbá. Matteo mu nejspíš řekl, ať s námi nemluví. A Ámbar? Pf. Kdykoli ji vidím, vysmívá se mi. Ten její úšklebek a falešný úsměv. Ví, že jsem nadně, takže si zase hraje na "kamarádku", ale já jí neodpovídám. A taky díky tomu si myslí, že se těším na její oslavu. Kdybych si uvědomila dřív, co mi to vlastně říká, byla bych za vodou. Prostě bych jí řekla, že dneska nemůžu. Jenže už je pozdě... ale co kdybych..?

Přestaň! křičím na sebe. Neříkej si to strašný Co by kdyby? Nepřemýšlej nad věcmi, který už nezměníš! Nebo jinak... nepremyslej. Jestli něco chceš udělat, tak to udělej! Jdi do toho po hlavě! Ale už si přestaň říkat Co by kdyby! A teď se jdi obléct a ukaž Ámbar, že tebe jen tak něco nevystraší. Jak jsem řekla, tak jsem udělala. Už bylo celkem pozdě a já se procházela po parku a ještě jsem se dneska neukázala doma. Běžela jsem tedy domů, bez pozdravu jsem vyběhla do svého pokoje a jen koutkem oka jsem viděla, že už je tu pár lidí. Šla jsem se převléct. Už mě rozčiluje tahle školní uniforma.

Vzala jsem si na sebe červené šaty, trochu se učesala, zkontrolovala v zrcadle a vyšla jsem z pokoje. Nenechám nikým, aby mnou manipuloval. Ani Ámbar, která za všechno může!

Lutteo- Vše nemožné je možné  ✅DOKONČENO✅Where stories live. Discover now