042 ; SEOUL 1/2

1.5K 276 110
                                    

- Neljäskymmenestoinen luku -
SEOUL 1/2

» Jiminin nk «

Viimeinen viikko kului jännittäessä. Oltiin puhuttu Taehyungin kanssa kaikki kaikkaa varten läpi, ja jopa jaksettu infota asioista Jungkookille, joka valitti jatkuvasti aikataulumme sekavuudesta ja siitä, kuinka Taehyungin fanitus meni reilusti yli rajan.

Hitto vie, miten paljon mun vatsan pohjassa lenteli perhosia, kun venattiin Jungkookia juna-asemalla. Tiesin, että näkisin Yoongin vaivaisen parin tunnin päästä, ja se sai mielialani nousemaan hetkessä pari pykälää ylemmäs.

Taehyung jutteli innokkaana tulevasta keikasta. Välillä se kyseli multa fiiliksistä tai jotain muuta turhanpäiväistä, ja minä vastaisin jotain ympäripyöreää. Olin ihan liian jännittynyt siitä, että pian mä vihdoin näkisin Yoongin. Saisin taas hypätä sen kaulaan, suudella jätkän pehmeitä huulia ja pitää sitä kädestä. Mulla oli niin hiton kova ikävä sitä, että itketti ja mahassa tuntui ikävä möykky.

"Kelaa nyt, me nähdään Min Yoongi livenä", Taehyung hypetti silmät kiiluen, ja ravisti mua edestakaisin. Mumisin jotain epäselvää vastaukseksi.

"Mä ostin pari viikkoa sitten nettikaupasta fanikamaa, kuten varmaan jo huomasitkin! Tässä paidassa on Yoongi - tunnistatko sä edes niitä ulkonäön perusteella? Ja lippikseen on painettu Jung Hoseok, ihan mielettömän taitava jätkä, oikeasti. Mitä mieltä sä olet niiden uusimmasta sinkusta? Vetääköhän ne sen? Voi hyvä jumala, toivottavasti saadaan kuulla Killer, se on mun ykkössuosikki! Ai niin, näiden lasien linsseissä on laulunsanoja, arvaa mikä bii-"

"Taehyung, riittää", pihahdin tuskastuneena. "Ynmärrän, että sä omet innoissasi, mutta-"

"Onko sulla kaikki okei? Hitto, sä olet tosi kireä ja jotenkin poissaoleva!"

"Kaikki okei, kaikki okei", sanoin huvittuneena, ja virnistin leveästi. "Mua vain jännittää ihan sikana!"

Se oli virhe, sillä Taehyungin puhevirta jatkui taas yhtä vuolaana kuin hetki sitten.

"Voi, niin minuakin", se sanoi innoissaan, ja alkoi jauhamaan uudestaan fanikamoistaan. Sillä oli ihan hirveästi erilaista tilpehööriä niskassa; kengissäkin koreili Kim Namjoonin kasvokuva ja jotain tekstiä, todennäköisesti laulunsanoja. Kasvoihinsa se oli taiteillut neonvärisillä kynillä poikien nimet ja keikan päivämäärän. Mua nauratti.

"Ehkä me saadaan tänään tietää, kuka se Yoongin salarakas on!" Taehyung huudahti.

"Eeehkä, ehkä ei", mumisin, mutta Taehyung ei kuunnellut. Hän oli jo hypännyt seuraavaan aiheeseen.

Lopulta juna tuli, napattiin Jungkook messiin ja lähdettiin kohti keikkapaikkaa. Mun sydän hakkasi hemmetin lujaa.

Matka oli aika pitkä, mutta sujui nopeasti jutellessa. Mun vatsaa väänti ja mua melkein itketti, koska ikävä vain kasvoi kasvamistaan. Olin kärsinyt yli kuukauden, ja tänään ikuisuudelta tuntunut odotus palkittaisiin vihdoin.

- Jiminin ja Yoongin keskustelu -

jiminie_
me ollaan tulossa! 💛

min_yoongi jes ❤🌈 nähdään sitten keikan jälkeen bäkkärillä, eiks je? 😏

jiminie_
älä kuulosta noin pervolta

jiminie_
joo tottakai, mut miten mä osaan sinne tulla?

min_yoongi mietitään sitä sitten, pitää mennä puspus 💘

jiminie_
💘💘💘

"Kenen kanssa sä taas viestittelet?" Taehyung kysyi virnistäen. Poika yritti jatkuvasti kohdistaa katseensa puhelimeni näytölle, mutta vedin luurin aina rintaani vasten, kun hän teki niin.

"No vittu sun faijas koiran kaiman kanantaluttajan kanssa", vastasin sarkastisesti, ja tungin puhelimen tummanvihreän bombertakkini taskuun. "Ei kuulu sulle, pysy kaukana."

Taehyung ja Jungkook vaihtoivat merkitseviä katseita hihitellen samalla jotain keskenään. Pyöräytin silmiäni, ja tokaisin koppavasti: "mä viestittelen erään ihmisen kanssa, joka tulee tänään paikalle."

Hiukan edellä kävelevät pojat pysähtyivät, kääntyivät kannoillaan ja lukitsivat katseensa naamatauluuni.

"Mä keksin", Taehyung sanoi hiljaa.

"Aivan, kaikki loksahtaa paikoilleen", Jungkook jatkoi.

"Ei se voi olla mahdollista."

"Ei niin."

"Vihdoinko te tajusitte?" naurahdin huvittuneena. "Eikö olekin uskoma-"

En kuitenkaan saanut sanottua lausetta loppuun, kun Taehyung jo keskeytti minut aprikoimalla ääneen: "ei Lee Jongsuk ole kyllä yhtään sun tyyppiä."

Jungkook nyökytteli hyväksyvästi ja mä toljotin Taehyungia, joka selitti parhaillaan suu vaahdoten, kuinka koulun paha poika, Lee Jongsuk olikin paljastunut suureksi Jung Hoseok -faniksi, ja kuinka hän oli fiilistellyt Instagramissa lähestyvää keikkaa viimeiset pari viikkoa.

"Te erehdyitte jälleen pahemman kerran", huokaisin. "mutta saatte tänä yönä tietää, sen mä lupaan."

oOooo fuuuuCk, seuraavassa luvussa teidän odotus vihdoin palkitaan! ;) Ihan mielettomän haikee fiilis ;__;

Mikä on teidän lempikirja Wattpadista?

^^ Olis kiva löytää uutta lukemista. ^^ Kaipaan siis jotain oikeasti laadukasta ja mielenkiintoista luettavaa, ei tällaista chatroompaskaa mitä itse tänne taiteilen :::Dddd Ehdotelkaa ihmeessä, jos tulee mieleen! :)

-peilikuvaton

Instagram pt. 2 ➳ yoonmin ✔Where stories live. Discover now