-5-

309 13 0
                                    

"Çok yakınında, ipuçları çok yakınında." Kafamda bu cümle yankılanıp duruyordu. Nerede bu siktimin yakını? En yakınında olduğum tek şey odam ve odamda gizli gizli çektiğim baek fotoğrafları ve 614 yazıları dışında hiçbir şey yok!

Bir dakika, 614. TABİ YA 614. Bu aptal sadece ben o sayıya takıntılı olduğum için değil ipucu olduğu için adını o koymuştu. Tanrım ne kadar aptalım. Bilgisayarıma uçtum ve 61. cadde 4. sokağın konumuna baktım. Tanrı aşkına burası Kore'nin öbür ucu! Umarım boşuna uğraşmıyorumdur.

Ceketimi alarak elimdeki tek varlık olan arabama koştum. Navigasyona adresi yazdıktan sonra anahtarı döndürdüm. İçimde bir korku vardı ve nedenini bilmiyordum, gerçekten tırsmıştım.

Yaklaşık 16 saatlik uykulu, bol işemeli, aç bir yolculuğun sonunda pestilim çıkmış bir şekilde arabadan indim. Kafamı yukarı kaldırdığım anda sövmeye başlamam bir oldu.
"LANET OLSUN BURADA SADECE SİKTİMİN 2 TANE TERK EDİLMİŞ EVİ VAR!"

Tamam bu olayları daha gizemli hale getiriyordu ama bu kadar yolu şu saçma evler için çektiğime inanamıyordum. 614 dua et okuyacağım şey içinde olsun, yoksa sen bittin. Ah hayır bitmedin sadece sallıyorum, maalesef seni tanımadığım için dövemem. Her neyse konumuz şuan kesinlikle bu değil.

Ağır adımlarla siyah tahta evin içerisine girip telefon fenerini açtım. "Kimse var mı?" adlı soruma cevap alamayınca devam ettim. Şuan korkudan altıma işeyebilirim sanırım. Alt katta bir şey göremeyince gıcırdayan merdivenlerden sessiz olmaya çalışarak yukarı çıktım. Aslında evde ve etrafta kimse olmadığı için sessiz olmama gerek yoktu ama korku psikolojisi sanırım.

Ağır adımlarla bütün odaları didik didik aradım. Evde tek bir harf bile yoktu. Sakin kalmaya ve 614'e kızmamaya çalışarak evden çıkıp yandaki eve geçecektim fakat kilitliydi. Öbürünün aksine daha yeni görünüyordu. Girecek bir yer arayıp bulamadığımda duvarların üstünü aradım. Lanet olsun hiçbir şey yazmıyordu! Hayatımda hiç küfretmediğim kadar küfrettim. Arabayı aşırı sinirlice ve ergence bir hareketle çalıştırdıktan sonra belki de 614 numarasında başka bir şey aramam gerektiğini düşünerek sakinleşmeye çalışsamda beceremiyordum.

Just Read || ChanBaekWhere stories live. Discover now