-3-

352 16 3
                                    

Kimdi bilmiyordum ve kafamı karıştırmıştı. Açıkçası odamı izlediğini söylediğinde korkmuştum fakat umursamadım.Gerçi cinsiyetini bile bilmiyordum ama, her neyse.

Mesaj atmak için telefonu elime aldığımda benden önce davranmıştı.

Bilinmeyen:
Oku ChanYeol.

ChanYeol:
Neyi?

Bilinmeyen:
İpuçlarını takip et ve oku.

ChanYeol:
Ne saçmalıyorsun sen?

Bilinmeyen:
Sadece oku ChanYeol, lütfen sadece oku.
İpuçlarını bul, çok yakınında.

ChanYeol:
TANRI AŞKINA NE İPUCUSUNDAN BAHSEDİYORSUN. (!)
ENGEL Mİ? (!)
TANRIM DELİRECEĞİM (!)

Kafamı ellerimin arasına yerleştirmiş bir şekilde düşünmeye başladım. Daha 1 gün önce mutluluk sıçan bu varlık neden bir anda gizemli şeyler söylemeye başladı anlamamıştım. Ne okumam  gerektiğini ve o bahsettiği ipuçlarını nereden bulacağımı bilmiyordum, kafam allak bullak olmuştu.

Evi, sokağı, marketi hatta kuyumcuyu bile aradım fakat hiçbirinde ipucu diyebileceğim bir şey yoktu. Kafam fazla karıştığı için köşeyi dönüp karşıma ilk çıkan bara girdim.

Oturduğum gibi garsona ne isterse vermesini söyledim. İçkiler hakkında bir bilgim yoktu, her seferinde garson ne verirse onu içiyordum. 14. Bardaktan sonra tamamen sarhoş olmuştum. Eve gidemeyeceğini biliyordum ve beni yine kapının önüne atacaklardı. Umursamadan içtim.

Sabah uyandığımda başım ağrıyordu. Düne dair hatırladığım tek şey 13 bardaktan fazla içtiğimdi. Feci bir şekilde şarhoş olmuştum ve şuan barın kapısının önünde olmam gerekiyordu. Bir dakika, BENİ EVE KİM GETİRDİ?!??!!

Just Read || ChanBaekDonde viven las historias. Descúbrelo ahora