Tanıtım

953 31 0
                                    

Gece saat üç sanırım. Sokakta bir salak gibi yürüyorum. Neler olacağı umrumda değil, sadece yürüyorum. Boşlukta gibiyim onu kaybettiğim günden beri.

3 Yıl Önce
Evimden çıkmış her gün yaptığım gibi pastaneye, daha doğrusu BaekHyun'u izlemeye gidiyordum. Hep oturduğum sandalyeye geçtim. Bir kaç müşteri ile ilgilendikten sonra bana doğru gelip ne istediğimi soracağını düşünürken kapının açılmasıyla ters yöne doğru gitti. Neler olduğunu anlayamıyordum. İçeri uzun bir çocuk girdi, sevgilisi olmasından korkmuştum ama sarılmaları fazla kardeşçeydi. Üstelemedim ve dersimi kaçırdığımı fark ederek çıktım.

Ertesi gün yine pastaneye doğru yol aldım fakat o yoktu, izinli olabileceğini düşünüp yine üstelemedim.

Yine gittim ve yine yoktu. Asla 2 gün üst üste izin almasına müsaade edecek bir patronu yoktu bunu biliyordum. Neler olduğunu anlamaya çalışmak beynimi zorluyordu. En iyisi gidip diğer garsonlara sormaktı sanırım. Duyduğum anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Buradan ayrılmıştı ve biliyordum onu bulmam imkânsızdı, sadece adını biliyordum! Ama garip bir şekilde sular seller gibi aşık olmuştum.

Eve gittim. Ne yapacağımı, hayatımı nasıl devam ettireceğimi bilmiyordum ama gözlerim sürekli mutfaktaki bıçağa kayıyordu. Hayır, hiç tanımadığım biri için bunu yapamazdım, onu arayacaktım.

----
Tam 3 yıl aradım, aradım aradım.. Sonunda ne mi oldu? Okulunu, işini arkadaşlarını hiçe sayarak, tanımadığı bir adam uğruna kendini içip sıçan bok gibi bir Park ChanYeol yapan bir gerizekalı oldum.

Just Read || ChanBaekWo Geschichten leben. Entdecke jetzt