Ο Δικηγόρος

1.3K 96 19
                                    

"ΕΊΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΧΕΪΓΟΥΟΡΘ!"

"Κύριε Μαλφοι σας παρακαλώ ηρεμήστε.."

Το χέρι του Ντρακο προσγειωνεται με δύναμη στο γραφείο. Ο έντονος γδουπος έκανε τον μικρόσωμο άντρα απέναντι του να ταρακουνηθει.

"ΠΏΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΗΡΕΜΉΣΩ ΑΧΡΗΣΤΕ? Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΆΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ?? ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΊΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΖΚΑΜΠΑΝ??"

Ξεχωριζει ξεκάθαρα σταγόνες ιδρώτα να κυλούν στο μέτωπο του. Κάθε μυς του σώματος του θέλει να εκραγεί. Ο δικηγόρος φτιάχνει την γραβάτα του ενώ αποφεύγει να τον κοιτάξει κατάματα.

" Οχι, οχι, δηλαδή ίσως. Κύριε Μαλφοι.. Ελπίζω πως δεν θα φτάσουν εκεί τα πράγματα.."

Οι λέξεις σβήνουν καθώς αφήνει την φράση του μετέωρη και καταφέρνει να τον εκνευρίσει περισσότερο.

"ΕΛΠΙΖΕΙΣ?? Η ΕΛΠΊΔΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ! ΘΈΛΩ ΠΡΑΞΕΙΣ. "

" Θα προσπαθήσω.. "

Ο Ντρακο του χαρίζει ένα παγωμένο χαμόγελο. Σηκώνεται ανάλαφρα από την θέση του ενώ με αργά βήματα φτάνει μπροστά από την θέση του δικηγόρου, κάθεται απέναντι του και καρφωνει το βλέμμα του πάνω του. Παίρνει στα χέρια του το ραβδί του που ήταν ακουμπησμενο στο γραφείο. Το ψιλαφισε για λίγα δευτερόλεπτα πριν γύρει προς τα μπροστά και το μπηξει απότομα στον λαιμό του άντρα απέναντι του.

"Στο ορκίζομαι Χεϊγουορθ αν δεν με αθωώσει το δικαστήριο, πριν περάσω την πύλη του Αζκαμπαν θα περάσεις εσύ την πύλη του νεκροταφειου. Και πίστεψε με θα είναι μεγάλη μου χαρά να σε δω παγωμένο και χωρίς ίχνος ψυχής στο πάτωμα από τα δικά μου χέρια."

Κατέβασε το ραβδί του και ισιωσε το σώμα του. Σηκώθηκε ατάραχος από την θέση του και σταθηκε μπροστά στον καθρέφτη. Κοίταξε για λίγο τον εαυτό του. Ήταν θέμα επιβίωσης και θα έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει. Έφτιαξε την γραβάτα του και Κάθισε ξανά στην θέση πίσω από το γραφείο σταυρωνοντας τα δάχτυλα του.

"Τελειώσαμε κύριε Χεϊγουορθ, μπορείτε να φύγετε."

Είπε με σταθερή φωνή σαν να μην τον απειλούσε τα προηγούμενα μόλις λεπτά. Ο δικηγόρος έφυγε αμίλητος. Λίγα λεπτά αργότερα ο Λουσιος Μαλφοι Κάθισε στην θέση που καθόταν ο δικηγόρος.

"Προσπαθεί Ντρακο."

Του είπε απλά επιχειρώντας να υπερασπιστεί τον δικηγόρο στον γιο του.

After War. {Dramione} Where stories live. Discover now