Εν Ώρα Μαθήματος.

1.7K 128 111
                                    

"Ντρακο ξύπνα.. Ντρακο.. Ρε συ Ντρακο.."

"Σε άκουσα Γκόιλ, σε άκουσα."

Γύρισα πλευρό και προσπάθησα να συνεχίσω απτόητος τον ύπνο μου, μα όχι ο Γκόιλ δεν σταμάτησε εκεί. Πάνω που είπα πως την γλίτωσα ένιωσα ένα κύμα θερμού αέρα να χτυπάει το αυτί μου. Τι έκανε ο... Άνοιξα τα μάτια μου απρόθυμα και τον αντίκρισα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και να ξεφυσσαει πάνω μου. Αναπήδησα στο κρεβάτι έντρομος.

"ΕΊΣΑΙ ΤΈΡΜΑ ΣΤΟΚΟΣ?"

Του φώναξα μιας και θεώρησα πως αυτή ήταν η μόνη λογική και λιγότερο επίπονη αντίδραση που μπορούσα να έχω εκείνη την στιγμή. Με ένα απαθες βλέμμα απομακρυνθηκε και βάλθηκε να ισιώνει την γραβάτα του.

"Συγγνώμη φίλε, ήταν ο μόνος τρόπος να σηκωθείς. "

Εχε χάρη που νυστάζω Γκόιλ. Έτριψα τα μάτια μου και συχτιρισα την τύχη μου που ξημέρωσε τόσο γρήγορα. Φόρεσα στα γρήγορα το παντελόνι μου, ένα λευκό πουκάμισο και την γραβάτα.

"Έτσι θα έρθεις?"

Με ρώτησε ο Γκόιλ κοιτώντας με με μισό μάτι.

" Δεν σου κάνω Γκόιλ?"

Τον ειρωνευτηκα.

"Καλό θα ήταν νομίζω να βάλεις το πουκάμισο μέσα από το παντελόνι και από τις δύο πλευρές και ίσως να σφίξεις και την γραβάτα σου."

Σήκωσα το φρύδι μου κοιτώντας τον.

"Αν δεν σου αρέσω, μην με πας στον χορό Γκόιλ. Προχώρα τώρα. "

Η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη. Προσπάθησα να θυμηθώ τι μάθημα είχαμε μα ματαιος κόπος. Πέρασα το χέρι μου μεσα από τα μαλλιά μου σε μία απελπισμένη προσπάθεια να τα στρώσω. Ο πατέρας μου θα έλεγε πως αυτή δεν είναι εμφάνιση αυτή για έναν Μαλφοι. Λίγο αργότερα ο Ουεσλι κάθισε στο διπλανό θρανίο. Αυτό μου έλειπε τώρα. Όπως το φανταζόμουν. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε και η Γκρειντζερ όπου μπαστακωθηκε και εκείνη δίπλα του. Θα περάσουμε τέλεια και σήμερα.

Άμυνα ενάντια στις σκοτεινές τέχνες. Γέλασα ελαφρά καθώς ο καινούργιος καθηγητής προσπαθούσε να μας εξηγήσει το τι θα διδαχθούμε αυτή τη χρονιά.

"Υπάρχει κάποιο πρόβλημα νεαρέ Μαλφοι?"

Πως με άκουσε?

"Κανένα απολύτως, συνεχίστε την δουλειά σας."

Του πέταξα ειρωνικά.

"Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μάθημα? Έχετε κάποια υπόδειξη μάλλον?"

After War. {Dramione} Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα