Μάθημα 2ο.

1.5K 114 30
                                    

Ντρακο

Ήταν τόσο κακή ιδέα αυτό. Χάσιμο χρόνου. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Γιατί συμφώνησα? Θα βάλω τέλος πριν καν ξεκινήσει όλο αυτό με τη διδασκαλία.

Ανέβηκα τον μικρό λόφο που οδηγούσε στο συγκεκριμένο μέρος της αυλής. Ήταν ήδη εκεί. Καθόταν στο μοναδικό παγκάκι που βρισκόταν. Πλησίασα με γρήγορο βήμα.

"Αργησες."

Είπε απότομα χωρίς να γυρίσει καν να με κοιτάξει.

Στάθηκα μπροστά της.

"Ναι το ξέρω. Λοιπόν Γκρειντζερ. Το σκέφτηκα ξανά όλο αυτό και τελικά καλύτερα να εμπιστευτείς το βιβλίο σου για τις σκοτεινές τέχνες."

Σήκωσε το βλέμμα της. Με κοίταξε απαξιωτικά για ένα δευτερόλεπτο και έστρεψε ξανά το βλέμμα της το στο βιβλίο.

"Ήμουν σίγουρη πως δεν μπορείς. "

Με είπε άχρηστο μόλις τώρα?

" Δεν θέλω. "

Έκλεισε το βιβλίο της απότομα, σηκώθηκε από την θέση της και ισιωσε τον μανδύα της.

"Δεν μπορείς Μαλφοι. Καιρός να το παραδεχτείς πια."

Έκανα ένα βήμα προς τα πίσω. Την κοίταξα βαθιά στα μάτια. Συγκεντρωθηκα στο βλέμμα της. Το παρατηρούσα καθώς άλλαζε από την απαξίωση στον πανικό. Έλεγχα τα συναισθήματα της. Ήταν τόσο λάθος που το απολάμβανα όλο αυτό. Έσφιξα τις γροθιές μου και το πρόσωπο της σφιχτηκε σχηματιζοντας μία μικρή ρυτιδα ανάμεσα στα φρύδια. Με κοιτούσε τρομοκρατημένη, ανυμπορη να αντιδράσει. Το στήθος της ανεβοκατεβαινε έντονα καθώς η ανάσα της έγινε πιο γρήγορη. Μπορούσα να νιώσω το άγχος να τρέχει στις φλέβες της. Το ένιωθα και εγω μόνο που εγώ ήμουν ο κυρίαρχος σε αυτό, εκείνη ήταν απλά το θύμα. Τα συναισθήματα της χτυπούσαν το σώμα μου. Ήθελε να κλάψει μα δεν μπορούσε. Δεν μπορούσε να κινήσει ούτε τα βλέφαρα της αν δεν της το επέτρεπα.

Θυμήθηκα το βράδυ που παρακολουθουσα τον Βολντεμορτ να το κάνει αυτό στον πατέρα μου. Το στομάχι μου σφιχτηκε.

Άφησα τις γροθιές μου και τράβηξα τα μάτια μου από τα δικά της. Σωριαστηκε στο έδαφος εξαντλημενη. Έκανα κάποια βήματα προς τα πίσω και στήριξα το σώμα μου στον κορμό του δέντρου. Κάθε ίχνος δύναμης είχε χαθεί από πάνω μου. Όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο.

Γύρισα για να μην την κοιτάζω. Μετά από αυτό είχε έναν λόγο περισσότερο να με μισεί.

After War. {Dramione} Où les histoires vivent. Découvrez maintenant