🎌 Anime kategória - ecchi [enyhén buja]

248 14 14
                                    

Sziasztok Manók!❤️
Ebben a részben három olyan animét fogok megmutatni, ami talán abban közös, hogy mind a három ecchi.

Mindhárom animét már régebben láttam, így kicsit utánuk kellett néznem, de ettől függetlenül mindenki figyelmébe ajánlom.

✨Az első anime, egy olyan, amit ha akartam, ha nem végig néztem, már csak azért is, mert ez is csak a japán anime fikciója lehet.
A címe: Kiss X Sis.

Műfaja: ecchi, iskolai, vígjáték, romantikus

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Műfaja: ecchi, iskolai, vígjáték, romantikus

Tartalom:
Ki ne vágyna arra, hogy körülrajongják a lányok? Nos, Suminoe Keita pontosan ebben az irigylésre méltó helyzetben van, ráadásul nem is egy, hanem egyszerre két lány is legyeskedik körülötte, amivel gond nélkül eléri, hogy osztályának összes fiútanulóját egye a sárga irigység.
Mégis, Keitát nem igazán boldogítja a dolog, lévén a két érte epekedő lány nem más, mint a két ikernővére... pontosabban mostoha-ikernővére.
Ugyan gyerekkoruk óta ismeri őket, ám a dolgok csak attól kezdve folynak ilyen mederben, mióta Keita apja összeházasodott a lányok édesanyjával. Ako és Riko pedig azóta nem válogatnak a módszerekben azért, hogy egyrészt tudtára adják azt, hogy a családi köteléknél ők valami "szorosabbra" vágynak vele, másrészt azért, hogy meggyőzzék arról, hogy jobb lenne neki, ha a sportolói ajánlásával kinézett középiskola helyett inkább ugyanoda jelentkezne, ahová ők ketten is járnak.
Keita ezt egy ideig próbálja eltűrni, ám miután a két lány folyamatos versengése már az iskolájában is utoléri, betelik nála a pohár, és az osztálya szeme láttára alaposan kiosztja őket.
Ami azonban ezután történik, az mindenkit megdöbbent, ugyanis a két lány nyíltan szerelmet vall Keitának, majd miután ő ezt újfent viccnek véli, bocsánatkérés közepette elviharzanak. Távozásukkor megpillantván a könnyeket a szemükben, Keita elszégyelli magát, utánuk megy, és közli velük, hogy megpróbálja összehozni, hogy egy iskolába járhassanak, bár arról még fogalma sincs, hogy eme felelőtlen kijelentés miatt mennyi baj fog a fejére zúdulni a későbbiekben.

Vélemény:
Szokásokhoz hívően, minden fajta műt látni kell, és csak utána lehet véleményt mondani róla.
Na, evvel is az a helyzet. Azt hittem, hogy csak egy kis ecchi, de mint kiderült soft-hentai, ami nem sokkal különül el a hentaitól...mondhatni észre se vettem, mert én azt gondoltam, – naívan – hogy ecchi és első ecchi animének azt hittem, hogy ez az alap, na, de mikor utána olvastam kicsit, csak akkor esett le, hogy majdnem hentait néztem.
Ettől függetlenül tetszett (khm), és szerintem érdemes megnézni, mert amúgy vicces formátumban van főleg találva az egész, így egy nézhető ecchi (nekem akkor sem soft-hentai), de persze az egészben az akasztott ki a legjobban, hogy testvérek, mégha nem is vérszerinti, de mostohatestvérek...

Ajánlásaim, NektekWhere stories live. Discover now