12. Bölüm

3K 200 84
                                    

Elif

" Nereye gidiyoruz söylesen artık." dedim Efe'ye ters ters bakarak. 

" Bir yere gitmiyoruz seni eve bırakacağım ama bırakmadan önce konuşucaz." dediğinde istemsizce tebessüm ettim. Beni sevdiğini mi söyleyecekti acaba?

" Benden uzak dur." yüzümde ki tebessüm anında silinirken ne diyeceğimi düşünmeye çalışıyordum. " Seni sevdiğimi düşünmemişsindir umarım." Efe'nin sözleri kafamın içinde yankılanıyordu. Elim arabanın kapısına gitti. 

" Napıyorsun? Öldüreceksin kendini kapat şu kapıyı." 

" Ölüp ölmemem umurunda mı? Durdur arabayı inicem." bir şey demeden arabyı durdurdu gözyaşlarıma engel olmaya çalışarak arabadan inip kapıyı sertçe kapattım. Efe büyük bir hızla uzaklaşınca yere çöküp ağlamaya başladım. 

Ne kadar ağladım bilmiyorum ama Asya arayınca ağlamayı keserek telefona cevap verdim. 

" Neredesin sen? Saat kaç haberin var mı? Efe bir şey mi yaptı sana yoksa?" 

" Asya." dedim sesimin titremesine lanet ederek. 

" Eyvah. Elif sakın. Yapmadım de yapmam de. Arabasının camlarının filmli olmasından belliydi arabaya kız atması." 

" Asya hayır öyle bir şey olmadı. Saçmalama ben sana konum atıcam gel al beni." dedim ve telefonu suratına kapattım. Konumu atıp beklemeye başladım. Şimdi o endişesinden koşturarak gelirdi kesin. 

Yaklaşık 10 dakika sonra önümde bir araba durdu. 

" Elif iyi misin?" içinden Asya inince rahat bir nefes verdim. 

" Asya sana çok ihtiyacım var." dedim ve ona sarılarak ağlamaya başladım. " Noldu anlat hemen naptı o namussuz sana?" dediğinde güldüm ve arabaya baktım.

 " Bu araba kimin?" 

" Berk'in. Sen telefonda ağlayınca aklıma o geldi onu aradım." 

" Koşturarak geleceğini sanmıştım." dedim dalga geçercesine. 

" O kadar da salak değilim Elif. Bin hadi arabaya." Arabaya binince Berk'in gözleri bana döndü. " Noldu sana böyle? Çirkindin iyice çirkin olmuşsun."

" Efe yüzünden neden olacak başka. Sana dedim Elif o arabada gitmesin dedim. Ama dinlemedin beni al işte." Berk ilk önce biraz düşündü ve sonra bana baktı 'doğru mu?' dercesine. 

" Asya böyle bir şey olmadığını söylemiştim telefonda. Sadece bana beni sevmediğini söyledi." dedim o anı hatırlamamaya çalışarak. 

" Efe şuan benim evimde içiyor. Anlaşılan sana dediklerinden dolayı pişman. Bence bana gidelim. Belki bir şeyler düzelir." Berk'in dediğine olumsuz anlamda kafamı salladım.

 " Eve gidip dinlenmek istiyorum." 

" Haa şey Eliiifff. Ben anahtarı evde unutmuşum. Sonradan fark ettim. Sen telefonda ağlayınca hemen geldim. Bak üstümde pijamalarım var. Berk halleder hem yarın. Çilingirci falan çağırır dimi  Berk?"  Berk kafasıyla onayladı. 

" Otele gitsek?" 

" Asya'yı bu saatte hiçbir otele göndermem ben. Sende dahil. Konuyu kapat artık çünkü bize gidiyoruz." dediğinde sıkıntılı bir şekilde ofladım. 

" Berk Hayat'ı da çağıralım mı? Bir şeyler yaparız. Hem belki biraz daha iyi olurlar" ağzımı açıp bir şey diyecekken Berk benden önce davrandı. " İyi fikir." dediğinde Asya ellerini çırpıp Hayat'ı aradı. 

Öptüm Say Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin