5. Bölüm

4.2K 386 66
                                    

Asya 

Arabadan inip sırıtarak eve girdim. Nedenini bilmediğim bir şekil de Berk beni mutlu ediyordu.

"Asya" arkamda Berk'in sesini duymamla ciddi bir tavır takınarak arkama döndüm. 

"Yarın okulda sana bir sürprizim var çok sevineceksin" dedi ve gaza basarak adeta uçtu. İstemsiz bir şekilde heyecanlanmıştım. Yoksa bana sevdiğini mi itiraf edecekti. Aman Allah'ım. 

'Asya kısa sürede sana aşık oldum. Sen neşelisin ben neşesizim zıt kutupların birbirini çektiğini buradan anlamam zor olmadı. Hadi gel sevgili olalım' bu cümle çok kafiyesiz ve saçma oldu sanki. Hem Berk neşesiz değil ki. Sadece dışarıya karşı soğuk bir yapısı var ama bana karşı gayet sıcak. 

"Ayy aşkım benim" 

"Oha. Aşkın Berk mi yoksa?" arkamda Elif'in sesini duymamla sıçradım. "Sen evde değil miydin?" dediğimde Elif kaşını kaldırdı. 

"İstersen biz gidelim. Sen Berk'i çağır daha rahat sohbet edersiniz." diyen Hayat'a istemsizce göz devirdim. "Hayat zaten Asya Berk'in evinden geliyordur" diyen Elif'e gözlerimi büyüterek baktım. 

"Sen nereden biliyorsun? Yoksa bizi takip mi ettin?"

"Sen ciddi misin? Ben şakasına demiştim. Oha Hayat duydun mu?" dediğinde pot kırdığımı anladım. 

"Ya Elif utandırmasana ya. Pizza yedik sadece." dediğimde Elif imayla kaşlarını kaldırdı. 

"Nasıl yediniz peki pizzayı. Bir tarafını sen ağzına aldın diğer tarafını o pizza bitince de öpüştünüz dimi." dediğinde gözlerimi pörtlettim. 

"Hayat sende mi? Öyle bir şey olmadı pizza yedik ve sonra beni eve bıraktı." dediğimde Elif dudağını büzdü. "Elif sinir etme adamı. Senin düşündüğün şey asla olmadı ve olmayacak." dediğimde Elif dudağını daha fazla büzdü. Şeytan diyor ki çarp elinin tersiyle sustalı maymuna dönsün. 

"Utandırmasana kızı Elif." bir de Hayat çıktı başıma. "Eğer biraz daha dalga geçerseniz kafanızı klozete sokarım." dediğimde ikisi de bir şey demedi ve eve doğru yürümeye başladılar. Bende arkalarından sırıtarak yürümeye başladım. 

"Ahaaa bak sırıtıyor. Kesin bunlar Berk ile bir şey yaptı." diyen Elif'e öyle bir bakış attım ki. Elif anında çenesini kapattı. 

"Ben yatıyorum. Beni sabah kaldırırsın Elif. Eğer Hayat burada kalacaksa ona da boş odayı şey yap." dedim ve odama girdim. 

'Asya sen hayatımda gördüğüm en güzel kızsın ve ben sana aşık oldum. Sensiz nefes alamaz oldum. Bu saçma hayatıma anlam katar mısın?' birkaç kere bu cümleyi tekrarladıktan sonra Berk'in bu kadar romantik şeyler söyleyeceğini sanmadığıma kanaat getirdim.

'Asya sen ve ben sevgiliyiz uzatmanın lüzumu yok. Artık çıkıyoruz ve sana yan bakan erkeklerin gözünü oyup eline vereceğim. Sende benden başkasına bakmayacaksın' olmadı sanki bu.

'Asya sevgili olak mı?' kurduğum bu cümle üzerine kafama vurdum. Nasıl salakça bir cümleydi bu. Ciddi ol Asya ciddi ol. Yarın Berk sana Aşkını ilan ettiğinde mal mal çocuğun suratına mı bakacaksın. Ne diyeceğini kafanda kur aynı şekilde çocuğun önünde hayvan gibi tepinme ve içinde horon tepen öküzlere de sahip çık yoksa çocuk senden soğuyabilir. 

'Asya evet belki seni tanıyalı çok olmadı ama gözüme çarptın. Yani demem o ki benimle çıkar mısın?' işte bu tam Berk'in kurabileceği bir cümle. Allah'ım sana geliyorum. Biran önce yarın olsun da sap sap gezmiyim artık.

"Asyaağğğ bir şeyler yiyecek misin?" diyerek böğüren Elif'e cevap vermedim ve üstüme pijamalarımı geçirerek yatağa girdim. Eğer uyursam yarın daha çabuk olurdu. 

Öptüm Say Where stories live. Discover now