Kesit Ve Önemli Duyuru

4K 277 28
                                    

Asya

"Ama ben sanmıştım ki" dedim gözlerimin dolmasına ve sesimin titremesine lanet ederek.

"Ne sandın?" kafamı yere eğip kendimi toparladım ve Berk'e baktım. "Senden hoşlandığımı sanmadın değil mi Asya?" dediğinde kalbime bıçak saplanmış gibi hissettim. Bu cümlesi canımı yakmıştı.

"Tabi ki de böyle bir şey düşünmedim. Neden düşüneyim ki? Daha iki gün tanıdığım insanın benden hoşlanmasını beklemem aptallık olurdu." dediğimde Berk bana tuhaf bir şekilde baktı. Anladı işte anladı. Ondan az da olsa hoşlandığımı anladı. 

"Böyle bir şey beklemediğini biliyordum zaten Asya" Allah'ım şuan cidden canım çok acıyor.

"Tatlım izin verirsen sınıfa gideceğiz" Berk'in yanında duran yamuk ağızlı kıza baktım. Hadi ama kimi kandırıyorum ki kız bana bin basar. 

"Sınıfa mı gideceksiniz yoksa yiyişmeye mi?" dedim kendime engel olamayarak.

"Asya ayıp olmuyor mu?" 

"Yanında ki sürtükle sana mutluluklar Berk" dedim ve arkama bakmadan oradan uzaklaştım. Daha iki günlük tanıdığım birine karşı bir şeyler hissetmem çok saçmaydı. Ayrıca okulun popiler çocuğunun bana bakmasını düşünmek de deli saçmasıydı.

"Asya neler oldu bir bilsen." diyerek yanıma gelen Hayat'a cevap verecek gücü bulamadım kendimde. 

"İyi misin? Bir şey mi oldu? Asya cevap ver korkuyorum bak."

"Berk." dedim sadece. "Tamam gel biraz hava alalım sakinleşince konuşuruz" dediğinde kafamı olumsuz anlamda salladım. "Sen gelme ben biraz kafa dinleyeyim. Elif'e de bu olaydan bahsetme olur mu?" deyip cevap vermesini beklemeden bahçeye çıktım ve çardağa yürümeye başladım.

"Sen ne yaptığını sanıyorsun?" Efe'nin dediğini takmadan çardağa oturdum ve ağlamaya başladım. Efe şaşkın bir şekilde bana bakmaya başladı.

"İyi misin sen?" dediğinde olumsuz anlamda kafamı salladım. Oradan bakınca iyi gibi mi gözüküyordum? Sorduğu soruya bak. 

"Tamam sakin ol" diyerek yanıma oturdu ve beni kendine çekti. Bu yaptığına bir hayli şaşırsam da şuan sadece birine sarılmaya ihtiyacım vardı yanımda Efe olduğu için kollarımı ona doladım. 

"Berk'in sevgili bulduğuna mı üzüldün?" dediğinde kafamı olumlu anlamda salladım. 

"Efe ben Berk'i seviyorum galiba" dedim hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ederken.

"Çok fazla takma bir kaç gün sonra ayrılırlar. Berk'in en uzun ilişkisi genelde 3 gün sürer" dediğinde hiçbir rahatlama hissi olmadığını fark ettim. "Sanmıyorum. Mutlu gibiydiler. Hatta mutluydular" 

"Asya Berk'i senden daha uzun süre tanıyorum ve emin ol Berk o kızdan 3 gün sonra ayrılacak. Takma bu kadar kafana." dediğinde cevap vermek yerine daha da şiddetli ağlamaya başladım.

"Tamam yeter bu kadar sarılmak. Tişörtümü sümükle kapladın." dediğinde istemsizce güldüm. 

"Vay canına Efe Bey insanları güldürebiliyormuş." dediğimde gülüşüme karşılık  verdi. "Çene çalacağına git de elini yüzünü yıka kuran yırtan kıza benzemişsin" dediğinde gülümsemem yüzüme daha fazla yayıldı. 

Selaaammm. Bir değişiklik yapıp kesit atayım dedim. Evet biraz kısa oldu ama bölüm uzun olacak. Neyse önemli duyuru dediğim şey Öptüm Say için instagram sayfası açtım ve kesitleri oradan atacağım. Takip ederseniz sevinirim. 

Bu arada diğer bir konu voteler. 40'tan 10'a kadar düşmüş ve bu beni biraz üzdü. Bu yüzden sınır koymaya karar verdim. Sınır geçilince bölümler gelecek. Bir önce ki bölümün voteleri ne zaman 20'ye tamamlanırsa yeni bölüm o zaman gelecek. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bir daha ki bölümde görüşmek üzere HOŞÇAKALINNN

 

İnstagram hesabı: Optumsayy

Öptüm Say Onde histórias criam vida. Descubra agora