gjesterommet

46 4 0
                                    

FØR JEG BEGYNNER VIL JEG BARE SI AT JEG SKAL FORTSETTE PÅ DENNE BOKA SELV OM DET ER 1 ÅR SIDEN SIST... SORRY. MEN NÅ SKAL JEG SKRIVE 1 KAPITTEL I UKEN, MEN HVIS JEG IKKE GJØR DET ER DET FOR JEG HAR BEGYNT PÅ VIDEREGÅENDE Å HAR EN DEL LEKSER OG EN DEL TING Å GJØRE.

----------------------

Vanessa's P.O.V

i dag våknet jeg til en stemme som hvisket meg i øret.

" Nessi... du må gjøre deg klar til skolen. Den begynner om 1 halv time."

Jeg åpnet øynene øyeblikkelig og kastet Bruce av meg. Jeg løp inn på badet og  tok på meg klær som endte opp med å være den svarte genseren til Bruce, og nike buksene mine. Så løp jeg inn på rommet og tok på mascara og parfyme. Bruce lå på gulvet og lo. 

"HVA FAEN LER DU AV?!" jeg begynner å sparke han forsiktig i magen, han tok tak i foten min og dro meg ned på han.

"jeg ler fordi du ser ut som en teletubby i de klærne." han holdt meg fast mens han fortsatte å le. jeg klarte ikke å holde inne latteren for han sa det på en dum måte. Bruce var hel rød i fjeset og tårene rant ned tinningen hans. Jeg kysset han sånn at han skulle holde kjeft for vi holdt på å bli for sene til skolen.

"Vi må reise oss å gå ned å spise mat." jeg prøvde å reise meg men han dro meg ned igjen og kysset meg. etter kysset løftet han meg opp satte meg i senga. Han fortsatte å kysse meg, men med tunge.

"Skal vi bare droppe skolen i dag å bare være her å kose oss?" Bruce så på meg med et lite smirk.

"så mye som det frister, kan jeg ikke. jeg har en test jeg må øve til og jeg vil helst ikke at det skal være en graviditetstest." jeg kysset han en gang til før jeg reiste meg opp fra sengen. Bruce gikk bak meg ned trappen og inn til kjøkkenet. vi tok hver vårt eple og gikk ut døra. vi gikk inn i bilen til Bruce og begynte å snakke om Toby.  Han skal flytte inn i morgen, og jeg må rydde gjesterommet for jeg har brukt det til meg og Bruce's lille rom if you know what i mean ;)  

*

Vi gikk inn i kantina å satte oss ned sammen med Luke, Sara, Bella og Liam. Bruce holdt rundt midjen min og begynte å snakke med de andre. Jeg var helt i min egen verden for jeg kunne ikke slutte å tenke på at jeg plutselig har en bror. Liksom min egen bror... 

"Nessi? jorden kaller" jeg rekker ikke å tenke så mye mer på Toby før jeg merker at Sara snakker til meg.

"ja? hva er det?" alle ser på meg.

"tenkte du på Toby? jeg ropte på deg 4 ganger" Sara smilte til meg. jeg prøvde å smile tilbake men jeg vet helt ærlig ikke hvordan det så ut. Jeg kunne kjenne Bruce klemme hånden min litt hardere.

"ja jeg tenkte på Toby..." ingen rakk å si noe før skoleklokka ringte. da begynner vi dagen med matte... dette kommer til å bli en bra dag. plis si at dere merker sarkasmen.

Bruce ga meg et kyss før vi gikk hver vår vei. Bella gikk sammen med meg inn til timen og vi satte oss sammen. vi snakket litt før læreren kom inn.

TIME SKIP---------

jeg var hjemme å skulle lage noe mat. Bruce kom inn døra å gikk inn på kjøkkenet, han tok armene hans rundt midjen min og dro meg nærmere. Han kysset meg og så meg inn i øynene.

"jeg vet at du skal rydde gjesterommet, men hva om vi tar en liten runde før du begynner å rydde?" sa han i mellom kyssene. Jeg nikket forsiktig å smilte til han.

Vi gikk opp trappa og inn på rommet. vi fortsatte med kyssene og vi gikk fra små kyss til klining. han tok av genseren min og jeg tok av t-skjorta hans. Bruce kysset meg mens han tok av bh-en min, uten å bryte kysset ledet han meg til sengen. han tok av buksa si og jeg tok av min. Han så på meg og jeg nikket. Han begynte sakte, men etter hvert gikk det fortere. jeg kunne kjenne en klump i magen. den ble større og større. Han gikk fortere og fortere. Til slutt kjente jeg en varm følelse i meg. 

jeg lå i armkroken hans, han koste med håret mitt og jeg sovnet etter 5 minutter.

-------------------------------

Jeg håper dere likte dette kapittelet og si gjerne i fra hva jeg kan gjøre bedre

plis lik, del og comment 

Bye, bye <3





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 26, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

stay foreverWhere stories live. Discover now